Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στα μελη.Ξερω, πριν λιγο καιρο ρωταγα για την 7790 αλλα τελικα το budget αλλαξε οπως και το συστημα. Εχω βρει τις εξης: Gigabyte GeForce GTX660 OC 2GB η οποια εχει 2 ανεμηστηρακια στην τιμη των 180. Msi GeForce GTX660 OC 2GB η οποια εχει 1 ανεμηστηρακι στη τιμη των 200. Εφοσον η πρωτη εχει παραπανω ψυξη αρα χρησιμοποιηθηκαν και πιο πολλα υλικα, πως η 2η εχει τοσο παραπανω τιμη με 1 ανεμηστηρακι λιγοτερο;

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς το σύστημα ψύξης μιας κάρτας γραφικών, δεν εξαρτάται μόνο από το πλήθος των ανεμιστήρων, είναι ολόκληρος σχεδιασμός.

Κατά δεύτερον, τι ψάχνεις να βρεις τώρα; Άκρη στην τιμολογιακή πολιτική των ελληνικών καταστημάτων; Γιατί δεν ξέρω και που τις βρήκες τις κάρτες σε αυτές τις τιμές.

Εφόσον έχεις καταλήξει σε αυτό το μοντέλο, και το μόνο που σε προβληματίζει είναι η υλοποίηση, πάρε αυτή που σου αρέσει εσένα περισσότερο. Αυτή που σου δίνει μεγαλύτερη εγγύηση, λιγότερο θόρυβο, καλύτερες θερμοκρασίες, και φυσικά την αντέχει και η τσέπη σου.

Μην βάζεις προβληματισμούς στο κεφάλι σου ενώ δεν υπάρχει λόγος  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω για τη κατατοπιση..

Δε ξερω αν χωραει η Gigabyte(μ'αρεσει πολυ εξωτερικα κ βλεπω ειν αθορυβη)

Τωρα θα δω...ευχαριστω για την απαντηση!

Δημοσ.

Κανει 50€ παραπανω...

Κοιτα, κατι περα απο need for speed αντε και κανα gta δε θα παιξει, αρα νταξει νομιζω η 660 περισσευει κιολας

Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα οπως ανεφερε ο Walker κοιτα και την https://www.skroutz.gr/s/2656280/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-GHz-Edition-Dual-X-11199-16-20G.html απο Amd μερια αντι της Msi.

Και γενικα ολες τις εκδοσεις την 7870 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=7870

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τους κανονες(τηρω τους τυπικους) και δε ξερω αν πρεπει να το αναφερω...

Στο e-shop

Δε ξερω τι, πως, γιατι

Και δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα :P

Απλα απο κει ειναι να το βγαλω, εχει καλες τιμες για να μη ψαχνομαι με online αγορες και μιας και δε πληρωνω ολη τη τιμη εγω...Απλα ακολουθω το καταστημα που πρεπει και αφου με βολευει no prob

Αλλα στα bench βρισκω οτι η 7850 ειναι κατωτερης της 660 και οτι η 7850 ειναι καλυτερη μονο σε συνθηκες απλης χρησης(εχω μαθει σε Onboard ενα χρονο τωρα, δε θα με χαλασει η 660 μαλλον) αρα δε βρισκω λογο

Επεξ:Ωπα σορρυ παιδια...η αϋπνια με φαγε

7850 στην ιδια τιμη με 660 :P

Δημοσ.

Δε παιζει παω για υπνο...ευχαριστω πολυ παιδες!

Μια τελευταια ερωτηση

fx6300 vs fx6350 σε παιχνιδια θα δω καμια διαφορα;

αξιζουν 20€ παραπανω για τον 2ο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...