orestespap Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Η συσκευή μου έχει ένα θέμα με το WiFi και σκέφτομαι να την στείλω στο iRepair.gr. Επειδή όμως δεν ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ αναρωτιόμουν αν κάποιος από εσάς τους έχει στείλει την συσκευή του για επιδιόρθωση για να μου πει αν όντως να το στείλω εκεί ή όχι. Ευχαριστώ.
arc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 orestespap καλως ήρθες στο forum. Δεν εχω προσωπική εμπειρία από τους συκεκριμένους επισκευαστές, αλλά στο διαδίκτυο ακουγονται πολλά παράπονα για την ποιότητα της δουλειάς τους. Ενδεικτικά κοίτα http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/135305-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-irepair-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368086 1
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά έχω πολύ καλά σχόλια για το 9volto που μου εφτιαξαν τη θύρα φόρτισης του κινητου μου που είχε χαλασει. Τους έστειλα απο uess με courier τη δευτέρα και την τρίτη το απόγευμα το είχα πίσω!
makfil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς, καλώς όρισες στο forum και καλές δημοσιεύσεις. Γνωρίζω το αργαστήριο-κατάστημα αρκετά χρόνια, με την προηγούμενη ονομασία του pcexpress. Το ίδρυσε ένας αμερικανός και στην αρχή είχε εγκατασταθεί στο υπόγειο του συγκροτήματος που στεγάζεται ο Μαρινόπουλος, στη γωνία Βουλιαγμένης και Ανθέων, στη Γλυφάδα, απέναντι από το Lidl. Τότε ασχολιόταν με επισκευές υπολογιστών. Αργότερα μετακόμισε σε ισόγειο κατάστημα στη Γούναρη, με μεγαλύτερο εμβαδόν και χώρους και φέτος άλλαξε ονομασία σε iRepair και άνοιξε υποκατάστημα στο Μαρούσι. Πέρυσι είχα προβλήματα με το iphone, το πήγα σ' αυτούς και το έφτιαξαν αντικαθιστώντας εξαρτήματα, που τα είχαν διαθέσιμα. Πριν λίγες μέρες, το Alienware του ξαδέλφου μου έβγαλε μαύρη οθόνη, αλλά φόρτωνε κανονικά το λειτουργικό και υπέθεσα ότι κάτι συμβαίνει με την κάρτα γραφικών. Το πήγα σ' αυτούς (ήταν Δευτέρα απόγευμα 12/8, και στον πάγκο βρισκόντουσαν 8 τεχνικοί που δούλευαν με κάποιο αντικείμενο, υπό την εποπτεία του αμερικάνου, στο βάθος και οι πελάτες περίμεναν στο χώρο υποδοχής !!!). Ο κατάλληλος τεχνικός παρέλαβε το laptop, είπε ότι θα το εξετάσει και θα με ενημερώσει. Την επομένη μου είπε ότι το πρόβλημα είναι η κάρτα, υπάρχουν στο ebay αλλά μπορεί να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη ζημιά. Μου έδωσε τα στοιχεία της κάρτας, έψαξα και εγώ και βρήκα αρκετές, άνοιξα θέμα στην ενότητα Φορητοί Υπολογιστές, με βοήθησαν μερικοί με τις προτάσεις τους, αλλά τελικά ο ξάδελφος προτίμησε τη λύση της άμεσης επισκευής, δεδομένου ότι το ήθελε γρήγορα. Το παρέλαβα την επομένη 14/8 πληρώνοντας 50€ (20 η διάγνωση ούτως ή άλλως και 30 για την επισκευή) και το laptop λειτουργεί άψογα από τότε. Αν και το post μοιάζει σαν διαφήμιση, προσπάθησα να καταγράψω αντικειμενικά την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κατάστημα. ΥΓ Όση ώρα έγραφα, αναρτήθηκαν άλλα 2 posts. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από makfil 2
fsbmaniac Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ΜΑΚΡΙΑ και απο αυτους φιλε ΜΑΚΡΙΑ ! Βρες καποιον αξιοπιστο που κανει επισκευη καομα και κατοικον εχει πολλους...και ΠΟΛΥ ποιο φτηνα θα στο κανει και δεν θα στο ξεχαρβαλωσει...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ο ανρθωπος ειναι πανακριβως ,τιμες ειναι αυτες 500% κερδος εχει,αν δεν κανει και καλα την δουλεια του τι να πω. 105 ευρω για αλλαγη iphone 4.Και λεει copy η οεμ.Που αυθεντικα δεν υπαρχουν .30 ευρω κανει η καλυτερη οθονη οεμ που μπροεις να βρεις απο εξω.Βγαζεις που βγαζεις τοσα φραγκα,καντην σωστα την δουλεια.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν είναι ακριβοί εκεί πέρα, εγώ θα γράψω την εμπειρία μου απλά και αντικειμενικά. 2 φορές έχω πάει κινητά, ένα 3gs με σπασμένη οθόνη και ένα 4 με πρόβλημα στο ηχείο. Και τις δύο φορές τα έφτιαξαν επιτόπου και γρήγορα οπότε εγώ είμαι ευχαριστημένος. Οι τιμές ήταν ΟΚ, και στις δύο φορές 50-60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν αλλού το βρεις πιο φτηνά ΑΛΛΑ αν το βρεις πιο φτηνά και μείνεις ευχαριστημένος, κάνε ένα κόπο να ποστάρεις εδώ να το ξέρουμε και εμείς για το μέλλον (ελεύθερη αγορά έχουμε) Από εκεί και πέρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που κάνουν την ίδια δουλειά εξίσου καλά ή και καλύτερα. Κάνε και μια έρευνα αγοράς για τιμές και αποφασίζεις. 1
tarantino2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Είναι καλό πάντως, πρίν ξεκινήσει κανείς για το service που θα αφήσει το iphone του, να κάνει μία έρευνα αγοράς μέσα στο ebay για το πόσο κοστίζει το εξάρτημα που πάσχει το κινητό του. Για πάράδειγμα, μία καινούργια γνήσια (OEM) κεραία για iphone 4 κοστίζει 4.5€. Προσθέστε και τα εργατικά και βάλτε μιά λογική τιμή που μπορεί να κοστίζει μία αντικατάσταση (και όχι επισκευή) κεραίας. Άν υποθέσουμε ότι ψεκάστηκε απο τον τεχνικό με σπρέι η κεντρική πλακέτα για να αφαιρεθεί η υγρασία κτλ, η ώρα που χρειάστηκε για να ανοίξει την συσκευή, 50-60 ευρώ δέν είναι πραγματική κλεψιά άν αναλογιστούμε τις δύσκολες εποχές που ζούμε; Λογικό θεωρώ ένα ποσό 30-35 ευρώ για αυτή την εργασία.
