multikaraG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως δουλευει το ολο συστημα με τις δοσεις...για παραδειγμα εγω θελω να αγορασω ενα ps4 ... αν αυτο μπορω να το κανω με δοσεις χωρις πιστωτικη μπορω? εννοω το τροπο που το εκαστοτε καταστημα σου εγκρινει ενα μικρο δανειο και μετα καθε μηνα δινεις τα λεφτα της δοσης στο καταστημα... θελω να πω οτι ειμαι φοιτητης και δεν εχω καποιο εισοδημα δικο μου,δεν εργαζομαι.. για αυτο και με προβληματιζει το αν μπορω να το κανω αυτο με τις δοσεις!οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως δουλευει το ολο συστημα με τις δοσεις...για παραδειγμα εγω θελω να αγορασω ενα ps4 ... αν αυτο μπορω να το κανω με δοσεις χωρις πιστωτικη μπορω? εννοω το τροπο που το εκαστοτε καταστημα σου εγκρινει ενα μικρο δανειο και μετα καθε μηνα δινεις τα λεφτα της δοσης στο καταστημα... θελω να πω οτι ειμαι φοιτητης και δεν εχω καποιο εισοδημα δικο μου,δεν εργαζομαι.. για αυτο και με προβληματιζει το αν μπορω να το κανω αυτο με τις δοσεις!οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει δεν νομιζω να ειναι εφικτο να παρεις με δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα, απο πουθενα.
multikaraG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 στο κωτσοβολο γινεται σιγουρα... ειχαμε παρει εναν υπολογιστη οικογενειακα ετσι αλλα δε θελω να ζητησω απο τους δικους μου να μπουν σε τετοια διαδικασια για ενα δικο μου ps4
Vole Maulder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 O Κωτσόβολος χρειάζεται Εκκαθαριστικό από την εφορία για να κάνει έγκριση δανειοδότησης. Χωρίς εισόδημα δε γίνεται χωρίς πιστωτική. Το ερώτημα είναι το εξής. Αν δεν έχεις εισόδημα πώς θα το κάνεις αυτό χωρίς να βάλεις τους γονείς σου σε κάποια διαδικασία; Αν σκέφτεσαι απλώς να κάνεις οικονομία και να κρατάς στην άκρη από τα λεφτά που σου δίνουν, τότε, το μόνο που θα χρειαστείς από αυτούς θα είναι να βάλουν τις δόσεις στο όνομά τους. Μετά τις πληρώνεις εσύ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το PS4 που θες να πάρεις δεν θα είναι με λεφτά των γονιών σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα