Roulis71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σας. Βρηκα το παραπανω λαπτοπ στα 350 ευρω αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι υποστηριζει usb 2 κι οχι usb 3.Ειναι λετε σοβαρο μειον αυτο η οχι;Σαν μηχανημα με καλυπτει.Αξιζει να το παρω η οχι; Σας ευχαριστω. Υ.Γ. Ωχχχ...Ξεχασα να πω το μοντελο. Ειναι το Dell Latitude e6320
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Για ποιό Latitude μιλάμε; Tα Latitude είναι ολόκληρη σειρά. Και όχι μόνο μία.
Roulis71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Να σημειωσω πως ταινιες και παιχνιδια δεν θα περναω στο λαπτοπ.Κανα βιντεακι απο youtube,μουσικη κτλ.Αυτα περνανε πιο γρηγορα πιστευω και δε θα εχω προβλημα ετσι;Ενταξει κι αν χρειαστει κανα 1-2 παιχνιδακια να περασω για να παιξω μια στο τοσο κι αν χρειαστει ενω θα ειμαι εκτος σπιτιου ας περιμενω και λιγη ωρα παραπανω να περασει δεν τρεχει τιποτα.Μια φορα θα τα περασω αλλωστε και θα τα εχω μεσα να υπαρχουν.
Vasilopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όπως είπε και ο arxaggelos, πρέπει να μας πείς ακρβώς ποιό latitude είναι.
Roulis71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σας. Βρηκα το παραπανω λαπτοπ στα 350 ευρω αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι υποστηριζει usb 2 κι οχι usb 3.Ειναι λετε σοβαρο μειον αυτο η οχι;Σαν μηχανημα με καλυπτει.Αξιζει να το παρω η οχι; Σας ευχαριστω. Υ.Γ. Ωχχχ...Ξεχασα να πω το μοντελο. Ειναι το Dell Latitude e6320 Το εχω προσθεση στο πρωτο μου ποστ σε υστερογραφo.Ειναι το latitude e6320.
volidas2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για πειτε ρε παιδια την γνωμη σας γιατι κι εγω εχω βρει το συγκεκριμενο dell και δεν ξερω αν αξιζει να το παρω.
volidas2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Οχι (εχει ληξη η εγγυηση) αλλα ειναι σε αριστη κατασταση.Χωρις κανενα προβλημα η φθορα.
Roulis71 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κι εμενα που μου το δινει ενας γνωστος μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση εσωτερικα-εξωτερικα και δεν εχει εγγυηση.Πιστευω ομως οτι για τετοιο μηχανημα με i5,με 13.3 οθονη και γενικα τα χαρακτηριστικα του το laptop για τα χρηματα του αξιζει.Εδω τα netbook με οθονη 9-10 ιντσες τα δινουν 150-200 ευρω και χωρις εγγυηση.
andrewgarb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ειχα το συγκεκριμενο για λιγο καιρο, οπως και το 6420. Προσωπικα με χαλαγε οτι επειδη ειναι ματ η οθονη, φαινονται ξεθωριασμενα τα χρωματα. Δεν με ενθουσιασε δηλαδη η οθονη του. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο λαπτοπ.
Roulis71 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ωχχ...Μη μου λες τετοια!!!!!! Μ'αρεσει που λενε οτι εχει και led hd οθονη!Τοσο χαλια θα ειναι λες;
Roulis71 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι καλο για απλη χρηση που το θελω;Βιντεακια,μουσικη,ιντερνετ και σπανια καμια ταινιουλα και καθολου παιχνιδια. http://www.dell.com/gr/business/p/latitude-e6320/pd
xristoforos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ωχχ...Μη μου λες τετοια!!!!!! Μ'αρεσει που λενε οτι εχει και led hd οθονη!Τοσο χαλια θα ειναι λες; Απανταω εκ μερους του andrewgarb γιατι ειναι αδερφος μου και το εχω δουλεψει και εγω το λαπτοπ Για την χρηση που το θες μια χαρα ειναι το λαπτοπ. Απλα αν δουλεψεις λαπτοπς με καλυτερες οθονες, θα δεις οτι ειναι αρκετα κατωτερη η συγκεκριμενη. Για τα χρηματα του παντως μια χαρα επιλογη ειναι.
redmanftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 πολυ καλο ειναι παρτο αξιζει για την χρηση που το θες
Roulis71 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Απλα λεω μηπως βιαστω και το παρω και βρω καποια καλυτερη ευκαιρια αργοτερα η θα εχει παραπανω χρηματα;Αυτο που με ξενερωνει λιγο ειναι που δεν εχει ddr3 usb. Λετε να εχω προβλημα καποια στιγμη στο μελλον;Υπαρχει τροπος αν υποστηριζετε να μπορει να αλλαξω και να βαλω ddr3 usb η λεω κοτσανα;Σορυ αλλα δεν γνωριζω πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα