nomes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλημέρα, Εχθές μου ήρθε η κάρτα msi gtx 780 twin frozr oc και γεμάτος χαρά ξεκίνησα να παίζω το F.3.A.R. (αυθεντικό) στον υπολογιστή της υπογραφής. Ξαφνικά το παιχνίδι κώλυσε αλλά ο ήχος συνέχιζε και με πέταξε. Ξαναδοκίμασα και μετά από καμιά ώρα το ίδιο. Από εκεί και έπειτα το έτρεχα συνέχεια και άντεχε μέχρι δύο τρία λεπτά μάξιμουμ. Σας δίνω το gpu-z sensor log μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. GPU-Z Sensor Log.txt
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Βασικά αν μπορείς ανέβασε μαι φωτογραφία απο με θερμοκρασίες idle και load απο το hwmonitor , το πρόβλημα στο βγάζει μονο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ? Επίσης κανε αν μπορείς και ενα stress test στην κάρτα με το FurMark
nomes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αυτά μου δίνει το hwmonitor. Ετρεξα το mortal kombat komplete για κανα πεντάλεπτο χωρίς πρόβλημα. Ποιό κουμπί είναι το stress test στο furmark; HWMonitor.txt
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Βασικά δοκίμασε να βάλεις ποιο καινούργιους drivers αν δεν εχεις βάλει ηδη η παλαιότερη έκδοση και δοκίμασε πριν ασχοληθείς με το furmark
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πάντως η κάρτα δείχνει ζηλευτά δροσερή και το τροφοδοτικό της υπογραφής σου απλά τέρας. Ψάξου για windows/drivers/system stability θέμα
nomes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δοκίμασα το Burn in 1920x1080 15 min score 5247 52173 frames 57fps 81βαθμούς.Drivers έχω τους τελευταίους
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε και κανα αλλα παιχνίδι μηπως απλα παίζει κατι με το συγκεκριμένο , βαλε παντως και λιγο παλαιότερους και δοκίμασε παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα