tasos555 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 παντός για εμένα oποιο μεγάλως μαλ είναι bill gates πιστεύω πως αν δεν την αράζε σε μια γωνιά και είχε αναλάβει τι θέση αυτού το παπάρα θα είχε πάει το κόσμο χρονιά ποιο μπροστά άλλα έχει βγάλει τα κερατά του όποτε την έχει αραξει. μόνο στην e3 πάει και εκεί πάλι ξύνεται 2
hawkpilot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 παντός για εμένα oποιο μεγάλως μαλ είναι bill gates πιστεύω πως αν δεν την αράζε σε μια γωνιά και είχε αναλάβει τι θέση αυτού το παπάρα θα είχε πάει το κόσμο χρονιά ποιο μπροστά άλλα έχει βγάλει τα κερατά του όποτε την έχει αραξει. μόνο στην e3 πάει και εκεί πάλι ξύνεται επικό σχόλιο.... χωρίς λόγια... 2
tasos555 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Διαβάζω γελόντας από το Mac μου. Windows in general: a disease. Windows 8: FUCK!NG CHOLERA. ρε TwitterLover μιλάνε όλοι μιλά και αυτοί που έχουν mac ρε φίλε άμα πάρω λειτουργικό της apple και το βάλω σε ένα pc που δεν έχει φτιαχτεί για mac για να μου ανοίξω ένα τραγούδι στο youtube θα κάνει δέκα ώρες και άμα πεις κάτι αντίθετο σου στέλνω βίντεο σε fx που τα mac σου κάνουν ποσού ώρα για ένα τραγουδάκι μέχρι και τα vista ήταν καλύτερα από τα mac ρε φίλε και μην πω πως τα μηχανήματα της apple κάνουν το πολύ 500 και στο πουλάνε 1000 μέχρι και το πλαίσιο φτιάχνει καλύτερα εργαλεία 2
coolpao13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Διαβάζω γελόντας από το Mac μου. Windows in general: a disease. Windows 8: FUCK!NG CHOLER Ας γελάσω που ούτε youtube δεν μπορεί να παίξει. 2
tasos555 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 επικό σχόλιο.... χωρίς λόγια... το ξέρω τι λέω μαλακίες ρε άλλα τον έχω σαν θεό τον τυπα αυτό φτιάξε σχεδόν τα πάντα 2
coolpao13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω 32 gb ram και υδρόψυκτο και μπορώ να παίξω με ότι επεξεργαστή θέλω και κάρτα γραφικών χάρη στα windows όλα τα άλλα είναι περιττά. Windows 8 FTW. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από coolpao13 2
TwitterLover Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας γελάσω που ούτε youtube δεν μπορεί να παίξει. ρε TwitterLover μιλάνε όλοι μιλά και αυτοί που έχουν mac ρε φίλε άμα πάρω λειτουργικό της apple και το βάλω σε ένα pc που δεν έχει φτιαχτεί για mac για να μου ανοίξω ένα τραγούδι στο youtube θα κάνει δέκα ώρες και άμα πεις κάτι αντίθετο σου στέλνω βίντεο σε fx που τα mac σου κάνουν ποσού ώρα για ένα τραγουδάκι μέχρι και τα vista ήταν καλύτερα από τα mac ρε φίλε και μην πω πως τα μηχανήματα της apple κάνουν το πολύ 500 και στο πουλάνε 1000 μέχρι και το πλαίσιο φτιάχνει καλύτερα εργαλεία Site: http://24.media.tumblr.com/2c2f03e4f29c83530ffd544bc19d3352/tumblr_mrrr1aPdf71rlhznio1_500.gif">hahahahahahahahahahahaha
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Διαβάζω γελόντας από το Mac μου. Windows in general: a disease. Windows 8: FUCK!NG CHOLERA. T'γομεγο! Είσαι και συ απο τους αγανακτισμενους της εποχής Vista και το γύρισες στα Mac? 1
orck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οκ ομολογω οτι δεν μου ηταν συμπαθης ο Balmer, κυριως εξαιτιας των χαζομαρων που εκανε σε παρουσιασεις (δεν τις εχω δει ολες, αλλα σε οσα στιγμιοτυπα εχω δει). Περαν αυτου πως μπορει καποιος να κρινει ενα ανθρωπο και τι δουλεια εχει κανει χωρις να τον εχει συναντησει ποτε; Τα Me και τα Vista (ακομη και τα 8 σε desktop) ηταν/ειναι μια χαρα λειτουργικα. Απλα οι ανθρωποι εχουν την αναγκη να στοχοποιουν εναν "κακο" για εκτονωση. Συχνα τον ρολο του "κακου" τον αναλαμβανει ο αδυναμος κρικος, ειτε αυτος ειναι ανθρωπος ειτε προιον. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Διαβάζω γελόντας από το Mac μου. Windows in general: a disease. Windows 8: FUCK!NG CHOLERA. Και μετα την τυπικη δηλωση εντυπωσεων, παμε στο παρασυνθημα? 1
tasos555 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 και για να μην λες http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Blade-i533-6256-SSD.htm 730 vs http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Apple-Macbook-Air-13inch-MD231GR-A-MD231GR-A.htm 1200 και μην πεις λέξεις γιατί θα chromebook και θα τα κάνεις πάνω σου
Haros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να σταματήσετε τα ναρκωτικά... κάποιοι άλλοι να τα ξεκινήσετε άμεσα. 10
kinitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 όταν εγώ και πολλοί άλλοι λέγαμε οτι είναι για τα πανηγύρια τα vista ( οταν βγηκαν και οχι με τα service pack) μας έκραζαν γιατί,και πως,και που,και τι γνωρίζεται εσείς και άλλα τέτοια. τώρα που λένε οι ίδιοι τα ίδια τι να πει κάνεις? όσο για τα 8 ας περάσουν 5 χρονιά και όταν βγουν τα 9 και τα 10 (η οτι αλλο κοδικο) και θα δεις τι θα λένε οι ίδιοι της microsoft.. 1
kinitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Για τα Millennium τίποτα; εκεί μαζί με τα 8 καλύτερα να τα ξεχάσει κάποιος πάρα να πει. όπως και με ολες μα όλες της εκδόσεις για κινητά από το 5.5 -6-6.5-7-7.5-8-...... ολα είναι τελεία μέχρι το επόμενο που στα καπάκια λένε οι ίδιοι οτι αυτό είναι το κάλο γιατί μέχρι το προηγούμενο ήταν για ΠΈΤΑΜΑ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα