salonika91 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το πρωτο εχει διαστασεις:270 x 4 x 215 mm Και το δευτερο εχει :355 x 4 x 254 mm
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ειχα Razer sphex και τωρα εχω το goliathus standart, speed edition. To sphex ναι μεν καλο αλλα το κολλας σε μια επιφανεια κ το αφηνεις εκει.. Ξαναξεκολαει αλλα μετα χανει η κολλα της καπως και μπορει σε καποιες γωνιες να σου φουσκωσει ειδικα αν δεν εχεις καθαρισει καλα την επιφανεια απο κατω. Ασε που ειναι αγρια γενικοτερα η επιφανεια.. Το goliathus ειναι απιστευτο πραγματικα.. ειδικα το speed edition ειναι οτι πρεπει για fps Το control edition, ειναι πιο υφασματινο και δε πολυ λεει, ασε που μετα απο ενα διαστημα απ οτι ειδα σε pics σαν να χαλαει η επιφανεια του. Βουρ για goliathus φιλε μου δεν θα το μετανιωσεις. Πατα στο profile μου πανω και δες το link που εχω με pics απ'το μηχανημα μου, φαινεται και το mousepad να παρεις μια ιδεα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από Skr1ll3x
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Εχουν κάμια διαφορά αυτά εδώ μεταξύ τους ??? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Omega-Mouse-Pad---Speed,99452,397694,545993.html?langId=-18 και http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/RAZER-Goliathus-Omega-Mouse-Pad---Speed,99452,397694,623585.html?langId=-18 ??? Δεν νομιζω σαλονικα91 got it Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από Σαϊνόμπι
ViktorasDem Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ειχα Razer sphex και τωρα εχω το goliathus standart, speed edition. To sphex ναι μεν καλο αλλα το κολλας σε μια επιφανεια κ το αφηνεις εκει.. Ξαναξεκολαει αλλα μετα χανει η κολλα της καπως και μπορει σε καποιες γωνιες να σου φουσκωσει ειδικα αν δεν εχεις καθαρισει καλα την επιφανεια απο κατω. Ασε που ειναι αγρια γενικοτερα η επιφανεια.. Το goliathus ειναι απιστευτο πραγματικα.. ειδικα το speed edition ειναι οτι πρεπει για fps Το control edition, ειναι πιο υφασματινο και δε πολυ λεει, ασε που μετα απο ενα διαστημα απ οτι ειδα σε pics σαν να χαλαει η επιφανεια του. Βουρ για goliathus φιλε μου δεν θα το μετανιωσεις. Πατα στο profile μου πανω και δες το link που εχω με pics απ'το μηχανημα μου, φαινεται και το mousepad να παρεις μια ιδεα. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια... τελικά αποφάσισα, πάω για razer goliathus -speed edition ...
atomakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Σιγουρα ειναι καλυτερο το speed edition αντι το control edition για fps;
GiannisWalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806870 αν μπορείς να ανέβεις 1,5 ευρο
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Σιγουρα ειναι καλυτερο το speed edition αντι το control edition για fps; To speed edition εχει σκληρη και γρηγορη επιφανεια.. γλυστραει το ποντικι πανω του κυριολεκτικα.. Το control edition επιβραδυνει της κινησεις ειναι για πιο πολυ σταθεροτητα. Το control edition προσωπικα θα με βολευε μονο για σχεδια στο photoshop. Για games με βολευει το Speed edition. Ειναι βεβαια και τι του αρεσει του TS.. Του αρεσει να γλυστραει το ποντικι και να το κουναει γρηγορα ή λιγες κινησεις και σταθερες. Να αναφερω οτι εγω εχω και το razer mamba elite και το χω στα 5600 dpi και γενικοτερα δεν κανω πολλες κινησεις, αλλα η αισθηση οτι δεν κολλαει πουθενα το ποντικι και γλυστραει μ'αρεσει περισσοτερο. Μην τον παρω στο λαιμο μου.. Την εικονα που εχω σχηματισει εγω του εδωσα απο κει και περα αποφασιζει ο ιδιος πως τον βολευει καλυτερα
ViktorasDem Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ειχα Razer sphex και τωρα εχω το goliathus standart, speed edition. To sphex ναι μεν καλο αλλα το κολλας σε μια επιφανεια κ το αφηνεις εκει.. Ξαναξεκολαει αλλα μετα χανει η κολλα της καπως και μπορει σε καποιες γωνιες να σου φουσκωσει ειδικα αν δεν εχεις καθαρισει καλα την επιφανεια απο κατω. Ασε που ειναι αγρια γενικοτερα η επιφανεια.. Το goliathus ειναι απιστευτο πραγματικα.. ειδικα το speed edition ειναι οτι πρεπει για fps Το control edition, ειναι πιο υφασματινο και δε πολυ λεει, ασε που μετα απο ενα διαστημα απ οτι ειδα σε pics σαν να χαλαει η επιφανεια του. Βουρ για goliathus φιλε μου δεν θα το μετανιωσεις. Πατα στο profile μου πανω και δες το link που εχω με pics απ'το μηχανημα μου, φαινεται και το mousepad να παρεις μια ιδεα. Σίγουρα το Razer goliathus speed edition είναι καλύτερο από το control edition ?? Εγώ το θέλω πιο πολύ για FPS και λίγο MMO ... Ακυρο φίλε τώρα είδα ότι έγραψες τις διαφορές ...
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διαβασε μια το προηγουμενο μου post (πανω απ'το δικο σου)
ViktorasDem Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διαβασε μια το προηγουμενο μου post (πανω απ'το δικο σου) από ένα search είδα ότι οι περισσότεροι λένε ότι το speed χαλάει πιο εύκολα (η υφή του) και μετά από λίγο καιρό το mouse δεν γλιστράει τόσο εύκολα... ισχύει ??? έχω αρχίσει να σκέφτομαι την control edition... παίζω με αρκετά μεγάλο sensivity στα 3.500 dpi ...πιστεύω και το control θα με βόλευε...
qsis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 πιο πιθανό είναι να χαλάσει κάτι που έχει μεγαλύτερη αντίσταση, παρά μηδαμινή όπως το speed το speed το είχα για κάποιους μήνες πάντως (μέχρι που το άλλαξα με qck+ γιατί ήθελα μέγεθος) και ήταν άριστο , δεν είχε τη παραμικρή φθορά ούτε αυτό ούτε το ποντίκι μου στα ποδαράκια του η αλήθεια όμως είναι ότι παραγλιστράει και θέλει κάποιο διάστημα να το συνηθίσεις δε θα έλεγα ότι ποτέ μου άρεσε 100% αυτό, μόλις πήγα στο qck που έχει νορμάλ γλίστριμα μου άρεσε περισσότερο, παρόλο που σαν κατασκευή δεν είναι σε καμιά περίπτωση εξίσου καλό με το goliathus βέβαια όπως είπα σε προηγούμενο post στα λεφτά του μικρού goliathus πήρα το πιο μεγάλο qck και προσωπικά προτιμώ το μέγεθος το μικρό goliathus είναι ενοχλητικά μικρό τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, όλο έπρεπε να του αλλάζω θέση και το μεγάλο goliathus είναι ενοχλητικά πανάκριβο
Junior22 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εγω εχω το goliathus alpha control edition και ειναι παρα πολυ καλο!δεν εχει και τοση δα αντισταση,και στην τελικη ρυθμιζεις το dpi!καλυτερα πανε στο control για πιο ελεγχομενες κινησεις,και οταν θες ταυχτητα ανεβαζεις dpi..
toavepa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 φιλε οτι και αν κανεις μην παρεις control edition στο razer η επηφανεια γινεται μαυρο χαλι σε ενα μηνα εχω πεταξυ δυο σε εξαμηνο...
Fulgore1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 φιλε οτι και αν κανεις μην παρεις control edition στο razer η επηφανεια γινεται μαυρο χαλι σε ενα μηνα εχω πεταξυ δυο σε εξαμηνο... Lol γιατι τα πεταξες,επειδη δεν μπορουσες να τα καθαρισεις? Εχουν και εγγυηση 6 μηνες ξερεις... 1
toavepa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Lol γιατι τα πεταξες,επειδη δεν μπορουσες να τα καθαρισεις? Εχουν και εγγυηση 6 μηνες ξερεις... τροπος του λεγιν τα πεταξα , απλα τα αντικατεστησα , οσο για την εγγυηση πλαισιο...Αυτο που λενε να τα βαλω στο πλυντηριο και μετα εξω με την rubber μερια κατω ισχυει? (rubber ειναι το απο κατω μερος σωστα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα