Karelia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Καλημέρα. Αν κάνω κλικ σε κάποιο Link,για να μου ανοίξει νέο Explorer ή και τον ίδιο,δεν ανοίγει. Copy/Paste τα Links δεν γίνονται,πρέπει να τα γράφω χειροκίνητα. Επίσης δεν μπορώ να αποθηκεύσω σελίδες... Έχω Windows 2000 και Internet Explorer 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Καιρος να κανεις ενα update κατεβαζοντας τον ΙΕ6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 H akomh kalytera to mozilla. [ http://www.mozilla.org ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Exeis kolisei io. Sygkekrimena ton teleftaio polysizitimeno w32.blaster.worm. Pigene sto site tis symantec na vreis programma na ton kathariseis kai meta na kaneis update sta windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karelia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Έβαλα Opera,έκανα και Update το Norton και είμαι εντάξει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 den exei sxesi o browser file karelia....eixes kollisei io...to epatha kai ego,akribos to idio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.