makfil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Επανερχόμενος στη περίπτωση του iphone μου, που τους πήγα πέρυσι τον ΑΥΓ, άλλαξαν dock και κεραία (γνήσια), πλήρωσα 40 ευρώ και έδωσαν 5 χρόνια εγγύηση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ευπαρχουν γνησια ανταλλακτικα,μπαρουφες ειναι αυτα.Παμε παρακατω.
arc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ευπαρχουν γνησια ανταλλακτικα,μπαρουφες ειναι αυτα.Παμε παρακατω. Σωστός. Η apple δεν πουλά πουθενά ανταλλακτικά
makfil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν τα σχόλιά σας αναφέρονται στο δικό μου post ή το #8 αλλά, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Έχω το iphone μου επισκευασμένο και σε λειτουργία ένα χρόνο τώρα και εσάς σας ενόχλησε η λέξη γνήσια; Συζητάμε για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου εργαστηρίου, σε επισκευές, και όχι για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί. Edit Επίσης, να προσθέσω ότι στην περίπτωσ που παρουσιαστεί μια βλάβη σε μια συσκευή, όπως πχ κινητό, laptop, ipad κλπ, και δεν έχουμε κάποια άλλη για να την αντικαταστήσουμε προσωρινά, πρωταρχικό κριτήριο είναι να την επισκευάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να μην πω ΑΜΕΣΑ, και με λογικό κόστος, αντί να ψάχνουμε να βρούμε ανταλλακτικό στην Κίνα ή στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού που θα έρθει μετά από 20-30 μέρες. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που συζητάμε το θέμα όλοι οι υπόλοιποι και ο TS δεν έχει συμμετάσχει από την ώρα που άνοιξε το θέμα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από makfil
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν τα σχόλιά σας αναφέρονται στο δικό μου post ή το #8 αλλά, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Έχω το iphone μου επισκευασμένο και σε λειτουργία ένα χρόνο τώρα και εσάς σας ενόχλησε η λέξη γνήσια; Συζητάμε για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου εργαστηρίου, σε επισκευές, και όχι για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί. Edit Επίσης, να προσθέσω ότι στην περίπτωσ που παρουσιαστεί μια βλάβη σε μια συσκευή, όπως πχ κινητό, laptop, ipad κλπ, και δεν έχουμε κάποια άλλη για να την αντικαταστήσουμε προσωρινά, πρωταρχικό κριτήριο είναι να την επισκευάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να μην πω ΑΜΕΣΑ, και με λογικό κόστος, αντί να ψάχνουμε να βρούμε ανταλλακτικό στην Κίνα ή στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού που θα έρθει μετά από 20-30 μέρες. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που συζητάμε το θέμα όλοι οι υπόλοιποι και ο TS δεν έχει συμμετάσχει από την ώρα που άνοιξε το θέμα. Φιλε μου,οταν ενα μαγαζι μου λεει σου πουλαω γνησιο ανταλλακτικο iphone ,ειναι ΨΕΜΑ.Δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα,μονο καλες απομιμησεις,τα Οεμ ειναι απλα πολυ καλη απομιμηση,Σε αυτο σου απαντησα,δεν ξερω τι κανει το μαγαζι αυτο,μπορει να ειναι το καλυτερο.Απλα ειπα οτι οι τιμες του ειναι παρα πολυ υψηλες,και οτι δεν υπαρχουν γνησιες οθονες. 1
basilis5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 οσο καλοι μαστορες κι αν ειναι, ολοι κανουν την ιδια π@@στια, δλδ δινουν 2 τιμες, μια για "γνησιο" ανταλλακτικο και μια για το συμβατο... ελλαδαρα!
Churchill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Γνωριζει κανεις εαν το προβλημα με το αδυναμο σημα wifi στο iphone 4 (πρεπει να εισαι σχετικα κοντα στο router για να πιασει) επιδιορθωνεται;; Υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις σε μαγαζια που εχω ρωτησει.. Εχει καποιος επισκευασει το προβλημα αυτο και που; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις