Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρεχω αυτο το  backup  "C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r G:\SECUREFILE30 @E:\backup.lst .Θελω απο το backup.lst να εξαιρεσω καποιους φακελους απο π.χ. "c:\τα εγγραφα μου\".

Δηλαδη να παρει απο την συγκεκριμενη διαδρομη ολα εκτος c:\τα εγγραφα μου\dropbox.Τι πρεπει να κανω;

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο το ειδες; (από τα swithces στη σελιδα που κάνει link o pmav99)

Switch -X@<listfile> - exclude files listed in the specified list file

Exclude files which names are present in the listfile <listfile>

Example

add all *.exe files, except those which names are present in the list.txt, to the archive bin

WinRAR a [email protected] bin *.exe

Επίσης, μην ανοίγεις πολλαπλά threads με το ίδιο θέμα/πρόβλημα.

Δημοσ.

Ο.Κ. αλλα εγω εχω μια λιστα ηδη ποιους φακελους θελω αυτο που μου λες εσυ στο σκριπτακι το γραφω.

"C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r G:\SECUREFILE30 @E:\backup.lst

φτιαχνω αλλη λιστα ή πρεπει να εχω μονο λιστα των εξαιρεσεων...

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Το "θέλω όλα να συμπιεστούν εκτός από αυτό κι αυτό" είναι διαφορετικό από το "θέλω να συμπιεστεί μόνο αυτό κι αυτό".

Για την πρώτη περίπτωση χρησιμοποιείς το -x switch με λίστα των φακέλων/αρχείων που θέλεις να εξαιρέσεις (δέχεται masks/wildcards), για τη δεύτερη το -n switch (ή ίσως το -n να υποννοείται, δεν ξέρω δεν έχω το winrar)(επίσης δέχεται masks).

Μου φαίνεται απλό. Γιατί δεν πειραματίζεσαι;

Πχ για το συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις στο op και κάτι τέτοιο θα δούλευε (θεωρητικά)

"C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe" A -v800m -sfx -o+ -r -x"c:\τα εγγραφα μου\dropbox" -x"c:\τα εγγραφα μου\dropbox\*"  G:\SECUREFILE30 "c:\τα εγγραφα μου\*"
Το -x το βάζεις ή πολλαπλές φορές ή βάζεις λίστα με τις μάσκες. Παραπάνω αγνοώ το φάκελο dropbox και τα αρχεία μέσα στο dropbox (κατά το παράδειγμα με τα temp που έχει το documentation)
  • Like 1
Δημοσ.

Ή βγαζεισ το το συγκεκριμενο φακελλο απο κει μεσα να μη τον "παιρνει" καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...