Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, έχω 2 διαφορετικές εκδόσεις ταινίας στον ίδιο folder [2011]The.Adventures.of.TinTin.2011.1080p.Bluray.DTS.x264-PriMeHD [2011]The.Adventures.Of.Tintin.2011.PROPER.3D.HSBS.1080p.BluRay.x264-iFH αλλά στην λίστα των ταινιών μου εμφανίζει μόνο την 3d έκδοση (δείτε τα sshots). Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε άλλες ταινίες που έχω μαζί 2d & 3d έκδοση. Τι πρέπει να κάνω για να εμφανίσει και τις 2 εκδόσεις (έστω και με το ίδιο όνομα, αυτό το κάνω rename μετά)? Χρησιμοποιώ την v12.2 & Confluence skin.
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ. Χοντρικά, προτείνουν να δημιουργήσεις με κάποιον external manager διαφορετικά nfo files για καθεμία απ τις εκδόσεις. Δεν το χω δοκιμάσει αλλά λογικά θα παίζει. edit: Βασικά αν κάνεις export video library (σε separate files, χωρίς fanart/posters) από settings->video, θα δημιουργήσει nfo files για όλες σου τις ταινίες/σειρές στο directory που βρίσκεται η καθεμία (δεν ξέρω αν σε χαλάει αυτό). Το συγκεκριμένο θα λέγεται [2011]The.Adventures.Of.Tintin.2011.PROPER.3D.HSBS.1080p.BluRay.x264-iFH.nfo. Το κάνεις copy/paste στο ίδιο directory και μετά rename σε [2011]The.Adventures.of.TinTin.2011.1080p.Bluray.DTS.x264-PriMeHD.nfo και λογικά θα είσαι ΟΚ.
Universal Soldier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μάλλον πρέπει να είναι σε άλλο folder
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ. Χοντρικά, προτείνουν να δημιουργήσεις με κάποιον external manager διαφορετικά nfo files για καθεμία απ τις εκδόσεις. Δεν το χω δοκιμάσει αλλά λογικά θα παίζει. edit: Βασικά αν κάνεις export video library (σε separate files, χωρίς fanart/posters) από settings->video, θα δημιουργήσει nfo files για όλες σου τις ταινίες/σειρές στο directory που βρίσκεται η καθεμία (δεν ξέρω αν σε χαλάει αυτό). Το συγκεκριμένο θα λέγεται [2011]The.Adventures.Of.Tintin.2011.PROPER.3D.HSBS.1080p.BluRay.x264-iFH.nfo. Το κάνεις copy/paste στο ίδιο directory και μετά rename σε [2011]The.Adventures.of.TinTin.2011.1080p.Bluray.DTS.x264-PriMeHD.nfo και λογικά θα είσαι ΟΚ. Thanx για την απάντηση, δοκίμασα το export video library αλλά έκανε overwrite τα ήδη υπάρχον nfo αρχεία των releases και με ψιλοχάλασε (είμαι και λίγο ψείρας), θα το μελετήσω περισσότερο μέχρι να κοιμηθώ.
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Thanx για την απάντηση, δοκίμασα το export video library αλλά έκανε overwrite τα ήδη υπάρχον nfo αρχεία των releases και με ψιλοχάλασε (είμαι και λίγο ψείρας), θα το μελετήσω περισσότερο μέχρι να κοιμηθώ. Ωρέ αφού ρωτάει "do you want to overwrite old files?". Εκτός αν έχει κανα bug και τα κάνει overwrite ό,τι και να πατήσεις, δεν το χω τσεκάρει αν κι έχω κάνει export πολλές φορές...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ε την πάτησα εκεί πέρα, δεν περίμενα να κάνει overwrite το ίδιο nfo αρχείο του release... πάντως εάν πατήσω όχι στο οverwrite δεν νομίζω ότι δημιουργεί δικό του nfo file...
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημιουργεί. Το λέω επειδή το χρησιμοποιώ τακτικά, το τρεξα μια στην αρχή που πέρασα όλες τις ταινίες (καμιά δεν είχε nfo) κι έφτιαξε γι αυτές. Από κει και πέρα όποτε περνάω καμιά 10αριά νέες το ξανατρέχω (με overwrite "no") για να φτιάξει και για τις νέες. Τουλάχιστον αυτό που θελες να κάνεις έγινε ή τσάμπα η ταλαιπωρία;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Με τον Ember Media Manager έβγαλα άκρη, τουλάχιστον αυτός κάνει backup τα nfo -> info... Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες & τον χρόνο σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα