charisin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop μεχρι 600-650 ευρο , παιζω ενα online game το 4story το οποιο δεν νομιζω να εχει και πολλες απαιτησεις. Εχω βρει www.multirama.gr/prod/ypologistes/notebooks/lenovo-ideapad-yoga-11-t30-gkri/prod4240038pp/ και αυτο εδω www.multirama.gr/prod/ypologistes/notebooks/hp-pavilion-15-e052-asimi/prod4730310pp/ αλλα δεν ξερω αν αξιζουν ή αν υπαρχουν καλυτερα με τα ιδια λεφτα
Vasilopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ σου προτίνω να πάρεις το 2ο.Ε΄χουν ακριβός την ίδια τιμή, αλλα έχουν τεράστιες διαφορές.1) Έχει πολύ πιο καλύτερο CPU. ( 2.1 GHz ) δεν 8α έχεις κανένα προμπλεμ όσο αναφορά την απόδοση. Έχει μια super dooper κάρτα γραφικών δηλαδή γι ατ games είναι οτι πρπ.Επίσης έχει 15.6 inch οθόνη..Δεν θα ζορίζεσε να βλεπεις ( ενώ το αλλο έχει 11.6).Τέλος,έχει 1TB ( 1000GB ) σκληρό δίσκο. Αυτο σου πρείνω να πάρεις.Ελπίζω να βοήθησα
charisin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Φιλε μου σ'ευχαριστω επισης βρηκα αυτο . Εχει μονη καρτα γραφικων αλλα ο επξεργαστης του ειναι λιγο καλυτερος απο τον προηγουμενο συμφωνα με αυτο το site... Η διπλη καρτα γραφικων που εχει το πρωτο θα εχει καλυτερα παοτελεσματα απο το δευτερο που εχει Intel HD Graphics 4000 ???
Vasilopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Όσο αναφορά τον CPU δεν νομίζω να είναι καλύτερος ο i5 επειδή είναι 2 πύρηνος. ενώ ο αλλος είναι quadcore ( 4 πύρηνος ).Εγώ θα επέλεγα τον AMD επειδή θα είναι πιο άνετος.( κατα την γνώμη μου). Για την κάρτα γραφιών λεεί πώς είναι ενσωματομένος στον επεξεργαστη. Ναι, λέει πως η intel hd graphics είναι καλύτερη αλλα δεν είναι και η καλύτερη κάρτα.Εγώ λέω πως καλύτερη είναι η κάρτα απο το λαπτοπ του 2ου λινκ.Το λέω επειδή η AMD έχει πιο καλύτερη ποιότητα μιας κάρτας γραφικών απο οτι η intel.
amd1234 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909546 asus. στα 644ευρω
Vasilopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ναι μια απο τις επιλο΄γες σου μπορεί να ειναι αυτο το λαπτοπ που πρότεινε ο amd1234! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα