jannisgt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινουριός στην παρέα σας, αλλά στο παρελθόν έχω συμβουλευτεί απόψεις και λύσεις από το forum σας. Αντιμετωπίζω ένα θεμά με το bios ψύκτα cpu και γενικά με την λειτουργία του pc. Να ξεκαθαρίσω πως είμαι λίγο τσιτομένος και πως η αλήθεια είναι πως δν έψαξα στο forum εάν υπάρχουν παρόμοια θέματα να μου λύσουν το πρόβλημα οπότε άμα υπάρχει ας με παραπέμψει κάποιος ευχαριστώ. Λοιπόν έχω ένα pc με: cpu: AMD Phenom II X6 1055T motherboard: ASrock M3A785GXH/128M gpu: Nvidia gts 250 memory: 2x DDR3 2048mb os: Windows 7 professional 64bit Το πρόβλημα είναι το εξής πως κάθε χρόνο κάνω το η\υ βίδες προκειμένου να τον καθαρίσω μέχρι στιγμής όλα πηγαίναν καλά, έλα όμως που χθες μόλις το καθάρισα και τον άνοιξα το bios δεν ήταν όπως πριν τι εννοώ, όταν άνοιγα στα φυσιολογικα μου έβγαζε έκδοση bios AHCI BIOS 000000001.78 κάτι τέτοιο και από χθες διαφορετικό bios διαφορετικα όλα στο άνοιγμα και η ψύκτρα της cpu να δουλεύει στο Level 9 άνευ λόγου κι αιτίας και θερμοκρασία 20 οC και να μην σταματάει και να αλλάζω χειροκίνητα.Έφτασα σε σημείο να κάνω φορματ update to bios και κάθε φορά που δοκιμάζω Load default bios ξανά τα ίδια όπως και όταν δοκίμασα Load default AHCI πετούσε μπλε οθόνη. Άμα μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.. Συγνώμη για το μεγάλο Θέμα αλλα είμαι λίγο απελπισμένος
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μήπως απλά με το λύσιμο (μπαταρία) χάθηκαν το BIOS setting σου και σου φαίνονται τώρα όλα "μη οικεία"; Είσαι με SSD; AHCI/IDE mode όταν είχες κάνει install τα win7;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα