ViktorasDem Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) τροπος του λεγιν τα πεταξα , απλα τα αντικατεστησα , οσο για την εγγυηση πλαισιο...Αυτο που λενε να τα βαλω στο πλυντηριο και μετα εξω με την rubber μερια κατω ισχυει? (rubber ειναι το απο κατω μερος σωστα?) Όντως παιδιά, πως πλένεις ενα mouse pad ??? (Στο πλυντήριο ?)Επίσης ,μήπως το speed ειναι τόσο γρήγορο που χάνω τελείως τον στόχο στα FPS ???? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από ViktorasDem
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όντως παιδιά, πως πλένεις ενα mouse pad ??? (Στο πλυντήριο ?)Επίσης ,μήπως το speed ειναι τόσο γρήγορο που χάνω τελείως τον στόχο στα FPS ???? αν σου φαινεται γρηγορο κατεβασε το dpi απ'το Mouse.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) από ένα search είδα ότι οι περισσότεροι λένε ότι το speed χαλάει πιο εύκολα (η υφή του) και μετά από λίγο καιρό το mouse δεν γλιστράει τόσο εύκολα... ισχύει ??? έχω αρχίσει να σκέφτομαι την control edition... παίζω με αρκετά μεγάλο sensivity στα 3.500 dpi ...πιστεύω και το control θα με βόλευε... Μηπως διαβασες λαθος? Για το control edition ακουγεται αυτο οχι για το speed, και μαλιστα εχουν ανεβασει και φωτος με "ξεφτισμενη" την επιφανεια του.. Οσες φορες εχω παρει mousepad με σκληρη επιφανεια ειναι ανεπαφο ακομα και μετα απο χρονια.. Ενω με το "υφασμα" οπως και να το κανεις μετα απο καιρο θα νιωθεις περιεργη την επιφανεια σαν να εχει χασει το "σαγρε" του και να γινεται λειο εντελως. Οσο για το καθαρισμα εγω προσωπικα το καθαριζω οταν καθαριζω και το γραφειο με azax. Αν και μεχρι τωρα δεν εχει μαζεψει καθολου μαυριλες ουτε στα ποδαρακια του mouse. Το μικρο μικρο μεγεθος οντως παιζει να ναι πολυ ακυρο. Το standart ειναι οτι πρεπει, οπως και το xxl αν και πολυ ακριβο. Πριν το αγορασω ειχα παρει μεζουρα και μετρησα διαστασεις μεταξυ keyboard και κουτιου και ειδα τι με βολευε. Συνηστω να κανετε το ιδιο πριν παρετε καποιο mousepad. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από Skr1ll3x 1
ViktorasDem Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μηπως διαβασες λαθος? Για το control edition ακουγεται αυτο οχι για το speed, και μαλιστα εχουν ανεβασει και φωτος με "ξεφτισμενη" την επιφανεια του.. Οσες φορες εχω παρει mousepad με σκληρη επιφανεια ειναι ανεπαφο ακομα και μετα απο χρονια.. Ενω με το "υφασμα" οπως και να το κανεις μετα απο καιρο θα νιωθεις περιεργη την επιφανεια σαν να εχει χασει το "σαγρε" του και να γινεται λειο εντελως. Οσο για το καθαρισμα εγω προσωπικα το καθαριζω οταν καθαριζω και το γραφειο με azax. Αν και μεχρι τωρα δεν εχει μαζεψει καθολου μαυριλες ουτε τα ποδαρακια του mouse. Το μικρο μικρο μεγεθος οντως παιζει να ναι πολυ ακυρο. Το standart ειναι οτι πρεπει, οπως και το xxl αν και πολυ ακριβο. Πριν το αγορασω ειχα παρει μεζουριτσα και μετρησα διαστασεις μεταξυ keyboard και κουτιου και ειδα τη με βολευε. Συνηστω να κανετε το ιδιο πριν παρετε καποιο mousepad. Ναί φίλε μου , κι εγώ μέτρησα και παω για standar γιατί το άλλο είναι πολύ μικρό ;P ...Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα πάρω speed ή control .....οι μισοί μου λένε έτσι , οι άλλοι αλλιώς....το mouse στο speed ανταποκρίνεται καλά ? ή λόγω της λείας επιφάνειας χάνεται που και που ??? πάντως γενικά το razer Abyssus που έχω , έχει μια τάση στο γλίστρημα και φοβάμαι μην κάνει ski στο speed edition
Fulgore1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ειτε διαλεξεις το speed ειτε το control στην πραξη το dpi ειναι αυτο που θα πρεπει να ρυθμισεις και αυτο μετραει.Μια χαρα ειναι ολα τα mousepad Razer Speer Control,Steelseries Qck κτλπ
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ναί φίλε μου , κι εγώ μέτρησα και παω για standar γιατί το άλλο είναι πολύ μικρό ;P ...Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα πάρω speed ή control .....οι μισοί μου λένε έτσι , οι άλλοι αλλιώς....το mouse στο speed ανταποκρίνεται καλά ? ή λόγω της λείας επιφάνειας χάνεται που και που ??? πάντως γενικά το razer Abyssus που έχω , έχει μια τάση στο γλίστρημα και φοβάμαι μην κάνει ski στο speed edition Στο θεμα gaming accessories/devices η Razer εχει παει πολυ ψηλα τον πυχη. Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα απο θεμα ποιοτητας, και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να "χανεται". Πιασε 1-2 παλια mousepad ενα υφασματινο και ενα σκληρο και δες τι σε βολευει καλυτερα στα games που παιζεις. Εγω σ ειπα οτι το ποντικι δεν το κουναω σχεδον καθολου γιατι ειμαι στα 5600 dpi εν ωρα gaming. Απλα η αισθηση οτι γλυστραει οταν το κουναω με βολευει πολυ περισσοτερο. Αλλα για πατημα σου ειπα μη το σκεφτεσαι καν, πατανε γερα.
Junior22 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 τα 5600 dpi δεν παιζονται απο το 99% των χρηστων υπολογιστη.ακομα και οι επαγγελματιες παιζουν στα 1000-2000..εσενα σε βολευει αυτο απλα ειναι λιγο δυσκολο να βολευει και τους περισσοτερους..καλυτερα το control ωστε να εχει μια σταθεροτητα και οταν θελει ταχυτητα απλα ανεβαζει το dpi..και ολα αυτα ειναι χαζομαρες.ο,τι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις,ειτε control ειτε speed.δεν εισαι επαγγελματιας ωστε να μετραει τοσο πολυ..πριν λιγες μερες ετσι εκανα και εγω αλλα θα καταλαβεις πως τσαμπα ασχολεισαι τοοσο πολυ για ενα mousepad,αφου εν ωρα gaming δε θα καταλαβεις πολλα
ViktorasDem Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 τα 5600 dpi δεν παιζονται απο το 99% των χρηστων υπολογιστη.ακομα και οι επαγγελματιες παιζουν στα 1000-2000..εσενα σε βολευει αυτο απλα ειναι λιγο δυσκολο να βολευει και τους περισσοτερους..καλυτερα το control ωστε να εχει μια σταθεροτητα και οταν θελει ταχυτητα απλα ανεβαζει το dpi..και ολα αυτα ειναι χαζομαρες.ο,τι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις,ειτε control ειτε speed.δεν εισαι επαγγελματιας ωστε να μετραει τοσο πολυ..πριν λιγες μερες ετσι εκανα και εγω αλλα θα καταλαβεις πως τσαμπα ασχολεισαι τοοσο πολυ για ενα mousepad,αφου εν ωρα gaming δε θα καταλαβεις πολλα Ναι κι εγω το κατάλαβα , το έψαξα πολύ και χωρίς λόγο .... θα πάω σε ένα μαγαζί και θα πάρω όποιο από τα δύο έχει xD ...θα πάρω τηλέφωνο να δώ σε πιο μαγαζί μπορώ να τα βρώ ..αν τα έχει και τα 2 μάλλον speed θα πάρω ..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ...
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) τα 5600 dpi δεν παιζονται απο το 99% των χρηστων υπολογιστη.ακομα και οι επαγγελματιες παιζουν στα 1000-2000..εσενα σε βολευει αυτο απλα ειναι λιγο δυσκολο να βολευει και τους περισσοτερους..καλυτερα το control ωστε να εχει μια σταθεροτητα και οταν θελει ταχυτητα απλα ανεβαζει το dpi..και ολα αυτα ειναι χαζομαρες.ο,τι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις,ειτε control ειτε speed.δεν εισαι επαγγελματιας ωστε να μετραει τοσο πολυ..πριν λιγες μερες ετσι εκανα και εγω αλλα θα καταλαβεις πως τσαμπα ασχολεισαι τοοσο πολυ για ενα mousepad,αφου εν ωρα gaming δε θα καταλαβεις πολλα Ανεφερα ηδη οτι το mousepad αποτελει μονο θεμα γοητρου και αισθησης, δεν ειπα οτι θα σου αλλαξει το gaming. Εμενα οπως ειπα μου αρεσει η αισθηση του speed σε αλλον μπορει να μην αρεσει. Διαφορα στο gaming θα δεις με ενα καλυτερο απ'τα συνηθισμενα ποντικια, οχι απο το mousepad. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από Skr1ll3x
Junior22 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 τα 5600 dpi δεν παιζονται απο το 99% των χρηστων υπολογιστη.ακομα και οι επαγγελματιες παιζουν στα 1000-2000..εσενα σε βολευει αυτο απλα ειναι λιγο δυσκολο να βολευει και τους περισσοτερους..καλυτερα το control ωστε να εχει μια σταθεροτητα και οταν θελει ταχυτητα απλα ανεβαζει το dpi..και ολα αυτα ειναι χαζομαρες.ο,τι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις,ειτε control ειτε speed.δεν εισαι επαγγελματιας ωστε να μετραει τοσο πολυ..