Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Καλησπερα θελω να ρωτησω τωρα που θα αναβαθμισω το pc τι κανω με τα games που εχω σε origin k steam??? Εγκατασταση κανονικα απο τα dvd και μπαινω με τους κωδικους που εχω ηδη??? ευχαριστω
tasos555 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 με το που συνδέθεισ στο λογαριασμό μπορείς να τα ξανά κατεβάσεις δωρεά και τα save είναι στο ειδο μέρος οπός πριν δεν αλλάζει κατι
rofl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 αν δεν θες να τα ξανακατεβαζεις κρατα τον φακελο που εχει τα παιχνιδια του origin και απο steam τους steamapps και userdata -,να θυμασαι και να επιλεξεις ακριβως το ιδιο directory για την νεα εγκατασταση,αλλιως μερικα παιχνιδια υπαρχει περιπτωση να ριχνουν δεδομενα στην παλια τοποθεσια αν δεν μπορει να γινει το παραπανω απλα συνδεεσαι με το λογαριασμο σου και μπορεις να ξανακατεβασεις οτι παιχνιδια εχεις ηδη ta save κατα κανονα ανακτωνται απο το cloud των υπηρεσιων αυτων, αλλα αν ηθελα να ειμαι απολυτα σιγουρος θα τα εβρισκα και θα τα αντεγραφα καπου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 τα παιχνιδια τα εχω και σε dvd. οποτε να μην την ψαξω και για τα saves? μόλις κανω login τα εχω παλι?
Bilbo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 θα εχεις τα saves μονο απο τα παιχνιδια που υποστηριζουν cloud saves οταν κανεις login οπως ειπωθηκε και πιο πριν μπορεις να δεις ποια παιχνιδια το υποστηριζουν αυτο στο games list στο steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα