chrigi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Χαιρετε. Εχω ενα περιεργο προβλημα με το LG HT762TZ. Το έχω συνδεδεμενο σε LG μια 32 me HDMI και οπτικη ινα. Το μηχανημα δουλευε πολυ καλα για τα λεφτα που διεθεσα 300Ε πριν 4 χρονια ομως απο προχθες ξαφνικα σταματησε να παιζει. Ξεκινησα προσπαθειες να βρώ τι είναι (Αν και μικρη ειναι η επαφή μου με τον χώρο), και εδω ξεκιναει το περιεργο.Οταν πειράζω το equilizer(αλλαζω τα προγραμματα του μηχανηματος pop jazz virtual κτλ) τοτε επανερχεται ο ηχος για 4-5 δευτερολεπτα και ξαναχάνεται.Αυτο συμβαινει μονο όταν το ηχοσυστημα ειναι σε μετρια ένταση , στα 20-30 απο τα 50 που εναι το max volume.Ουτε πάνω από το 30 ούτε κάτω από το 20 πάιζει και σε καθε ενταση μόνο για 4-5 δευτερα. Σκεφτηκα λοιπόν οτι μπορεί να είναι κάποιο καλώδιο οπότε αντικατέστησα ενα ηχείο την φορα με καλώδιο καινούργιο για ηχεία (λίγο πιο χοντρό από της συσκευασιας.) Καμμια αλλαγη ομως. Το άνοιξα να δω μήπως ειναι θέμα σκόνης και υπερθερμανσης και δεν δουλευει το ανεμιστηρακι του , όλα καλα φαινοντουσαν. Επικοινώνησα με την LG μου είπε να το παω σε τεχνικό και ότι δεν έχουν ξανακουσει κατι τέτοιο. Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 To στάδιο τροφοδοσίας του μάλλον εξέπνευσε τα λοίσθια. Βεβαία λόγω ψηφιακής τοπολογίας class D μπορει να ειναι και ολοκληρωμένο εξόδου (ενα οχι ολα) και να μπαίνει σε protection. Αν ειναι εκτός εγγύησης καλο ειναι να το πας σε κάποιο ιδιώτη καλο ηλεκτρονικό γιατί στην LG (μανολοπουλος) δεν ειμαι ευχαριστημένος απο την τεχνογνωσία τους. Ασε που αμα εχει θέμα κατι απλο αλλάζουν ετσι για πλάκα ολόκληρες πλακέτες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα