garrythesnail Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ψάχνω για ssd max 100€!Απ ότι είδα ο καλύτερος σε επιδόσεις είναι ο OCZ Vertex 450 128GB Τον έχει δοκιμάσει κανείς? Προτείνετε κάποιον άλλο?
kouklakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Η OCZ ειναι κορυφη στην παραγωγη των ssd βγαζει πολυ καλους ssd και καπακι η samsung με τον 840. εγω προσωπικα στα 2 λαπτοπ που εχουμε εχω ακομα τους πρωτους vertex 2 που ειχε βγαλει και ειναι και οι δυο στο 100% υγεια. Στην μοναδα που εχω εχω για λογισμικο και καποια βασικα προγραμματα τον Ocz vector και τον 840 pro για τα παιχνιδια και αλλα προγραμματα.οποιον ομως και να επιλεξεις θα δεις τρομερη διαφορα απο τους hdd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 για κάτω από 100 euro, παίζει μόνος του ο Vertex 450
garrythesnail Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τι λέτε για τον Vector?Αξίζει την διαφορά στην τιμή, ή δεν υπάρχει ορατή διαφορά στις επιδόσεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μόνο για την παραπάνω εγγύηση, δεν αξίζει γι' άλλο λόγο κι ας είναι πιο γρήγορος...
kouklakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τα λεφτα του τα αξιζει και με το παραπανω αλλα σε απλη χρηση δεν προκειτε να δεις διαφορα με απλο ssd. Σε λαπτοπ ή μοναδα θα τον βαλεις?
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τι λέτε για τον Vector? Αξίζει την διαφορά στην τιμή, ή δεν υπάρχει ορατή διαφορά στις επιδόσεις? Ορατή διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ των νέων SSD, μόνο στα νούμερα των benchmarks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα