poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σιγά βρε που θα νιώθεις και τύψεις δεν νομίζω να μπορεί να κλειδώσει. Ο ξάδερφός μου, μικρός σε ηλικία έπαιζε ένα παιχνίδι στο internet και χρέωσε πάρα πολύ τον τηλ. λογαριασμό και μου ζήτησαν να μπλοκάρω το παιχνίδι. Δεν νομίζω να ξέρει να μπει στο avast (όχι ότι ξέρει τι είναι) και να βγάλει τον περιορισμό. αυτο μαλλον ηταν παλια με dial up connections και λογικα απο καποιον dialer.τωρα με το adsl δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.μονο το Pc το πολυ να κολλησει καναν ιο κτλ. Εγω πιστευω οτι μονο ο βετερανος επρεπε να ζητησει συγνωμη παντως χαχα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγω πιστευω οτι μονο ο βετερανος επρεπε να ζητησει συγνωμη παντως
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 offtopic mode σωστα λεει O rfc.εσυ συγνωμη.αυτος ban.χαχα. 2
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 αυτο μαλλον ηταν παλια με dial up connections και λογικα απο καποιον dialer.τωρα με το adsl δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.μονο το Pc το πολυ να κολλησει καναν ιο κτλ. χαχα Το παιχνίδι έλεγε ότι αν πάρεις σε εναν αριθμό τηλέφωνο και πατήσεις ένα νούμερο σου δίνει πόντους για το παχνίδι. Το έκανε και χρέωσε 2,5χιλιάρικα γιατί το 'έκανε συνέχεια και ώρες που κάνανε δουλειές και ήταν λάσκα. offtopic mode σωστα λεει O rfc.εσυ συγνωμη.αυτος ban.χαχα. Έτσι, έτσι
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ε τοτε το να κοψεις το παιχνιδι δεν εχει νοημα.του κοβεις τις κλησεις.ελεος παντως.ποσα λεφτα εχουν χαθει ετσι απο παιδια που κανουν βλακειες.εκει του κοβεις οχι μονο το νετ αλλα και τα χερια παρεα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ε τοτε το να κοψεις το παιχνιδι δεν εχει νοημα.του κοβεις τις κλησεις.ελεος παντως.ποσα λεφτα εχουν χαθει ετσι απο παιδια που κανουν βλακειες.εκει του κοβεις οχι μονο το νετ αλλα και τα χερια παρεα. Εντάξει 11 χρονών είναι, αλλά τώρα που του μπλόκαρα το παιχνίδι δεν έχει ξαναμπεί στο νετ και δεν έχει ξαναπιάσει το τηλέφωνο
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει 11 χρονών είναι, αλλά τώρα που του μπλόκαρα το παιχνίδι δεν έχει ξαναμπεί στο νετ και δεν έχει ξαναπιάσει το τηλέφωνο ας βαλουν και καμια φραγη στο τηλεφωνο καλου κακου.μπορει να κανει τιποτε αλλο με το τηλ με κανα αλλο παιχνιδι
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ας βαλουν και καμια φραγη στο τηλεφωνο καλου κακου.μπορει να κανει τιποτε αλλο με το τηλ με κανα αλλο παιχνιδι Βαλάνε γιατί ήταν όρος στον οτε για να γίνει διακανονισμός.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 συνηθως παλια ο οτε τοτε με τους dialers οταν εβλεπε παραξενες χρεωσεις και λογαριασμους να ξεφευγουν τοτε εκανε φραγη γιατι υποψιαζοταν οτι ειναι dialer>τωρα βεβαια με το adsl μαλλον δεν παιζει αυτο.αλλο που δεν ηθελε ο οτε βεβαια.λεφτα βγαζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα