Προς το περιεχόμενο

SONY KDL-55W805 θελω την γνωμη σας?

kdiamantop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα φίλοι μου τα εβαλα κατω και αποφασισα οτι μπορω να δωσω για τηλεοραση μεχρι 1000€ βαρια 1050€

ετσι κατεληξα πως είμαι αναμεσα στην sony KDL 47W805 και την samsung UE46F6800 .

ΑΠΟ HZ και οι δυο ειναι στα 100.ποιότητα εικόνας είναι εξίσου ωραια και στισ 2 που τις ειδα απο κοντα.

επξεργαστη εχω διαβασει αλλουσ να λενε sony και αλλους samsung.

media player υπερεχει η samsung αλλα στην σειρα 8 η sony εχει βελτιώσει παρα πολύ τον player της οποτε οι διαφορες είναι μικρες.

απο τιμη είναι ελαχιστα πιο ακριβη η samsung με την sony να είναι 47' εναντι 46 της samsung,

σε εμφάνιση είναι όμορφες και οι δυο με την samsung να έχει πανέμορφη(κατα την γνωμη μου) βαση έναντι της sony που έχει μια άχαρη στρογγυλη βαση,

στα συν της sony απο αποψη εμφάνισης βαζω υπέρ τον φωτισμό που έχει στο πλαισιο της ο οποιος δίνει έναν άλλο τονο.

σε ποιότητα κατασκευης πιστευω η sony υπερεχει.

γενικα θα βαθμολογουσα το ιδιο και της δύο tv.

Την δευτερα θα πάρω την τελική απόφαση και θα ενημερώσω!!! :-) 

απλα θα με ενδιέφεραι πολυ και η γνώμη σας μια και βλεπως πως στο forum υπάρχουν άτομα με παρα πολλές γνώσεις επι του θέματος.

και σας θέτω όλους το εξής ερώτημα:

εσεις στην θέση μου ποια tv θα επιλέγατε  την samsung UE46F6800 ή της sony KDL 47W805??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' την στιγμή που έχεις απορρίψει την 50αρα F6500 (που είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα και κατά την γνώμη μου αξίζει), μεταξύ των δύο που αναφέρεις, θα επέλεγα την 6800.

φιλε μου δεν είναι σχεδον τα ιδια χρηματα.

αντε με πολυ ψαξιμο να καταφερω μια διαφορα τον 100€ αλλα πιστεψε τα θεωρω αρκετα αν σκεφτεισ οτι αγοραζω ηλεκτρικα για ολο το σπιτι.η καλυτερη τιμη που βρηκα για την sony ειναι 950!!για 6800 1020 και για 6500 50αρα 1170.μιλαω για τιμες με μεταφορικα μεσα.

Φιλε μου θα σου δωσω μια συμβουλη,καλυτερα πηγαινε σε σονυ(μπορει να υστερει σε μαυρο σε σχεση με την σαμσουνγκ)αλλα θα εχεις λιγοτερο συννεφο(στις σκοτεινες σκηνες)Ειχα μια d8000 στην κατοχη μου(ωραιο σχεδιο πολλες υπηρεσιες και δυνατα χρωματα)αλλα τις βραδυνες ωρες ειχα συννεφο του κερατα.Αποτελεσμα να μην μπορω να ευχαριστηθω ταινια καθολου.Αναγκαστηκα να την αλλαξω,και πηρα μια σονυ hx820 46αρα και βρηκα την υγεια μου.

φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα επειδη ειμαι σινεφιλ και γενικα η κυρια χρηση της τηλεορασης θα είναι ταινιες,εχω διαβασει σε πολυ εγκυρο site οτι η sony ειναι πολυ καλη για παιχνιδια αλλα εχει απογοητευτικο contrast performance.

σου παραθετω και το λινκ :http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/sony-kdl-47w805-1160059/review#articleContent

φιλε μου δεν είναι σχεδον τα ιδια χρηματα.

αντε με πολυ ψαξιμο να καταφερω μια διαφορα τον 100€ αλλα πιστεψε τα θεωρω αρκετα αν σκεφτεισ οτι αγοραζω ηλεκτρικα για ολο το σπιτι.η καλυτερη τιμη που βρηκα για την sony ειναι 950!!για 6800 1020 και για 6500 50αρα 1170.μιλαω για τιμες με μεταφορικα μεσα.

Σίγουρα, εσύ ξέρεις καλύτερα μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Σ' αυτήν την περίπτωση, θεωρώ καλύτερη την 6800, όπως σου είπα. 

Άντε και καλές αγορές.  :-) 

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδια. χρειαζομαι σε κατι την βοηθεια σας!! ειμουν κατοχος μιας 40 samsung απο την οποια δεν ειχα κανενα παραπονο. επελεξα ομως μετα απο μια 5ετια που την ειχα να αναβαθμιστω και υστερα απο ψαξιμο ενω ημουν ετοιμος να παρω την 55 samsung 6800 οπου και να ρωταγα ολοι μου ελεγαν να παρω την sony 55w805a οπου τελικα αυτη αγορασα. στις τρεις μερες που την εχω οσο αναφορα το blu-ray δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την '' ζωντανια '' της εικονας που ειχα με την samsung. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε καποιες ρυθμισεις στην εικονα που θα με βοηθουσαν να καλυετρεψω την κατασταση;;;

σας ευχαριστω!!

Τα δυναμικα της 805 είναι το μελανό της σημείο. Που να βρει αμα δεν τα έχει? Μάλλον λάθος ανθρώπους άκουσες... Δοκίμασε την έτοιμη ρύθμιση στο ζωντανό με λίγο χρώμα παραπάνω. Βρες και το gamma, τσίμα λίγο και αυτό. Αλλά το μαύρο θα πάει περίπατο.

Η 805Α είναι γνωστό ότι δεν έχει καλό μαύρο, με αποτέλεσμα η εικόνα να χάνει ζωντάνια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι κάτι το οποίο τονίζεται συνεχώς σε όλα τα reviews της.

Πάρα ταύτα αυτό μπορείς να το διορθώσεις με έμμεσο τρόπο. Να βάλεις κρυφό φωτισμό πίσω από την τηλεόραση να χτυπάει στον τοίχο.

PS: Μόλις πρίν λίγες μέρες είχα ανοίξει τόπικ γα την 55W805A για την οποία ενδιαφερόμουν. Κατέληξα στην 656A τελικά ακριβώς λόγω της διαφοράς στο μαύρο (της 656 είναι εφάμιλλο με της W905 και των Samsung σειράς 7000 και 8000 σύμφωνα με κάποια reviews)

εγω ειμαι πολυ μπερδεμενος και οσο το ψαχνω τοσο μπερδευει και παραπανω!!!

ξεκινησα λεγοντας να παρω την ue46f8000 1600 η τιμη της πανω κατω

μετα ειδα την sony KDL 47W805 στα 990 ευρω και λεω πολυ καλη τιμη για την ποιοτητα που βγαζει σε εικονα.

μετα βλεπω την sony KDL 55W805 στα 1350 ευρω και λεω εδω ειμαι αυτη θα παρω.

απο εικονα οπως τις ειδα και τις 3 η sony μου φανηκε καλυτερη και με λιγοτερα χρηματα στις 55 ιντσες απο οτι η samsung στις 46.

οποτε κατεληξα στην sony KDL 55W805.

μετα απο κατι μερες ξανα πηγα να την δω και επεσα πανω στην sony Χ9 που ειναι 4Κ και επαθα την πλακα μου!!!

και λεω αφου δεν μπορω να δωσω 4000 για αυτην ας παρω την KDL 47W805 με 900 ευρω και σε 2 χρονια θα παω για 4Κ τηλεοραση που θα ειναι πιο προσιτες η τιμες!!!

σωστη σαν σκεψη?

για χρηση την θελω για παιχνιδια ps4,ποδοσφαιρο και ταινιες!!!

ΥΓ πια ειναι η καλυτερη στιγμη για αγορα τωρα η να περιμενω τις γιορτες μηπως και πεσουν?

PS: Μόλις πρίν λίγες μέρες είχα ανοίξει τόπικ γα την 55W805A για την οποία ενδιαφερόμουν. Κατέληξα στην 656A τελικά ακριβώς λόγω της διαφοράς στο μαύρο (της 656 είναι εφάμιλλο με της W905 και των Samsung σειράς 7000 και 8000 σύμφωνα με κάποια reviews)

Φαντάζομαι αναφέρεσαι μονον στο black level, καθώς οι 7000, 8000 και 905 σε συνολική απόδοση εικόνας ειναι μερα με την νύχτα με την 656. Χρωματική ακρίβεια, αποπλεξη, τοπικό έλεγχο οπίσθιου αλλα και γενικά στην επεξεργασία του σήματος ειναι μακράν ανώτερες. Ακομα και σε side by side σύγκριση, χωρις μετρικά.

εγω ειμαι πολυ μπερδεμενος και οσο το ψαχνω τοσο μπερδευει και παραπανω!!!

ξεκινησα λεγοντας να παρω την ue46f8000 1600 η τιμη της πανω κατω

μετα ειδα την sony KDL 47W805 στα 990 ευρω και λεω πολυ καλη τιμη για την ποιοτητα που βγαζει σε εικονα.

μετα βλεπω την sony KDL 55W805 στα 1350 ευρω και λεω εδω ειμαι αυτη θα παρω.

απο εικονα οπως τις ειδα και τις 3 η sony μου φανηκε καλυτερη και με λιγοτερα χρηματα στις 55 ιντσες απο οτι η samsung στις 46.

οποτε κατεληξα στην sony KDL 55W805.

μετα απο κατι μερες ξανα πηγα να την δω και επεσα πανω στην sony Χ9 που ειναι 4Κ και επαθα την πλακα μου!!!

και λεω αφου δεν μπορω να δωσω 4000 για αυτην ας παρω την KDL 47W805 με 900 ευρω και σε 2 χρονια θα παω για 4Κ τηλεοραση που θα ειναι πιο προσιτες η τιμες!!!

σωστη σαν σκεψη?

για χρηση την θελω για παιχνιδια ps4,ποδοσφαιρο και ταινιες!!!

ΥΓ πια ειναι η καλυτερη στιγμη για αγορα τωρα η να περιμενω τις γιορτες μηπως και πεσουν?

4k σε 55'' δεν αξίζει. Απο 65'' και ανω εχει νόημα. Εαν έβαζες το ιδιο demo στην 905 τον ιδιο ενθουσιασμό θα ειχες.

Η 805 ειναι μεσαια σειρα σε επιδοσεις, ας την εχει βαφτισει η sony premioum. Ειναι στα επιπεδα της Samsung f6500, LG LA660S κτλ. Θα προτιμουσα απο την 805 αυτες τις 2 μακραν. Υπαρχει και μπαλαντερ η Samsung UE55F6670 στα 1500€ στα 600hz με πολυ καλη απόδοση. Απλα υπ οψην μερικες στα μαγαζια παίζουν μεσω blueray, αλλες με usb. Πραγμα που δεν εχει την ιδια αποδοση.

καλησπερα παιδια. χρειαζομαι σε κατι την βοηθεια σας!! ειμουν κατοχος μιας 40 samsung απο την οποια δεν ειχα κανενα παραπονο. επελεξα ομως μετα απο μια 5ετια που την ειχα να αναβαθμιστω και υστερα απο ψαξιμο ενω ημουν ετοιμος να παρω την 55 samsung 6800 οπου και να ρωταγα ολοι μου ελεγαν να παρω την sony 55w805a οπου τελικα αυτη αγορασα. στις τρεις μερες που την εχω οσο αναφορα το blu-ray δεν εχω καποιο παραπονο αλλα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την '' ζωντανια '' της εικονας που ειχα με την samsung. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε καποιες ρυθμισεις στην εικονα που θα με βοηθουσαν να καλυετρεψω την κατασταση;;;

σας ευχαριστω!!

Λοιπον πηγαινε ρυθμισεις επελεξε στην εικονα την επιλογη ζωηρη!!στις ρυθμισεις του συστηματος απενεργοποιησε την επιλογη eco και αισθητηρα φωτος.Πες μου αν ειδες περαταιρω βελτιωση στην εικονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...