Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Βρηκα το παραπανω λαπτοπ στα 350 ευρω αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι υποστηριζει usb 2 κι οχι usb 3.Ειναι λετε σοβαρο μειον αυτο η οχι;Σαν μηχανημα με καλυπτει.Αξιζει να το παρω η οχι;

Σας ευχαριστω.

Υ.Γ. Ωχχχ...Ξεχασα να πω το μοντελο. :P Ειναι το Dell Latitude e6320

Δημοσ.

Να σημειωσω πως ταινιες και παιχνιδια δεν θα περναω στο λαπτοπ.Κανα βιντεακι απο youtube,μουσικη κτλ.Αυτα περνανε πιο γρηγορα πιστευω και δε θα εχω προβλημα ετσι;Ενταξει κι αν χρειαστει κανα 1-2 παιχνιδακια να περασω για να παιξω μια στο τοσο κι αν χρειαστει ενω θα ειμαι εκτος σπιτιου ας περιμενω και λιγη ωρα παραπανω να περασει δεν τρεχει τιποτα.Μια φορα θα τα περασω αλλωστε και θα τα εχω μεσα να υπαρχουν.

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Βρηκα το παραπανω λαπτοπ στα 350 ευρω αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι υποστηριζει usb 2 κι οχι usb 3.Ειναι λετε σοβαρο μειον αυτο η οχι;Σαν μηχανημα με καλυπτει.Αξιζει να το παρω η οχι;

Σας ευχαριστω.

Υ.Γ. Ωχχχ...Ξεχασα να πω το μοντελο. :P Ειναι το Dell Latitude e6320

Το εχω προσθεση στο πρωτο μου ποστ σε υστερογραφo.Ειναι το latitude e6320.

Δημοσ.

Κι εμενα που μου το δινει ενας γνωστος μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση εσωτερικα-εξωτερικα και δεν εχει εγγυηση.Πιστευω ομως οτι για τετοιο μηχανημα με i5,με 13.3 οθονη και γενικα τα χαρακτηριστικα του το laptop για τα χρηματα του αξιζει.Εδω τα netbook με οθονη 9-10 ιντσες τα δινουν 150-200 ευρω και χωρις εγγυηση.

Δημοσ.

Ειχα το συγκεκριμενο για λιγο καιρο, οπως και το 6420.

Προσωπικα με χαλαγε οτι επειδη ειναι ματ η οθονη, φαινονται ξεθωριασμενα τα χρωματα. Δεν με ενθουσιασε δηλαδη η οθονη του.

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο λαπτοπ.

Δημοσ.

Ωχχ...Μη μου λες τετοια!!!!!! :shock: Μ'αρεσει που λενε οτι εχει και led hd οθονη!Τοσο χαλια θα ειναι λες;

Απανταω εκ μερους του andrewgarb γιατι ειναι αδερφος μου και το εχω δουλεψει και εγω το λαπτοπ :P

Για την χρηση που το θες μια χαρα ειναι το λαπτοπ. Απλα αν δουλεψεις λαπτοπς με καλυτερες οθονες, θα δεις οτι ειναι αρκετα κατωτερη η συγκεκριμενη. Για τα χρηματα του παντως μια χαρα επιλογη ειναι.

Δημοσ.

Απλα λεω μηπως βιαστω και το παρω και βρω καποια καλυτερη ευκαιρια αργοτερα η θα εχει παραπανω χρηματα;Αυτο που με ξενερωνει λιγο ειναι που δεν εχει ddr3 usb. :( Λετε να εχω προβλημα καποια στιγμη στο μελλον;Υπαρχει τροπος αν υποστηριζετε να μπορει να αλλαξω και να βαλω ddr3 usb η λεω κοτσανα;Σορυ αλλα δεν γνωριζω πολλα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...