πριν λιγες μερες ετσι εκανα και εγω αλλα θα καταλαβεις πως τσαμπα ασχολεισαι τοοσο πολυ για ενα mousepad,αφου εν ωρα gaming δε θα καταλαβεις πολλα Ανεφερα ηδη οτι το mousepad αποτελει μονο θεμα γοητρου και αισθησεις, δεν ειπα οτι θα σου αλλαξει το gaming. Εμενα οπως ειπα μου αρεσει η αισθηση του speed σε αλλον μπορει να μην αρεσει. Διαφορα στο gaming θα δεις με ενα καλυτερο απ'τα συνηθισμενα ποντικια, οχι απο το mousepad. εε ναι αυτο ειπα και εγω..οτι control speed ειναι τα ιδια για εμας γιατι πολυ απλα δεν εχουμε δοκιμασει αλλα mousepads για να ξρρουμε τι μας βολευει και με τι ποντικι!οποτε ο,τι και να παρει θα ειναι το ιδιο
jokerakias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Παραδέχομαι τον ts και τους υπόλοιπους τρείς σελίδες για ένα mousepad ... 1
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εχω δει σε forum για ξυριστικες/κουρευτικες μηχανες να υπαρχει topic για την καλυτερη μεθοδο αφαιρεσης των τριχων απ'τα αντρικα ποδια, ξυρισμα/κερι/αποτριχωση.. και ηταν topic 27σελιδων.. Η συζητηση για ενα mousepad ειναι πολυ light.. trust me. 2
delpetro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 To speed edition εχει σκληρη και γρηγορη επιφανεια.. γλυστραει το ποντικι πανω του κυριολεκτικα.. Το control edition επιβραδυνει της κινησεις ειναι για πιο πολυ σταθεροτητα. Το control edition προσωπικα θα με βολευε μονο για σχεδια στο photoshop. Για games με βολευει το Speed edition. Ειναι βεβαια και τι του αρεσει του TS.. Του αρεσει να γλυστραει το ποντικι και να το κουναει γρηγορα ή λιγες κινησεις και σταθερες. Να αναφερω οτι εγω εχω και το razer mamba elite και το χω στα 5600 dpi και γενικοτερα δεν κανω πολλες κινησεις, αλλα η αισθηση οτι δεν κολλαει πουθενα το ποντικι και γλυστραει μ'αρεσει περισσοτερο. Μην τον παρω στο λαιμο μου.. Την εικονα που εχω σχηματισει εγω του εδωσα απο κει και περα αποφασιζει ο ιδιος πως τον βολευει καλυτερα skr1ll3x ποιο μεγε8ος ειναι αυτο στο mousepad σου?κολαη στο γραφειο αυτο το mousepad που εχεις?
ViktorasDem Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 skr1ll3x ποιο μεγε8ος ειναι αυτο στο mousepad σου?κολαη στο γραφειο αυτο το mousepad που εχεις? Ειχα Razer sphex και τωρα εχω το goliathus standart, speed edition. To sphex ναι μεν καλο αλλα το κολλας σε μια επιφανεια κ το αφηνεις εκει.. Ξαναξεκολαει αλλα μετα χανει η κολλα της καπως και μπορει σε καποιες γωνιες να σου φουσκωσει ειδικα αν δεν εχεις καθαρισει καλα την επιφανεια απο κατω. Ασε που ειναι αγρια γενικοτερα η επιφανεια.. Το goliathus ειναι απιστευτο πραγματικα.. ειδικα το speed edition ειναι οτι πρεπει για fps Το control edition, ειναι πιο υφασματινο και δε πολυ λεει, ασε που μετα απο ενα διαστημα απ οτι ειδα σε pics σαν να χαλαει η επιφανεια του. Βουρ για goliathus φιλε μου δεν θα το μετανιωσεις. Πατα στο profile μου πανω και δες το link που εχω με pics απ'το μηχανημα μου, φαινεται και το mousepad να παρεις μια ιδεα. o skr1ll3x λέει ''εχω το goliathus standart, speed edition'' και δεν κολλάει στο γραφείο . Είναι το medium size και αν θες διαστάσεις 355mm X 254mm X 4mm .... skri1ll3x σορρυ που απάντησα για εσένα , αλλά ήξερα την απάντηση ;P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα