Προς το περιεχόμενο

τηλεοραση για σαλονι

angel2525

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ψαχνω μια τηλ  40 " η οποια θα χρησιμοποειται για ταινεις, ps3 και ως μονιτορ καθε τοσο.

βρηκα αυτη την προσφορα σημερα ξερει κανεις αν ειναι καλη?

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/119184-toshiba-39l2333

μεχρι 400 μπορω να δωσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοίγω νέο θέμα.Θα ήθελα να μου προτείνεται μια τηλεόραση 32αρα για σαλόνι.Κυρίως για τον παππού μου θα είναι.Λέω να είναι HD (για τυχόν μπορεί να βάλει οτε τν)..

Το σημαντικό είναι να μπορώ να την τοποθετήσω στον τοίχο, να έχει δηλαδή υποδοχή για βάσεις που πηγαίνουν στον τύχο...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα.Θα ήθελα να μου προτείνεται μια τηλεόραση 32αρα για σαλόνι.Κυρίως για τον παππού μου θα είναι.Λέω να είναι HD (για τυχόν μπορεί να βάλει οτε τν)..

Το σημαντικό είναι να μπορώ να την τοποθετήσω στον τοίχο, να έχει δηλαδή υποδοχή για βάσεις που πηγαίνουν στον τύχο...

http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html

Καλύτερα Full HD, να έχει και μια προοπτική η τηλεόραση, αν κάποια στιγμή θέλει να δει και κάποιος άλλος κάτι (πχ mkv) πλην του παππού.

• Like 1

Οκ από samsung έχουμε την 5000..Από άλλη μάρκα κάποια αντίστοιχη στα ίδια περίπουπου χρήματα που να έχει κάτι παράνω από την samsung έχουμε?

Αν σ' ενδιαφέρει το θέμα του ενσωματωμένου media player (τα mkv που λέγαμε), μένεις στην Samsung, που σ' αυτό το τομέα δεν παίζεται.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έτσι λέω να κάνω...

Για βάση στον τοίχο ποια λέτε για την συγκεκριμένη ΤV?

Επεξ/σία από A_panM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...