Προς το περιεχόμενο

SONY KDL-55W805 θελω την γνωμη σας?

kdiamantop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη τηλεόραση SONY KDL-47W805 και θα ήθελα την γνώμη σας.

Βασικά δεν γνωρίζω τα πραγματικά hz της τηλεόρασης,αλλου διαβάζω 100 αλλού 200.

Σαν τηλεόραση την είδα σε κατάστημα και μου άρεσε αρκετά και αν όντως τα hz είναι 200 τότε είναι ακόμα ένα κίνητρο για να την πάρω.

απο την άλλη σκέφτομαι με ίσως λίγα χρήματα περισσότερο να έπαιρνα την Samsung UE50F6800 - 50"

το λίγα βέβαια σχετικό είναι γιατι πριν μια βδομαδα την είδα την συγκεκριμενη στο 1000€ ενω τώρα την βρίσκω στα 1200€.

Περιμένω τις γνώμες σας.

Επεξ/σία από kdiamantop
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου εγώ έχω την 42w805 και είναι 200hz!.Τώρα απο εικόνα στην δικιά μου,απλά τέλεια.Αλλα να ξέρεις οτι όσο ανεβαινεις σε inches τόσο και μεγαλώνουν και οι πιθανότητες για τυχόν προβλήματα,αν διαβάσεις στα νήματα εδώ και σε άλλα site θα καταλάβεις τι εννοώ.

Η 55W805 κοστίζει 1425€ και είναι στα 200Hz πραγματικά. Αν και δεν παίζει τόσο ρόλο,είναι θεμα επεξεργαστή. Το μεγάλο της μειονέκτημα το Ips panel που φοράει. Η απόδοση του μαύρου είναι αρκετά μέτρια. Σε χρώμα και χροία είναι αξιοπρεπείς.

Από την άλλη υπάρχει και η Samsung 55F6500 πάλι στα 200 πραγματικά με dual core cpu και το βασικό pva panel. Σε εικόνα αλλά και γκατζετιες υπερέχει. Από κόστος την βρίσκεις στα 1246€. Ζύγισε τα. Πάνω από όλα δες τις να παίζουν.

Σου άρεσαν και οι δυο, αυτο είναι σημαντικό καθως οι αποκλίσεις σε χροιές ειναι ελάχιστες. Παμε στο ζουμι ομως.

Η 805 φοραει IPS πανελ, αυτο σημαίνει οτι το βραδυ σε σκοτεινές σκηνές θα εχεις κακο μαύρο (μπλεδιλα) καθως καλιμπραρισμενη by ΤΗX δεν βγάζει χαμηλότερο απο 0.106 cd/m2.

Οι samsung σχεδον ολη η σειρα 6000 κυμαίνεται κοντα στα 0.045 cd/m2! Υπερτερεί σε ανάλυση 3D (αν και ειναι θεμα γουστου το active vs passive), σε επεξεργαστική ισχυ και μακράν σε οτι εχει σχεση με smart κτλ. Τελος εχει σχεδόν 200€ χαμηλοτερα. Παω με την λογικη και θεωρώ οτι συμφέρει απο ολες τις απόψεις. Ζύγισε τα και κρίνε.

Αν δεν σε νοιαζει τοσο το μαυρο η η θεαση το βραδυ και κρινεις με σκοπο τον σχεδιασμο η σου έκανε κλικ βρε αδερφέ παρε τηυν 805. Κακη δεν την λες σε καμια περίπτωση, απλα η 6500 κατα την κριση μου και επι το εργο αποδίδει καλυτερα.

Αν θες IPS πανελ και passive οπως και να εχει αλλα καλες επιδοσεις κοιτα και σε panasonic μερια. Παλι μαυρα pva δεν εχουν αλλα ειναι σε αλλο επιπεδο,

• Like 1

εστω οτι καταλήγω σε samsung παιδια.

αλλα δεν θελω να ξεφυγω αρκετα στα χρηματα.μπορειτε να μου πειτε ποια η διαφορα αναμεσα σε  UE50F6500 VS Samsung UE50F6800?

αξιζει η διαφορα στην τιμη που εχουν?

σιγουρα η βαση της 6800 ειναι πολυ ομορφη αλλα ποιες άλλες διαφορεσ πλην της εξωτερικης εμφανισης εχουν?

στα χρηματα που μπορω να διαθεσω είναι για να παρω ή την 6500 50αρα ή την 6800 46αρα.

με προβληματιζει πολυ και το σκεφτομαι.

απο την μια η 6800 ειναι σαφως ποιο ομορφη και πιο νεο μοντελο απο την αλλη 50 ιντσες είναι ωραια!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...