Fronimitis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αν και απο το πρωι που τα εγκατεστησα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος χωρις σοβαρα προβληματα μεχρι στιγμης για τη χρηση που σκοπευω να του κανω,παρολα αυτα δεν μπορω να ξεπερασω ενα προβλημα. Δεν μπορω να βρω τροπο σε Mint 15 να εχω την εναλλαγη γλωσσων(Αγγλικα-Ελληνικα) με swift+alt. Με βοηθησε ενας φιλος αλλα το ελυσε προσωρινα.Μετα την πρωτη επανεκκινηση χαθηκε η ρυθμιση(δεν εχω ιδεα τι εκανε καθως το εφτιαξε μεσω team viewer). Εχω ψαξει στο google και στο youtube αλλα λυση δεν καταφερα να βρω. Ακομα και με αυτο δεν καταφερα να βγαλω ακρη. Βοηθηστε γιατι θελω να μεινω στα linux.... Μονο αν γινεται με ορους και λεξεις που να καταλαβαινω καθως σημερα ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτο το λογισμικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://linuxtop.blogspot.gr/2011/09/how-to-add-language-to-linux-mint-11.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προκειμένου να πάρεις καλύτερη βοήθεια, πρέπει να μας πεις τι Desktop Enviroment έχεις. Η διαδικασία εξαρτάται από αυτό. Αν έχεις cinnamon (που είναι και το πιο πιθανό) τότε το link του thomasG4 λογικά θα σε καλύπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Θωμα το μιντ 15 που εχω δεν εχει πληκτρο options για να το επιλεξω.Μακαρι να ηταν κατι τοσο απλο,θα το ειχα βρει... Xfce εχω αν αυτο εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Αφού έχεις XFCE, θα χρειαστεί να προσθέσεις αυτό το plugin στο panel το οποίο σου δείχνει το τρέχον layout, ενώ σου επιτρέπει και να ρυθμίσεις τα shortcut keys για να αλλάζεις keyboard layout. Πρέπει να μπαίνει με δεξί κλικ και add-plugin ή κάτι παρόμοιο. Το link που σου έδωσε ο θωμάς είναι για cinnamon και όπως είναι λογικό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωσή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προφανως εννοεις αυτο το οποιο οπως βλεπεις ειναι εγκατεστημενο.Το ειχα κανει απο πριν αλλα δεν εχω ιδεα που το βρισκω για να μου ανοιξει το κουτακι με τις επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Στο κάτω μέρος της οθόνης έχεις ένα panel. Αριστερά σου έχει το κουμπί της «Έναρξης» και δεξιά την ώρα. Εκεί θα κάνεις δεξί κλικ και λογικά κάπου έχει επιλογή για προσθήκη applications στο panel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ηταν τοσο απλο δηλαδη;Επιτελους το εφτιαξα... Ελπιζω να μην σας κουρασω αλλο,τα πιο πολλα τα βρηκα μονος μου. Απο το πρωι παιδευομαι με κατι τοσο απλο. Στην παρεα σας θα με εχετε παντως καθως τελικα ειναι φοβερο λειτουργικο(για την χρηση που το θελω) και γρηγορο. Σας ευχαριστω! Υγ.Αν δεν υπαρχει παρομοιο θεμα αφηστε το ανοιχτο για τυχον μελλοντικες ερωτησεις δικες μου ή καποιων αλλων νεων χρηστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 μπορείς να μας πείς αν θες για τη χρηση το έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σερφαρισμα,ταινιες,μουσικη,torrents τα κλασσικα δηλαδη. Τωρα η αληθεια ειναι οτι αραια και που χρειαζομαι και καμια μετατροπη ηχου σε ταινια(απο DTS σε AC3),Odin για συνδεση του Android κινητου μου αλλα εχω και τα windows αν χρειαστω κατι. Με το λαπτοπ που εχω και να θελω δεν ειμαι και για κατι παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα