sonyxp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα, αυτές τις μέρες το έχει παρακάνει, στα καλά καθούμενα το ποντίκι κολλάει και μετά από πολύ λίγο (1sec~) ξεκολλάει. ακούω τον ήχο που κάνουν τα Windows όταν συνδέουμε το USB, δηλαδής το ποντίκι αποσυνδέεται και συνδέεται μόνο του κάθε λίγο. μέσα σε 1 λεπτό μπορεί να το πάθω και 10 φορές καμιά φορά!!! μου έχει σπάσει τα *...* νεύρα Θα μου πείτε, και το κανες θέμα? πανε πάρε άλλο! Αυτό θα κάνω, απλά ρωτάω τι παίζει... (δοκίμασα σε όλες τις θύρες USB του λαπτοπ, ε δεν μπορεί του π...τη να έχει κάτι το λαπτοπ) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από sonyxp
Universal Soldier Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μπορεί να έχει διπλωθεί άσχημα το καλώδιο και να έχουν κοπή λίγο μερκά καλωδιάκια και μια να κάνουν επαφή και μια όχι
Razor7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Διορθωσε τον τιτλο,δεν ειναι αλανα εδω. Χαχαχαχαχ εγώ μπήκα μόνο για τον τίτλο...
sonyxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Διορθωσε τον τιτλο,δεν ειναι αλανα εδω. Όπως αγαπάς αγόρι...
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc να δεις αν το κανει και εκει , αν εχει το ίδιο πρόβλημα τοτε μαλλον εχει πρόβλημα το ποντίκι η το καλώδιο του usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα