Universal Soldier Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Aμα δεν σου αρέσουν μην τα παίρνεις απλό πάρε cisco τα λεφτά είναι δικά σου και τα διαθέτεις ανάλογος
Ledis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Προφανώς δεν κατάλαβες το point του post μου. Θέλω να πω ότι απλά όλα τα post σου είναι ίδια, μα απολύτος ίδια.
Universal Soldier Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 συγγνώμη που δεν είμαι αρκετά καινοτομος για τα γούστα σου
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 τοσο μικρο ειναι σε specs που κανει μονο για home use??απο οτι ειδα εχει αρκετα πραγματα μεσα να ασχοληθεις δυσκολα να αλλαξω τον 887 μου στο σπιτι μονο και μονο για το γαμωτο και τις ωρες που εφαγα να τον παραμετροποιησω εξαρτατε παντα και τι θεωρει ο καθενας Home use και Professional use.
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 σημερα παρελαβα,σαν moden εβαλα ενα παλιο baudtec που εδινε καποτε ο οτε το εβαλα σε bridge mode εκλεισα wifi dhcp firewall, dns δεν ειχε επιλογη να κλεισω.στο μικροτικ το μονο που εβαλα ηταν dns της hol αν και ειχε την ip του baudtec σαν dns.το προβλημα τωρα ειναι ενω συνδεομαι κανονικα με τον παροχο το σερφαρισμα ειναι παρα παρα πολυ αργο 2/3 βγαζει connection time out την τριτη θα κανει πολυ ωρα να φορτωσει.μηπως εχω ξεχασει κατι αλλο να ρυθμισω στο μικροτικ????
Universal Soldier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 PPΟΕ client έκανες ? η απλός δεν το είπες γιατί το θεωρείς δεδομένο. Tο modem δεν το βάζεις σαν dns ούτε σαν gw ούτε πουθενά είναι transparent άμα κανεις PPΡΟΕ Bridge mode 1
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 το Modem δεν το ειχα βαλει εγω το ειχε παρει μονο του σαν dns server το αφαιρεσα μετα.οχι ppoe client δεν εκανα δεν ηξερα οτι χρειαζεται οποτε ισως να ειναι εκει το προβλημα.μηπως μπορεις να με βοηθησεις με τις ρυθμισεις που εχει στο ppoe client περα απο αυτες που εχει παρει αυτοματα δεν ξερω αν χρειαζονται ολες και ποιες πχ user password ποια βαζω??dial on demand το τικαρω?use peer dns??αν μπορουσες να με βοηθησεις με την συγκεκριμενη καρτελα θα το εκτιμουσα.
coffeex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Στην καρτέλα Dial Out στο PPPoe Client εκεί που λέει User βάζεις το user name της adsl σύνδεσης ενώ στο Password τον κωδικό. Από τα υπόλοιπα επιλέγεις το Add Default Route και τα pap chap. Για DNS πήγαινε στο IP -> DNS και βάζεις όποιον dns server θέλεις.
Universal Soldier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το Bridge έτσι θέλει και στα windows να έβαζες το modem πάλι PPΡΟΕ client ήθελες δεν είναι θέμα του RouterOS δηλαδή
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν εχει τυχει να στησω ppoe client οποτε ευκαιρια ειναι.θα δοκιμασω τις ρυθμισεις που μου ειπατε και βλεπουμε ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 DIAL on demand δεν το βαζεις.θες να ειναι always up.επισης και Pap να βαλεις μονο οσο ξερω ολοι οι παροχοι σαν πρωτευων παιζουν pap .και πλεον τα port forward δεν τα κανεις στο baudtec αλλα στο Mikrotik.
tasoskont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εκανα τα παραπανω εβαλα pap chap, user pass της hol Interface εβαλα ethernet1-gateway αλλα μου βγαζει status dialing disconnected καμια ιδεα??
Universal Soldier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Το modem το έβαλες σε bridge mode ? η το Mikrotik κάνει PPΡΟΕ στο πουθενά ? Tα username/password είναι σίγουρα 100% σωστά ? Δοκίμασε να κανεις PPΡΟΕ και από τα Windows
tasoskont Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ειχες δικιο ειχα κανει βλακεια με το bridge στο modem ειχε 2 κουτακια bridge και ειχα επιλεξει το λαθος τεσπα εγινε το connect αλλα τωρα δεν εχω ιντερνετ το διαγνωστικο των win7 μου βγαζει οτι εχει προβλημα στους dns server αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχιει γιατι εχω βαλει καρφωτα google dns και δεν περναει ουτε ping ip προς τα εξω μονο το μικροτικ κανω ping. το μοντεμ δεν το βλεπω με ping ουτε εγω ουτε το μικροτικ.μηπως θελει κανα static route στο μικροτικ καμια ιδεα????
Universal Soldier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 πρέπει να βάλεις το PPΡΟΕ να είναι και default Gateway Add default route
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα