nikos360 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=141019165781 αυτη εχω βρει θα εχω καποιο προβλημα θα μου καψει το κινητο? Εχετε να μου προτεινεται καποια αλλη μπαταρια?
MasterX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 τοσο φθηνη, μαλλον μουφα θα ειναι.. ισως μετα απο μερικες φορτισεις να κραταει 4-5 ωρες.. δεν ξερω εγω ειχα παρει περισυ την αυθεντικη μεγαλη της Samsung την 2000mAh.. απο εξω 25 ευρω περιπου, μαζι με καπακι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δε θα μιλησω απο εμπειρια ή απο συγκεκριμενη γνωση, αλλα αποκλειεται να εβαζα τετοια μπαταρια στη συσκευη μου
Fronimitis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Με 13 ευρω παιρνεις την αυθεντικη απο την smartec στο Χαιδαρι. Δεν αξιζεις για τοσα λιγα να παρεις μαιμου.
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 και μετα κλαιγομαστε γιατι σκανε οι συσκευες ή γιατι παθαινει ο κοσμος ηλεκτροπληξια.. μπαταρια ειναι ρε αδελφε..την αλλαζεις ανα 5ετια που λεει ο λογος.. παρε την οριτζιναλ αυτη λιγο να υπερθερμανθει θα παρει φωτια η χαρτοσακουλα που του εχουν τυλιξει γυρω γυρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα