Προς το περιεχόμενο

Ενα τρελο, τρελο cpu fan..

Ashmadia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε?  :fear:

Ισως το οτι προτεινετε το adhensive που ειναι ουσιαστικα παστα και κολλα μαζι,για εφαρμογη σε επεξεργστη?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω πάρει σβάρνα τα θέματα σου αφου δεν το έχεις γιατί συνεχίζεις και προτείνεις ότι σου κατέβει στο μυαλό, άμα κανείς ζημιά θα επωμιστεις τις ευθύνες;;
  • Like 2

Απόλυτος άλλα μαρέσεις! +1 για την Arctic Silver!

Το +1 μαρεσει που λες κιολας  :mellow: . Εγω +1 θα δωσω σε αυτο που λεει παραπανω ο spiros2008 περι ευθυνων.

Το +1 μαρεσει που λες κιολας  :mellow: . Εγω +1 θα δωσω σε αυτο που λεει παραπανω ο spiros2008 περι ευθυνων.

Ισως το οτι προτεινετε το adhensive που ειναι ουσιαστικα παστα και κολλα μαζι,για εφαρμογη σε επεξεργστη?????

Συγνώμη ρε παιδιά! μην με αποκεφαλίσεται κιόλας... εγώ την μόνη πάστα που γνωρίζω και χρησιμοποιώ είναι η Arctic Silver θερμοαγωγιμη πάστα... Δεν γνώριζα ότι υπάρχει η αντίστοιχη και σε κόλα μαζί... Για αυτό ρώτησα "Τι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε"...

Ναι βρε αγοριμ αλλα πριν προτεινεις,μαθε και κατι παραπανω.η τουλαχιστον κοιτα τι ειναι αυτο που προτεινεις.

Έχεις δίκαιό γιατί από απροσεξία μου στην πρότασή θα μπορούσε να γίνει ζημιά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω....

• Like 1

No harm done εδω παιδες, γνωριζω αγγλικα, το θεμα ειναι τι μπορει να συμβει σε καποιον που δεν γνωριζει ή δεν ασχολειται. Δεν ειναι παιξε γελασε να προκληθει ζημια 100-200Ε επειδη καποιος μπορει να παρασυρθει βλεποντας μια προταση να υποστηριζεται κιολας.

On-topic δεν προλαβα ακομα να ασχοληθω πολυ με το undervolt, επαιξα λιγακι με τις τασεις χωρις να καταληξω καπου.

Κατεληξα σε stable undervolt, περιπου 0.1 volt κατω, σε ολα τα states και η θερμοκρασια επεσε κατα 5-8C. Δεν μπορω να πω το ιδιο για το fan, το οποιο κανει ακριβως τα ιδια, μικρη βελτιωση, αλλα και παλι φτανει μεγαλες στροφες, κατα την ταυτοχρονη χρηση και της καρτας γραφικων, παρ ολο που βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο η θερμοκρασια του επεξεργαστη. Ισως μιλαμε για καποιο bug ή η gigabyte ελεγχει με λαθος θερμοκρασια την ταχυτητα του fan. 

Μεσω easy tune 6 προσπαθησα να ελεγξω την καμπυλη του fan, με θετικα αποτελεσματα (4500rpm αντι για 6000rpm), ομως καποια στιγμη μετα απο καμποση ωρα gaming παλι ξεφευγει. Δεν μπορω να το ορισω και να κλειδωσει, κατι τα κανει override ολα και αποφασιζει μονο του.

Ευχαριστω τον caution για τις χρησιμες συμβουλες και το utility (που θα δοκιμασω οταν βρω χρονο) αλλα μαλλον παω για aftermarket ψυξη. Hyper 212 evo ή True Spirit 120M ΒW που ειναι και πιο compact. Θα αποφασισω την τελευταια στιγμη

• Like 1

Ο εργοστασιακός ανεμιστήρας πέρα από PWM πιθανότατα φέρει και εσωτερικό θερμίστορ που ανάλογα με την θερμοκρασία του κουτιού σου επεμβαίνει στον ανεμιστήρα , παράλληλα με το pwm control.  Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις από τον κωδικό του ανεμιστήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...