torq Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 που είναι καλύτερα να αποθηκεύουμε τα αρχεία μας στο κινητό, στην εσωτερική μνήμη ή στην SD. έχω ένα κινητό του οποίου η μνήμη μου φτάνει αλλά του εχω βάλει και μια 8GB που είχα. που είναι καλύτερα να αποθηκεύω; πχ τις φωτογραφίες της κάμερας, τραγούδια, pdf.
torq Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 από ποιά άποψη το λες αυτό όμως; δεν είναι πιο αργή η SD; είναι καλύτερα να μη βαραινει η μνήμη του κινητού;
Universal Soldier Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 όσο δουλεύουμε το κινητό η μνήμη του γεμίζει από temps φίλες προγραμμάτων από τα settings τους από το λειτουργικό από τα SMS από το ΤΗΛΕΦΩΝΑ etc etc etc. Άμα γεμίσει η μνήμη τελείως το κινητό αρχιζεi και τα παιζει και σέρνεται. Την μνήμη του κινητού πρέπει να την εχεις κανεις ΤΕΛΕΙΩΣ κενή εγώ που έχω πάρει διαφορα Low End androids σβήνω τα άχρηστα Preinstalled προγράμματα του κατασκευαστή και αυτομάτως το κινητό ανασαίνει και συμπεριφέρεται καλύτερα. Tο ποτε θα τα παίξει το κινητό είναι θέμα χρόνου και εξαρτάται από το πόση μνήμη έχει και ποσο γρήγορο είναι αλλα το σίγουρο είναι πως κάποτε θα γίνει.
torq Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 άρα προτείνεις σαν default χώρο αποθήκευσης για το κάθε πρόγραμμα (όποιο ζητάει) να χρησιμοπιώ την SD. σα να μην υπάρχει δηλαδή η εσωτερική. τα προγράμματα βέβαια τα έχω κάνει εγκατάσταση στο κινητό. δε νομίζω να χρειάζεται να τα μεταφέρω στην SD. τι λες;
Universal Soldier Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Oπως είπα η εσωτερική μνήμη κενή λες και ΔΕΝ υπάρχει καθόλου, Πρέπει να μετακίνησης τα προγράμματα
torq Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ok ευχαριστώ, η κάρτα που έχω είναι 8GB class 4. μήπως όμως είναι πιο αργή από την εσωτερική και έχω χειρότερα απότελέσματα; καταρχήν να πω πως σε κάθε περίπτωση δεν αποθηκεύω και πολλά αρχεία.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Θα σου προτεινα να δωσεις κατι αν διαθετεις και να παρεις μια class10 για να εισαι καλυμενος απο ταχυτητα
mphxths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 15,50 η 16αρα class10 , θεωρω οτι μπορει να βρεθει και φθηνοτερα.
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Βαλτα ολα σε μια class10 Αν τα εχεις στο κινητο : Αν χαλασει το κινητο τα εχασες ολα Αν το πας για σερβις στα σβησανε ολα Οσο χωρο και να εχεις αν βαλεις μεσα τα τραγουδια σου τις φωτο σου τα βιντεο σου και βαλεις και κανα 2 παιχνιδια του 1.5GB παπαλα η μνημη του κινητου
gdriver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 και κάτι ακόμα. όταν τραβάς φωτογραφία και τη μεταφέρεις στην sd σιγουρέψου πως την έχεις σβήσει από τα thumpnails της εσωτερικής μνήμης του κινητού. έχει την κακή συνήθεια να τις αποθηκεύει και εκει. σύνολο 1 φωτογραφία 2 αποθηκευσεις. και κάτι άλλο. μερικά κινητά προκειμένου να αποθηκεύσεις στην sd πρέπει να τα κάνεις root. εάν δεν το έχεις κάνει δε γίνεται. επίσης εάν το κάνεις υπάρχουν εφαρμογές που γυρίζουν την εξωτερική μνήμη να τη βλέπει το τηλέφωνο ως εσωτερική και έτσι γλυτώνεις κατευθείαν τη μεταφορά εφαρμογών και φωτογραφιών από τη μία μνήμη στην άλλη.
torq Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πήρα μια 8GB class 6. όχι για το κινητό όμως στο κινητό θα κρατήσω την class 4 που είχα. εξάλλου λίγα αρχεία έχω. βασικά τους χάρτες και το gps. μια απορία. στην πράξη τι ταχύτητες πρέπει να πιάνω; από μια δοκιμή που έκανα είδα ότι και οι 2 έχουν ανάγνωση ~20MB/s (avg. 18). στην εγγραφή η class 4 πιάνει χοντρικά τα 4MB/s και η class 6 σχεδόν τα 6; δηλαδή το class αναφέρεται στα MB της εγγραφής; αν είχα μια class 10 θα είχε εγγραφή 10MB/s;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα