maou28 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 έχω ένα, έχω μια USB ασύρματη κάρτα για Wifi, είναι η AirTies και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι συμβατή με το backtrack 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 για να εισαι σιγουρος καλυτερα τρεξε το backtrack (live -dvd ειναι ) και δες αν και πως την βλεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Aν και δεν λες ποιο AirTies ειναι το forum δεν το εψαξες: http://www.insomnia.gr/topic/421752-wireless-card-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-backtrack/ " Αναφορικά με συμβατή κάρτα εχω χρησιμοποιήσει μία Airties WUS-201 Usb που ειναι συμβατη με το aircrack " Kαι το Backtrack εχει γινει Kali πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 to WUS-201 einai Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Υπόψιν το backtrack έγινε Kali Linux 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 καλησπέρα..για να μν ανοιγω αλλα θέματα θα ποστάρω εδώ...θέλω να αγοράσω ένα wifi adapter... έχω όμως μια απορία...οποιαδηποτε κ να πάρω έχουν μεγάλη διαφορά στην εμβέλεια?? δλδ δν θέλω να πιάνει μόνο μέσα στο σπίτι...και αν ναι (που μαλλν θα εχουν διαφορα) πως μπορώ να καταλάβω αν έχει μεγάλη εμβέλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ανάλογα τι chipset καθώς και το είδος της κεραίας που θα έχει ο adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Προχθες πηγα να εγκαταστησω backtrack 5 r3 στο λαπτοπ μου και δεν αναγνωριζε τηνβκαρτα ασυρματου δικτυου. Πολυ κακο για μια διανομη που προοριζεται για λαπτοπ ως επι το πλειστον, λογω των εργαλειων που προσφερει. Επρεπε να υποστηριζει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το kali/backtrack δεν προοριζεται για λαπτοπ. Ουτε τα εργαλεια του ειναι μονο για να σπας ασυρματα δικτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Προχθες πηγα να εγκαταστησω backtrack 5 r3 στο λαπτοπ μου και δεν αναγνωριζε τηνβκαρτα ασυρματου δικτυου. Πολυ κακο για μια διανομη που προοριζεται για λαπτοπ ως επι το πλειστον, λογω των εργαλειων που προσφερει. Επρεπε να υποστηριζει τα παντα. -Έχει συζητηθεί 100 φορες -Το Backtrack έχει γίνει kali πλέον -Το kali είναι για PenTesting/Wardriving -install δεν το κανεις είναι LIVE CD το καλή υποστηρίζει μια μεγάλη ομαδα από Hardware που είναι για αυτή την δουλειά ( PenTesting/Wardriving ) δεν είναι desktop διανομή για να σου κάνει στην ζωή εύκολη. Άμα εσένα δεν παίζει e τότε δεν κάνει η κάρτα να πάρεις μια συμβατή. Άμα έχεις εσύ μια κάρτα ότι να νε ε δεν φταίει το Linux και δεν πρόκειται να σου φτιάξει την κακή κάρτα να παίζει γιατί δεν είναι Desktop / productivity διανομή υπάρχει για να κανεις ιδιαιτερα πράγματα με ιδιαίτερο hardware Aμα ήταν κανονικό Linux τότε είχες δίκαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωτον, το ξερω οτι εχει γινει kali Δευτερον, το ειχα σε live-usb και ειχε εικονιδιο install to drive Τριτον, η fedora, το centos, το ubuntu και το mint τα αναγνωριζουν ολα κανονικα. Τεταρτον, παραδεχθειτε οτι το backtrack/kali ο χρηστης που θα το ακουσει σε ενα laptop θα το βαλει να το δοκιμασει. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ηταν πιο... απλο να μας πεις πως αναγνωριζει την καρτα σου το lspci/lsusb (αναλογα αν ειναι εσωτερικη ή εξωτερικη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Max Rockatansky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωτον, το ξερω οτι εχει γινει kali Δευτερον, το ειχα σε live-usb και ειχε εικονιδιο install to drive Τριτον, η fedora, το centos, το ubuntu και το mint τα αναγνωριζουν ολα κανονικα. Τεταρτον, παραδεχθειτε οτι το backtrack/kali ο χρηστης που θα το ακουσει σε ενα laptop θα το βαλει να το δοκιμασει. Αυτα. Πρωτον, το ξερω οτι εχει γινει kali Aμα το ξέρεις μην το λες Backtrack τότε το Backtrack δεν γίνετε support πλέον αγκού έχει γίνει Kali Δευτερον, το ειχα σε live-usb και ειχε εικονιδιο install to drive Έχει δεν έχει icon install δεν κερδίζεις τίποτα με το να το εξής installed απλός ενοχοποιείς τον εαυτό σου. Ενώ με το Live OS δεν αφήνεις ίχνη στο pc Τριτον, η fedora, το centos, το ubuntu και το mint τα αναγνωριζουν ολα κανονικα. Δεν παιζει κανένα απόλυτος ρολο το kali δεν είναι Desktop/ Productivity OS δεν είναι user friendly και δεν προορίζεται για την ευκολία σου και κάνει support συγκεκριμένα hardware που είναι για wardriving. Πως ξέρεις ότι δεν παιζει η κάρτα σου ? στο kali τα κανεις όλα command line, τι εντολές έτρεχες για να καταλάβεις πως δεν δουλεύει ? Τεταρτον, παραδεχθειτε οτι το backtrack/kali ο χρηστης που θα το ακουσει σε ενα laptop θα το βαλει να το δοκιμασει. Προφανώς το Kali το βάζεις σε Laptop γιατί στο wardriving μετακίνησε ψάχνεις από εδώ και από εκεί. Αυτό δεν πάει να πει πως πρέπει να μεινεις με την κάρτα του Laptop γιατί και να παιζει δεν πιάνει μακριά, άμα ασχολείσαι με Wardriving παίρνεις σωστό εξοπλισμό. - Το συμπέρασμα είναι πως δεν έχει κανένα θέμα το Kali και λειτουργεί άψογα και με τροφοδοτεί με internet εδώ και πολλά πολλά χρονια. Το Kali δεν πρόκειται να προσαρμοστεί σε εσενα εσύ πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα