glxakias1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα , μου έκαναν το δίσκο σε 2 μέρη ειναι 1ΤΒ και μου τον έκαναν 250g+650g τα 250 ειναι full και θέλω να βάλω ενα game και δεν το κάνει , τι να κάνω? ειναι σαν τα 250 να ειναι ολα εκει τα windows και τα πάντα και το 650 ειναι σαν ενα μέρος για να πετάω τα αρχεία οπως movies , songs , picks τι να κανω?
glxakias1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όλα καλά είχε κάνει το 2 κομάτι σαν κρυφό !!!! Δεν ξέρω πως έβαλε Team Viewer και μου το έκανε.
DHatzoudis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 EPM, EaseUS Partition Master για να αλλάζεις τα μεγέθη των partitions, ή και να κάνεις ένα ενιαίο parttion. Μην κατεβάζεις το trial, αλλά το free.http://www.partition-tool.com/download.htm Για τους φίλους που μπορεί να το χρειαστούν. Π.χ. εγώ σε περιπτώσεις που δεν άλλο δίσκο να πάρω backup αρχεία,και να κάνω format τα Windows:- σπάω τον δίσκο σε 2 partitions, πετάω μέσα στο δεύτερο partition τα αρχεία,- κάνω format μόνο το C:, περνάω Windows κανονικά, και- είτε αφήνω τα αρχεία μόνιμα στο D: είτε κάνω ενιαίο τον δίσκο πάλι, με το ίδιο πρόγραμμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα