andreashellas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Βουα όλο το iphonehellas για αυτούς. Μακριά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τώρα αν τυχόν πας πάραυτα , μη δεχτεις να υπογράψεις τίποτα και ζήτησε να επισκευαστεί μπροστά σου.
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Είναι προφανές ότι όλος αυτός ο κόσμος που βλέπω κάθε φορά που είτε πάω στο κατάστημα για κάποιο πρόβλημα είτε περνάω απ' έξω, δεν έχει διαβάσει το iphonehellas (με την ευκαιρία, έχει σχέση το iphonehellas με το andreashellas;) ΥΓ Έχει περάσει μια βδομάδα και ο TS δεν έχει ξαναεμφανιστεί από τότε που άνοιξε το νήμα ... .
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 makfil, on 24 Aug 2013 - 7:50 PM, said: κάποιο αντικείμενο, υπό την εποπτεία του αμερικάνου, στο βάθος και οι πελάτες περίμεναν στο χώρο υποδοχής !!!). ο αμερικανος ειναι ο αντρας της ναθαναηλ.κρις κατι.γενικοτερα οταν ειχα ψαξει για σερβις iphone. γενικα ολοι ηταν πανακριβοι(μην κοιτατε ποσο κοστιζουν στο ebay.αυτοι που τα πανε δεν ξερουν πως να ανοιγουν τα κινητα !).αν googlarete iphone επισκευη θα βγουν καμμια 20αρια τεχνιτες.. και ιδιωτων στο iphonehellas 1
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τώρα που το αναφέρεις, θυήθηκα ότι το όνομά του είναι Κρις. Συμφωνώ απόλυτα σε όσα αναφέρεις. Γνώριζα το (πρώτο) μαγαζί βλέποντας την πινακίδα στο κτίριο του Μαρινόπουλου (Ανθέων και Βουλιαγμένης), και ένας φίλος που είχε πρόβλημα με το desktop του το είχε επισκεφθεί πριν από χρόνια και έμεινε ικανοποιημένος από το service, τις γνώσεις των τεχνικών και την τιμή που πλήρωσε. Η προσωπική μου εμπειρία ξεκίνησε πέρυσι όπως την περιέγραψα παραπάνω. Όσες φορές έχω πάει στο (νέο) κατάστημα στη Γούναρη, ο κόσμος είναι πολύς και, κυρίως, για κινητά (iphone και blackberry) αλλά και για laptop και desktop. Όταν πήγα να παραλάβω το Alienware, πρόσεξα πόσα πολλά ήταν στοιβαγμένα στα ράφια. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο αριθμός των τεχνικών (8) στον πάγκο όταν παράδωσα το Alienware Δευτέρα 12/8 στις 19.00.
tarantino2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωριζει κανεις εαν το προβλημα με το αδυναμο σημα wifi στο iphone 4 (πρεπει να εισαι σχετικα κοντα στο router για να πιασει) επιδιορθωνεται;; Υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις σε μαγαζια που εχω ρωτησει.. Εχει καποιος επισκευασει το προβλημα αυτο και που;<br><br> Ευχαριστω<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Φίλε μου, δέν γνωρίζω πώς διορθώνεται (και άν) το πρόβλημα με το σήμα στο iphone 4. Μπορείς όμως, για να κάνεις την δουλειά σου -τουλάχιστον στο σπίτι σου- να βάλεις τον ρούτερ σου σε άλλη θέση, κοντά εκεί που συνήθως κάθεσαι και δουλεύεις με το κινητό σου. Επίσης, υπάρχουν κάποιοι ρούτερ που υποστηρίζουν εξωτερική κεραία για πιό ενισχυμένο σήμα. Υπάρχει και η δυνατότητα, μέσα απο το μενού του ρούτερ, να ενισχύσεις το εκπεμπόμενο σήμα. Φτάνει να το υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή. Τέλος, θα μπορούσες να αγοράζεις άλλο ρούτερ, άν υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Η συσκευή μου έχει ένα θέμα με το WiFi και σκέφτομαι να την στείλω στο iRepair.gr. Επειδή όμως δεν ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ αναρωτιόμουν αν κάποιος από εσάς τους έχει στείλει την συσκευή του για επιδιόρθωση για να μου πει αν όντως να το στείλω εκεί ή όχι. Ευχαριστώ. Θα σου πώ αυτό που είπα και στον Churchill σε άλλο τόπικ, η κουνιάδα μου είχε θέμα με το wifi στο 4άρι της και φίλος τεχνικός τις άλλαξε κεραία με κόστος γύρω στα 35 ευρώ (άτομο εμπιστοσύνης και καλός στη δουλειά του) και όλα ήταν καλά. Για το συγκεκριμένο μαγαζί και γώ εδώ και πολύ καιρό έχω ακούσει χείριστα αλλά δε μπορώ να σου πώ με σιγουριά γιατί ποτέ δεν έχω πάει, προτιμάω τους δικούς μου ανθρώπους που έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα όσους και να χω στείλει
Monekane Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η χειρότερη εξυπηρέτηση ! Οι υπάλληλοι έχουν π ά ν τ α δίκιο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο . Έχω μείνει χωρίς κινητό σχεδόν ένα μήνα! Με γράφουν κανονικότατα! Μου λένε να πληρώσω κιόλας! Επίσης με έχουν μπλοκάρει στο FB διότι τους σχολίασα αρνητικά!!! Α ! έχουν και... NPS ! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε ... δίπλα !! (στον Σκλαβενίτη , φοβερές τιμές !! ) Υ.Γ: Από κάτω , στη Βουλιαγμένης , έχει iRed!! 1
iphone_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η χειρότερη εξυπηρέτηση ! Οι υπάλληλοι έχουν π ά ν τ α δίκιο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο . Έχω μείνει χωρίς κινητό σχεδόν ένα μήνα! Με γράφουν κανονικότατα! Μου λένε να πληρώσω κιόλας! Επίσης με έχουν μπλοκάρει στο FB διότι τους σχολίασα αρνητικά!!! Α ! έχουν και... NPS ! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε ... δίπλα !! (στον Σκλαβενίτη , φοβερές τιμές !! ) Υ.Γ: Από κάτω , στη Βουλιαγμένης , έχει iRed!! το χειροτερο ΜΑΚΡΑΝ
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το χειροτερο ΜΑΚΡΑΝ Ποιο από τα δύο; Γιατί αναφέρονται δύο καταστήματα στο ποστ
iphone_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ποιο από τα δύο; Γιατί αναφέρονται δύο καταστήματα στο ποστ Σωστα.Το irepair εννουσα 1
basilis5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η χειρότερη εξυπηρέτηση ! Οι υπάλληλοι έχουν π ά ν τ α δίκιο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο . Έχω μείνει χωρίς κινητό σχεδόν ένα μήνα! Με γράφουν κανονικότατα! Μου λένε να πληρώσω κιόλας! Επίσης με έχουν μπλοκάρει στο FB διότι τους σχολίασα αρνητικά!!! Α ! έχουν και... NPS ! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε ... δίπλα !! (στον Σκλαβενίτη , φοβερές τιμές !! ) Υ.Γ: Από κάτω , στη Βουλιαγμένης , έχει iRed!! λολ παντως. αν δεν εβαζες το υστερόγραφο στο τελος ισως... παράθεση: Εγγραφή: Χθες, 22:13 ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ Τελ. Ενέργεια: Χθες, 22:14
ioannaan Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 αυτο που ειπε το παιδι οτι οι υπαλληλοι εχουν παντα δικιο ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.....
babalek Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αλλαγη οθονης σε iphone 5s σε 20 λεπτα...δουλευει μια χαρα...ευχαριστημενος ως πελατης( η τιμη λιγο τσιμπημενη)
carrypizza Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για πηγαινε ομως διπλα σε ενα 5s χωρις αλλαγη οθπνης και θα δεις την διαφορα εγω που ειχα αλλαξει οθονη ηταν αρκετα πιο σκοτεινη απο την original μην ξεχνας και αυτοι απο ebay αγοραζουν δεν τους δινει η apple οθονες 1
geodimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Για αλλαγη πλακετας ired I repair ή κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις