Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ! Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα σε σκληρο δισκο υπολογιστη. Ο υπολογιστής εκλεισε πριν μερες αποτομα και απο τοτε δεν μπορει να ανοιξει ξανα βγαζοντας το μυνημα a disk error occurred . Προσπαθω λοιπον να κανω εγκατάσταση τα windows 8 - 7 με πολλαπλα προβληματα . Σε κανενα από τα δυο λειτουργικά η εγκατασταση δε με αφηνει να προχωρησω καθως κολλαει στην οθονη φορτωαης. Οταν καταφερα να μπω στα win 8 μονο δε μπορει να δημιουργήσει partition καθως γραφει unallocated space. Εχω δοκιμασει τα παντα απο google αλλα τιποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφει ο δισκος ; Ειναι μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

γεια σου φιλε φυσικα κ υπαρχει ! πρεπει να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες ομως δε λες καν αν προκειται για λαπτοπ η για σταθερο ..

Δημοσ.

Πρόκειται για σταθερο western digital 1 tb caviar blue. Πως ομως να καταστραφει στα καλα καθουμενα ; Εγγύηση υπάρχει ; Ρωτηστε με οτι χρειάζεται γιατι τα χω παιξει..

Δημοσ.

Τον εβαλα στο δικο μου ομως τιποτα.. προβλημα φαίνεται να δημιουργει.. αφου συνδεσω ρευνα και σατα εκει που φορτωνουν τα δικα μου win 8 σε δευτερολεπτα οταν τον βαλω κανει ποοοση ωρα και μου βγαζουν τα windows να κανω restore σε προηγούμενο σημειο γιατι λεει δεν μπορεσαν να φορτωσουν τα windows.

Δημοσ.

Αφου ειπε οτι το έβαλε σε αλλο pc και κανει τα ίδια μαλλον ειναι πρόβλημα του δίσκου οποτε πισω αφου εχει εγγύηση

Δημοσ.

Αφού απηύδησα για να κανω κατι με τον σκληρο , τον πηγα στο vision studio , απο οπου αγοραστηκε και περιμενω απαντηση απο δευτερα - τριτη. Αντε να δουμε τι γινεται..

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω.. Το συστημα ολο αποτελειται απο πολυ απλα hardware κομματια amd a10 5800k , 3 ανεμιστηρακια , 8gb ram 1866mhZ , ενα dvd και το δισκο που χαλασε, Το τροφοδοτικο που εχει ειναι το corsair 350w vs . Υπαρχει περιπτωση να προκληθηκε η ζημια απο τροφοδοτικο και μη επαρκης ταση ρευματος ; Το ρωταω γιατι το διαβασα σε φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...