Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διάβασα αλλά δεν λέει τίποτα.

μαλλον δεν υποστηριζει.επισης και να υποστηριζει μην νομιζεις οτι θα σου μπλοκαρει τα παντα...τελεια λυση σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει.και στα ιεκ οταν πηγαινα ειχαν βαλει προγραμμα απο το υπουργειο παιδειας να κοβει τα διαφορα sites αλλα εκοβε δεκα και ανοιγαν αλλα 5:P

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον δεν υποστηριζει.επισης και να υποστηριζει μην νομιζεις οτι θα σου μπλοκαρει τα παντα...τελεια λυση σε αυτο το θεμα δεν υπαρχει.και στα ιεκ οταν πηγαινα ειχαν βαλει προγραμμα απο το υπουργειο παιδειας να κοβει τα διαφορα sites αλλα εκοβε δεκα και ανοιγαν αλλα 5:P

χαχαχαχαχαχ. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και το μπλοκάρισμα από το anti various
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχ. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και το μπλοκάρισμα από το anti various

σωστο και αυτο.απλα το antivirus firewall και τετοια σε Pc ειναι αγνωστες λεξεις για μενα.οπως και στο ρουτερ επισης απλα το εχω δει δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα σας μαλωσω ολους:P.το veterano Που δεν εγραψε τι εκανε για να ξερουν οι αλλοι και τον rfc μετα .ενταξει εναμισης μηνας περασε δεν ειναι φτυαρι.καλο ηταν που το εγραψε.ακομα και αν ειχε βρει λυση που δεν σημερα το μαθαμε δεν ειναι ασχημο να υπαρχει μια επιπλεον απαντηση.αλλωστε unsolved ηταν το θεμα στην παρουσα φαση

Δημοσ.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αλλά όταν είχα ζητήσει τότε την βοήθειά σας έγιναν κάποια γεγονότα με αποτέλεσμα να ξεχάσω να ενημερώσω.

Συγνώμη και πάλι,

Δημοσ.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αλλά όταν είχα ζητήσει τότε την βοήθειά σας έγιναν κάποια γεγονότα με αποτέλεσμα να ξεχάσω να ενημερώσω.

Συγνώμη και πάλι,

δεν το ειπαμε για να ζητησεις συγνωμη.απλα καλο ειναι να γραφουμε πιο πολυ αν τυχει καποιος να θελει να κανει το ιδιο να βρει την λυση.γιατι ειναι λιγο ενοχλητικο να βλεπεις ενα τοπικ κα να φτανεις στο τελος του και να μην εχεις δει την απαντηση

ζητω και εγω ταπεινα συγνωμη...... τα σεβη μου

ρε τι παθατε ολοι.δεν το ειπα για να σας φαω.τυψεις με επιασαν.

Δημοσ.

δεν το ειπαμε για να ζητησεις συγνωμη.απλα καλο ειναι να γραφουμε πιο πολυ αν τυχει καποιος να θελει να κανει το ιδιο να βρει την λυση.γιατι ειναι λιγο ενοχλητικο να βλεπεις ενα τοπικ κα να φτανεις στο τελος του και να μην εχεις δει την απαντηση

Όχι πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Και η λύση είναι η εξής η οποία ισχύει για το avast:

1o βήμα) Ανοίγουμε το avast

2ο βήμα) Πηγαίνουμε στην καρτέλα "ασφάλεια"

3ο βήμα) Πηγαίνουμε αριστερά και βρίσκουμε την επιλογή "εργαλεία" και μετά την επιλογή "αποκλεισμός ιστοτόπων"

4ο βήμα) Πατάμε την επιλογή "ενεργοποίηση αποκλεισμού ιστοτόπων" 

5ο βήμα) Προσθέτουμε το url που θέλουμε να αποκλείσουμε.

Δημοσ.

Όχι πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Και η λύση είναι η εξής η οποία ισχύει για το avast:

1o βήμα) Ανοίγουμε το avast

2ο βήμα) Πηγαίνουμε στην καρτέλα "ασφάλεια"

3ο βήμα) Πηγαίνουμε αριστερά και βρίσκουμε την επιλογή "εργαλεία" και μετά την επιλογή "αποκλεισμός ιστοτόπων"

4ο βήμα) Πατάμε την επιλογή "ενεργοποίηση αποκλεισμού ιστοτόπων" 

5ο βήμα) Προσθέτουμε το url που θέλουμε να αποκλείσουμε.

απλα δεν ξερω αν μπορεις με καποιο τροπο να κλειδωσεις το avast οποτε να μην μπορει ο αλλος να πειραξει τις ρυθμισεις μετα.

Δημοσ.

ρε τι παθατε ολοι.δεν το ειπα για να σας φαω.τυψεις με επιασαν.

Σιγά βρε που θα νιώθεις και τύψεις :)

απλα δεν ξερω αν μπορεις με καποιο τροπο να κλειδωσεις το avast οποτε να μην μπορει ο αλλος να πειραξει τις ρυθμισεις μετα.

δεν νομίζω να μπορεί να κλειδώσει. Ο ξάδερφός μου, μικρός σε ηλικία έπαιζε ένα παιχνίδι στο internet και χρέωσε πάρα πολύ τον τηλ. λογαριασμό και μου ζήτησαν να μπλοκάρω το παιχνίδι. Δεν νομίζω να ξέρει να μπει στο avast (όχι ότι ξέρει τι είναι) και να βγάλει τον περιορισμό.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...