Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι θα ήθελα να αγοράσω ένα καινούργιο Smartphone και να αναβαθμίσω και να πάω σε κάτι καλύτερο από το προιστορικό Samsung Star που έχω τώρα :P 

Σαν πρώτη ματία είδα δύο smartphone τα οποία μου άρεσαν ...

Είναι τα :

Samsung Galaxy S3 : http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html

και 

LG Optimus G E975 : http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html

Θα ήθελα να μου πείτε πάνω κάτω τι έχει καλύτερο το ένα από το άλλο και τι μου προτείνετε καθώς τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμε με τα Smartphone και ξέρω τα βασικά.

Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη ;)

Σας ευχαριστώ πολύ :D

Δημοσ.

το optimus g έχει νεότερο και ταχύτερο επεξεργαστή, έχει διπλάσια μνήμη ram και έχει και διπλάσια εσωτερική μνήμη και 4g.

το κακό με την lg είναι οι αναβαθμήσεις τις, οι οποίες είναι ελάχιστες. πλέον ανακοίνωσε το g2 κ.α.

το gs3 είναι κλασική αξία από την άλλη, έχει επιπλέον κάρτα micro sd και έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις το πίσω καπάκι, πράγμα σημαντικό για κάποιους

η διαφορά στην κάμερα τους είναι ότι το ένα έχει 8mp και το άλλο 13, εδώ μπορείς να τα συγκρίνεις και να δεις, χρώματα κλπ

ορίστε και ένα συγκριτικό ανάμεσα στα 2

επίσης ένα σημαντικό κομμάτι είναι η οθόνη, εκεί δεν ξέρω ακριβώς πια είναι η "καλύτερη", το βασικό είναι πια σου αρέσει. αυτό θα το λύσεις άμα μπορείς να τα δεις από κοντά.

σκέψου και την λύση του nexus, το οποίο είναι κατασκευής lg έχει 16gb εσωτερική μνήμη σαν το s3 αλλά δεν έχει micro sd, επίσης δεν έχει 4g και radio fm (η οθόνη του είναι ίδιας τεχνολογίας με του optimus g όπως και ο cpu και η ram)

Δημοσ.

Πολύ ωραία φίλε μου ευχαριστώ ;)

Αλλά έχω μπερδευτεί λίγο πολύ με τα πλεονεκτήματα του S3,Optimus G και του Nexus 4 που μπήκε τώρα στο παιχνίδι ...

Εσύ άμα ήσουν στην θέση μου ποίο θα επέλεγες από αυτά τα 3 Smartphones αν είχες βάση όλες τις λειτουργείες και τα χαρακτηριστικά τους ?

Επίσης το G2 μήπως ξέρουμε πόσο θα είναι περίπου η τιμή του ;

Δημοσ.

νομίζω ότι ξεφεύγει από την τιμή που συζητάμε για αυτά και θα πέσει με την πάροδο του χρόνου όπως σε όλα τα android...

συνοπτικά να σου πω ότι

το nexus με το optimus g έχουν ίδιο επεξεργαστή, ίδια ram, ίδια οθόνη οι διαφορές ανάμεσα σε αυτά είναι ότι

το optimus g έχει 13mp camera ενώ το nexus 8mp,

το γεγονός ότι το optimus g έχει 32gb εσωτερική μνήμη ενώ το nexus 16gb,

άλλη διαφορά είναι ότι το optimus g έχει radio fm ενω το nexus όχι,

επίσης το optimus g έχει 4g ενω το nexus όχι

και η τελική διαφορά είναι στο λογισμικό, το nexus παίρνει αναβαθμήσεις από την ίδια την google την στιγμή που βγαίνουν και δεν έχει περιττά και μη apps της κάθε εταιρίας ενώ το optimus g παίρνει αναβαθμήσεις από την lg. αναφορικά να σου πω ότι το nexus τρέχει την έκδοση 4.3 ενώ το optimus g την 4.1 χωρίς να έχει βγει ακόμα τουλάχιστον κάποια ενημέρωση για αναβάθμηση.

το s3 έχει παλαιότερο επεξεργαστή και ελάχιστα πιο αργό από τα άλλα 2, δεν έχει 4g έχει 1gb ram. 16 gb εσωτερική μνήμη, έχει fm radio και έχει υποδοχή για κάρτες micro sd ενώ τα άλλα 2 όχι, επίσης δεν είναι σφραγισμένο το κινητό και με αυτό εννοώ ότι το πίσω καπάκι μπορεί να αφαιρεθεί και π.χ. να αλλάξεις κάρτα μνήμης ή sim ή μπαταρία, μία άλλη διαφορά όπως είπα και παραπάνω είναι στην τεχνολογία της οθόνης το optimus g και το nexus έχουν "true hd ips +" ενώ το gs3 έχει "super amoler".

το πια τεχνολογία είναι καλύτερη νομίζω θα την καθορίσει το μάτι σου και το γούστο σου.

είχα το gs3 μετά note2 και μετά nexus, το optimus g δεν θα το επέλεγα από την στιγμή που είναι το ίδιο με το nexus και έχουν την ίδια τιμή.

τώρα ανάμεσα στo gs3 και nexus είναι δύσκολη απόφαση και ο λόγος που μετά από λίγο καιρό έδωσα το nexus και πήρα gs4.

μου αρέσουν οι amoled και θέλω να μπορώ να αλλάξω την μπαταρία του κινητού άμα ξεμείνω σε τίποτα διακοπές κλπ...

αλλά το nexus έχει καλύτερο hardware από το gs3 (επεξεργαστη, ram)

Δημοσ.

Σε υπερευχαριστώ φίλε για όλα ;) :D

Κάτι τελευταίο ποία καταστήματα του Skroutz.gr προτείνεις για να αγοράσω το smartphone για να έιμαι 1000 % σίγουρος πως θα μου φέρουν το smartphone που εγώ  παρήγγειλα και είναι αξιόπιστα ;

Ευχαριστώ και πάλι για όλα :D

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία (αγορά μέχρι στιγμής 3 συσκευών) σου προτείνω το birdphone.gr. Αν θέλεις να πας σε κάποιο άλλο κοίτα και τις αξιολογήσεις που έχει το εκάστοτε κατάστημα.

Δημοσ.

μερικά smartphone σε καλή τιμή και με δυνατότητες είναι τα εξής     http://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html?from=most-popular&keyphrase=Sony+Xperia+SP+C5303

http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-GT-i9195-LTE-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=Samsung+i9195+Galaxy+S4

http://www.skroutz.gr/s/3154128/Samsung-Galaxy-Express-I8730.html?from=most-popular&keyphrase=Samsung+i8730+Galaxy+Express κατά την γνώμη μου τα παραπάνω 3 κινητά νομίζω πως καλύπτουν της απαιτήσεις του μέσου χρήστη και οι τιμές τούς είναι σε λογικά πλαίσια                                                                                                               

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη θεση σου δεν θα επαιρνα το Galaxy s4 mini οταν μπορεις να παρεις ενα απο αυτα σχεδον στην ιδια τιμη S3,Optimus G και του Nexus 4. Εγω εαν διαλαγα ενα απο αυτα θα επαιρνα το Optimus G μπορει να ανεφεραν αυτο με τις αναβαθμισεις σε ποιο πανω ποστ αλλα εαν ξερεις (μπορεις και να μαθεις) μετα απο καιρο θα του εβαζα μια custom rom απο το xda

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Και γιατί να μην πάρει το nexus που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και να έχει σίγουρα το κεφάλι του ήσυχο και να βλέπει απόδοση στο κινητό του...

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους τους συνομιλητές για τη βοήθεια ...

Μια τελευταία ερώτηση.
Εφόσον πρόκειται να χαλάσω για τις ημέρες μας ένα σημαντικό ποσό για αγορά κινητού, όπου θα το κρατήσω και πάλι τουλάχιστον 3 χρόνια, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώ και εταιρικό τηλέφωνο (=> Κουβαλάω 2 κινητά), τι γνώμη έχετε γι αυτό ???

http://www.gsmarena.com/samsung_i9502_galaxy_s4-5420.php

- Θα το βρω στη χώρα μας ?
- Θα παίρνει Ελληνικά ?

Το θεωρώ ίσως το καταλληλότερο κινητό για την περίπτωσή μου (ακούω φυσικά όλες τις γνώμες). Υψηλών επιδόσεων, με όλα τα χαρακτηριστικά του κλασσικού S4 αλλά με 2 Sim ...

Ξέρετε κανα "κατάστημα" που να το διαθέτει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...