geotrian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μου σημερα και ειχα αυτο το αποτελεσμα που βλεπετε στην οθονη...δεν υπηρχε καμια ανταποκριση απο το πληκτρολογιο και το ποντικι...τι λετε να φταιει? χρειαζεται να κανω φορματ ή ουτε αυτο θα το σωσει? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από geotrian
geotrian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 προστεθηκε η φωτογραφια....sorry για πριν.....
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 99,9% η καρτα γραφικων σου ειναι στα τελευταια της. Δοκιμασε να ανοιξεις την μοναδα και να καθαρισεις την καρτα,αν και δεν βλεπω να σωζεται. Ποια καρτα γραφικων εχεις;
geotrian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εχω την nvdia geforce 6400 gt.... την εχω καθαρισει αλλα δεν αλλαζει κατι....στην αρχη μου το εκανε οταν επαιζα πολυ ωρα παιχνιδι και τωρα μου το κανει με το που bootarei....αρα να αρχισω την ερευνα για νεα??
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 δοκιμασε την και σε καποιον αλλο υπολογιστη να βεβαιωθεις,η σε καποι αλλη οθονη αν εχεις αλλα ναι σε εχει αφησει η καρτα δυστυχως 99,9% 1
kerkira12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Φίλε στο κάνει το πρόβλημα και στην αρχή πριν μπει στα windows (όταν δείχνει τα άσπρα γράμματα δλδ); Στο κάνει αμέσως ή μετά από κάποια ώρα λειτουργίας; Αν και συμφωνώ με τον Xristaras12 ότι είναι στα τελευταία της η κάρτα, ίσως να είναι απλά θέμα ψύξης της GPU ή RAM και να την γλιτώσεις έτσι. 2 λύσεις προτείνω πριν την πετάξεις και πάρεις καινούρια: 1) βγάλε την ψήκτρα GPU, καθάρισε την τελείως, άλλαξε θερμοαγώγιμη πάστα, και έλεγξε αν δουλεύει σωστά το ανεμιστηράκι της 2) για καλό και για κακό αν έχεις πάνω από 1 RAM βγάλε κάποια και δοκίμασε τες μια μια. Αν και κρίνοντας από το μοντέλο της κάρτας σου μάλλον τα'χει φάει τα ψωμιά της!
geotrian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Σημερα δοκιμασα να την βγαλω και να την καθαρισω..ολα καλα το παγωμα το γλυτωσαμε αλλα πλεον μου εμφανιζει καθετες γραμμες στην οθονη... μαλλον παω για αλλαγη γιατι λυση δεν βλεπω να υπαρχει....ευχαριστω παιδια παντως για τις προτασεις.
Tsino Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 αδερφε μη σε απογοητεύσω. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα με το πάγωμα. Κράτησε κανένα διμήνο μέχρι που ένα ωραίο πρωί δεν δούλευε καθόλου η κάρτα γραφικών. Φυσικά αντικαταστάθηκε με καινούρια και τελειώσανε όλα τα παγώματα.
discoboyminimal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 δοκιμασε να την ψησεις, αν εχεις ορεξη!λογικα εχουν ξεκολησει τα ποδαρακια της gpu.η και της vram.μπορει να την αναστησεις!
geotrian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 τι εννοεις να την ψησω? τι χρειαζεται να κανω?
discoboyminimal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://epeidiginetai.blogspot.gr/2010/11/how-to-reflow.html?zx=fd7bad7c43c96713 αρχησε το διαβασμα
geotrian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα. επανερχομαι γιατι σημερα αλλαξα την καρτα γραφικων και μου εβγαλε προβλημα στο booting...παει να ανοιξει ο υπολογιστης και κολλαει στο bios στο σημειο που λεει "Verifying DMI Pool Data". εχει χτυπησει ο σκληρος μου? ή φταιει κατι αλλο? εβγαλα και την μπαταρια απο την motherboard αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι.και οι συσκευες για booting ειναι με την σωστη σειρα.
SPANK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel , αφου η αλλη κάρτα γραφικών που έβαλες παίζει ισως να ειναι θέμα με την motherboard αλλα για να σιγουρευτείς για την κάρτα , βάλε αυτη που ειχες σε ενα αλλο pc να δεις αν εκει λειτουργεί κανονικα
geotrian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον η καρτα γραφικων μου δουλευει κανονικα (αναφερομαι στην καινουρια) την τεσταρισα σε αλλον υπολογιστη οσον αγορα τον σκληρο δισκο δεν μπορω να τον τεσταρω γιατι δεν εχω αυτη την στιγμη κοντα μου καποιον αλλον σταθερο υπολογιστη. καμια αλλη προταση για το πως να ελεγξω τον σκληρο δισκο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα