Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια αλλα το μονο σπαστικο ειναι οτι θα προεξεχει αυτο το μαυρο πλαστικο ε; :( Θα ηταν καλυτερα να εφαρμοζε πιο μεσα,να μη φαινοτανε εξω.Αλλα δεν πειραζει.Θα το βαζω μονο οταν χρειαζομαι να περασω κανα μεγαλο αρχειο σωστα;

Δημοσ.

Δηλαδη θα ειναι ετσι;

Αν ναι ωραια.Μου κανει μια χαρα!Μονο τωρα μενει να σιγουρευτω αν υποστηριζει αυτο.
Δημοσ.

Παιδες τελικα το πηρα!Περιμενω απο βδομαδα να μου ερθει.Μια ερωτηση ακομα.Μπορω να προσθεσω δισκο ssd (120gb) μαζι με το υπαρχων που ειναι 500gb για να εχω τον μηχανικο για αποθηκευτικο χωρο και στον ssd να εχω εγκατεστημενες μονο τις εφαρμογες για να τρεχει γρηγοροτερα;

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Τελικα δεν τα βρηκα με το παιδι και πηρα το dell inspiron 13z 5323.

https://www.nikishop.com/Product/1872/Laptops/Dell/Dell-Notebook/Dell-Inspiron-13Z-5323-I3-3217U-Laptop-W7HB

Μου αρεσει πολυ σαν εμφανισει και πιστευω για απλη χρηση αντε και κανα παιχνιδακι καμια φορα κανει για τα χρηματα του και τα χαρακτηριστικα του.Τι λετε ειναι καλυτερη επιλογη απο το πρωτο που σας ελεγα;Μονο που δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο (ξερω σας εχω ζαλισει με το φωτιζομενο πληκτρολογιο  :-) ) και τον i5 επεξεργαστη που ειχε ο latitude 6320 αλλα αυτος ειναι 3ης γενιας ενω ο 6320 που ελεγα στην αρχη να παρω ειχε 2ης και αυτος εχει ddr3 usb ενω ο αλλος ddr2.Αλλα αν και δεν εχει i5 τρεχει αρκετα γρηγορα και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...