BIGJOHN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τρεχω αυτο το backup "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r G:\SECUREFILE30 @E:\backup.lst .Θελω απο το backup.lst να εξαιρεσω καποιους φακελους απο π.χ. "c:\τα εγγραφα μου\". Δηλαδη να παρει απο την συγκεκριμενη διαδρομη ολα εκτος c:\τα εγγραφα μου\dropbox.Τι πρεπει να κανω;
BIGJOHN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Την σελιδα συτη την ξερω!!!Ακρη δεν μπορω να βρω...
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αυτο το ειδες; (από τα swithces στη σελιδα που κάνει link o pmav99) Switch -X@<listfile> - exclude files listed in the specified list file Exclude files which names are present in the listfile <listfile> Example add all *.exe files, except those which names are present in the list.txt, to the archive bin WinRAR a [email protected] bin *.exe Επίσης, μην ανοίγεις πολλαπλά threads με το ίδιο θέμα/πρόβλημα.
BIGJOHN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ο.Κ. αλλα εγω εχω μια λιστα ηδη ποιους φακελους θελω αυτο που μου λες εσυ στο σκριπτακι το γραφω. "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r G:\SECUREFILE30 @E:\backup.lst φτιαχνω αλλη λιστα ή πρεπει να εχω μονο λιστα των εξαιρεσεων... Ευχαριστω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το "θέλω όλα να συμπιεστούν εκτός από αυτό κι αυτό" είναι διαφορετικό από το "θέλω να συμπιεστεί μόνο αυτό κι αυτό". Για την πρώτη περίπτωση χρησιμοποιείς το -x switch με λίστα των φακέλων/αρχείων που θέλεις να εξαιρέσεις (δέχεται masks/wildcards), για τη δεύτερη το -n switch (ή ίσως το -n να υποννοείται, δεν ξέρω δεν έχω το winrar)(επίσης δέχεται masks). Μου φαίνεται απλό. Γιατί δεν πειραματίζεσαι; Πχ για το συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις στο op και κάτι τέτοιο θα δούλευε (θεωρητικά) "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r -x"c:\τα εγγραφα μου\dropbox" -x"c:\τα εγγραφα μου\dropbox\*" G:\SECUREFILE30 "c:\τα εγγραφα μου\*" Το -x το βάζεις ή πολλαπλές φορές ή βάζεις λίστα με τις μάσκες. Παραπάνω αγνοώ το φάκελο dropbox και τα αρχεία μέσα στο dropbox (κατά το παράδειγμα με τα temp που έχει το documentation) 1
rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ή βγαζεισ το το συγκεκριμενο φακελλο απο κει μεσα να μη τον "παιρνει" καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα