Dr.DrekoCX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εχω την GIGABYTE GA-970A-UD3. Την εκανα ρεσετ<μπαιος>. Εχω κανει ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις. Μπουταρω λοιπον μπαινει στο συστημα,ολα κομπλε. Μετα απο ενα 10αλεπτο σβηνει. Ξαναμπουταρω,και βγαζει προβλημα για τον HDD. Ξαναμπουταρω,κανει κανα λεπτο να βγαλει την αρχικη οθονη (logo) μπαινει στο os και σβηνει. Ξαναμπουταρω ξανα και ξανα και ολο εβγαζε προβληματα bootαρισματος. Ξαναμπουταρω απο το cd δεν δεχοταν επιδιορθωση. Βγαζω τον δισκο,τον βαζω στο αλλο πισι,και μπουατρει κανονικα (!) απο κει γραφω χδ. Ειλικρινα,μετανιωνω που την πηρα. ΒΟΗΘΕΙΑ
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τι τροφοδοτικό έχεις ? Εσυ το έστησες το Pc ? Οι αποστάτες μπήκαν σωστα στην θέση τους ?
Dr.DrekoCX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 CORSAIR CX 600. Oχι πλαισιο. ναι ολα οκ. ετρεχε,απλα σημερα μου την εκανε που εκανα ρεσετ
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κοίτα οι GByte τρώνε κάτι κολλήματα αποσταθεροποίησης σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν και κανένα loop κλπ.. αλλά μετά στρώνουν πάλι μόνες τους. Κανε πάλι ένα clear cmos,μετά βάλε πάλι τις ρυθμίσεις σου και δες αν στρώσει.
WalkerSW Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Στο Pc που μας μιλας τωρα , τσεκαρε τον σκληρο με το hdsentinel.
trelomhxmhx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 μήπως είχε καμια ρύθμιση ahci και με το reset πήγε σε ide;
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε εκτος των άλλων και τις μνήμες με memtest
adtakhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω την GIGABYTE GA-970A-UD3. Την εκανα ρεσετ<μπαιος>. Εχω κανει ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις. Μπουταρω λοιπον μπαινει στο συστημα,ολα κομπλε. Μετα απο ενα 10αλεπτο σβηνει. Ξαναμπουταρω,και βγαζει προβλημα για τον HDD. Ξαναμπουταρω,κανει κανα λεπτο να βγαλει την αρχικη οθονη (logo) μπαινει στο os και σβηνει. Ξαναμπουταρω ξανα και ξανα και ολο εβγαζε προβληματα bootαρισματος. Ξαναμπουταρω απο το cd δεν δεχοταν επιδιορθωση. Βγαζω τον δισκο,τον βαζω στο αλλο πισι,και μπουατρει κανονικα (!) απο κει γραφω χδ. Ειλικρινα,μετανιωνω που την πηρα. ΒΟΗΘΕΙΑ Καλώδιο SATA κοίταξε !!! Απλά με το παραπάνω καταλαβαίνω πως η μητρική δεν βλέπει τον δίσκο για κάποιο λόγο. Από την στιγμή που ο δίσκος δουλεύει σε άλλο pc, κοίταξε το καλώδιο για αρχή. Τρέξε στο BIOS τον SATA CONTROLLER στο ίδιο πρότυπο που τον έτρεχες και πριν το reset.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αφού δεν πιάνει επιδιόρθωση από το cd, αν δεν πιάσει και τίποτα από τα παραπάνω που σου είπαν δοκίμασε να βάλεις ξανά το λειτουργικό.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ολα χαλια! δεν πιστευω να χει προβλημα η ραμ,αφου το ντιμακι δεν βγηκε.τωρα αυτο με τα ide/achi δν ξρω..υπαρχει καποια εξηγηση,στο οτι το αρχικο logo κανει κια ωρα να φυγει? ολα χαλια! δεν πιστευω να χει προβλημα η ραμ,αφου το ντιμακι δεν βγηκε.τωρα αυτο με τα ide/achi δν ξρω..υπαρχει καποια εξηγηση,στο οτι το αρχικο logo κανει κια ωρα να φυγει? ΠΑΙΔΙΑ,HOLLY SHIT. αλλαξα gpu(επειδη πανω ειχε μια αστα να πανε),και τωρα ολα τρεχουν λαδι!
amd1234 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 το εκανε και εμενα αυτο και αλαξα 1σε 3 απο 4 σε 2 πχ της slot sata στην μοβο και σταματισε να μου λεει faild hdd τωρα για τα σβησιματα στο 10λεπτο και τα πολα μπουταρισματα μου σκυλοβρομαει ρευματα... αα!!! και εμενα μου εκανε τετεια μετα απο που ηθελα να την πουλισω και κολησε μια για παντα εμενα τον βιος λογισμηκο δεν εκανε τιποτα μονο αναβε στο τελος το λαμπακι της ουτε βιος εμπενε τιποτα OFF.. για σχετικα με το logo που αργει*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα