Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ δε χρησιμοποιώ καθόλου wps.

"Όχι σε όλα"= δεν είναι σε όλα τα thomson κουμπί για το wps

στα παλια thomson το μπροστινο κουμπι ανοιγε και εκλεινε το wireless.στα νεα thomson η στα παλια που εχουν νεο firmware χρησιμευθει για wps.αμα κλεισεις βεβαια το wps μεσα απο το cli interface τοτε το μπροστινο κουμπι επαναφερεται στην λειτουργεια On/off του wireless

επειδή πρόσφατα έβαλα Connx, εμένα μου δώσανε ένα Router ZTE-κάτι (δεν θυμάμαι) που έχει κουμπί πίσω για το Wifi (WLAN/WPS).

βλέπω ότι αρκετοί δεν έχετε κάτι τέτοιο, πότε έβαλε κουμπι ο ΟΤΕ στα ρουτερ της για το wifi?

ειδα και εγω ενα zte απο wind και ειχε κουμπακι πισω.δεν ειδα αν ηταν ενα η δυο οπως δεν διαβασα αν ειναι για να κλεινεις το wireless η μονο για wps.δεν εδωσα σημασια.

Δημοσ.

Βασικά στο thomson TG782 (η κλασσική συσκευή που μοιράζει η cyta), το μπροστινό κουμπί υποτίθεται πως χρησιμεύει για (απ)ενεργοποίηση του wireless, ωστόσο όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσω απλά αναβοσβήνει χωρίς να εκτελέι κάποια λειτουργία. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.. :unsure:

Δημοσ.

Βασικά στο thomson TG782 (η κλασσική συσκευή που μοιράζει η cyta), το μπροστινό κουμπί υποτίθεται πως χρησιμεύει για (απ)ενεργοποίηση του wireless, ωστόσο όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσω απλά αναβοσβήνει χωρίς να εκτελέι κάποια λειτουργία. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.. :unsure:

με τα παλια firmware ναι ετσι ηταν

με τα νεα firmware απλα ενεργοποιει το wps για αυτο αναβοσβηνει.

πρεπει να κλεισεις το wps απο το cli interface ωστε να ξαναγυρισει το κουμπι στην αρχικη του λειτουργεια που ειναι το On/off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...