Προς το περιεχόμενο

iphone 4s icloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα 4s και εχω κανει συγχρονισμο μεσω icloud. Το αντιγραφο ασφαλειας ειναι δηλαδη και στο iphone και στον υπολογιστη μου σωστα;

Τωρα επειδη εχει μειωθει πολυ ο χωρος που ειχα στο iphone σκεφτομαι να διαγραψω απο το κινητο το λογαριασμο icloud. Θα εχω προβλημα με τα δεδομενα μου; Θα χαθουν και απο τον υπολογιστη; 

Οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω μπερδευτει λιγο..

Δημοσ.

το storage στο iCloud δεν έχει σχέση με το storage του κινητού σου. είναι on the cloud δλδ ιντερνετικός χώρος που χρησιμοποιείς. 
με λίγα λόγια το backup δεν ειναι στο iPhone αλλά στους servers του iCloud.

άρα κοιτάς να διαγράψεις μουσική, Apps και φώτο. =)

Δημοσ.

<p>Καλησπερα. Εχω ενα 4s και εχω κανει συγχρονισμο μεσω icloud. Το αντιγραφο ασφαλειας ειναι δηλαδη και στο iphone και στον υπολογιστη μου σωστα;</p>

<p>Τωρα επειδη εχει μειωθει πολυ ο χωρος που ειχα στο iphone σκεφτομαι να διαγραψω απο το κινητο το λογαριασμο icloud. Θα εχω προβλημα με τα δεδομενα μου; Θα χαθουν και απο τον υπολογιστη; </p>

<p>Οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω μπερδευτει λιγο..</p>

Εχει διαφορά το ένα με το άλλο. Πήγαινε στο ιτουνς και κανε ένα δεξί κλικ - backup να πάρει backup και στον υπολογιστή.αν σβήσεις κάποιο backup απο το icloud δεν το ξαναβρίσκεις

Και επίσης φυσικά αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω. Δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο το icloud και τα δεδομένα του.

Από τη συσκευή να σβήσεις αν έχεις πολλές φωτό (βαλτες στον υπολογιστή), σβήσε μηνύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, καθάρισε τον σαφάρι, και επίσης πήγαινε Ρυθμίσεις-Γενικά-Χρήση και δες ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο με τα δεδομένα τους και σβήσε οποιες ειναι άχρηστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...