z1ltoid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μετά από upgrade 4.2.2 μου άλλαξε imei δεν ξέρω γιατί. Επίσης το κινητό δεν είναι rooted έχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μετά από upgrade 4.2.2 μου άλλαξε imei δεν ξέρω γιατί. Επίσης το κινητό δεν είναι rooted Βγηκε 4.2.2;Δηλαδη εισαι με την Original Rom;Eγω ακομη την 4.1.2 εχω. Noμιζω οτι 4.2.2(γενικως 4,2) δεν βγηκε Ελλαδα,και δεν θα βγει.Η Samsung θα παει απευθειας σε 4.3,για αυτο το κινητο απ'οτι ξερω. Kανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1ltoid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 οχι δικιο εχεις απλα βγηκα link που πεταγες μεσα την beta version και το εκανα, φυσικα για αυτο μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκε το σημα και αλλαξε to imei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 οχι δικιο εχεις απλα βγηκα link που πεταγες μεσα την beta version και το εκανα, φυσικα για αυτο μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκε το σημα και αλλαξε to imei Ε,μα φιλε,λεω και'γω.Κατι δεν μου καθοταν καλα. Αρα,το πειραξες το "θηριακι";Γιατι το πειραξες;δεν σου πηγαινε καλα;φυσαει και πεταει. Λογικα,κατι ΔΕΝ εγκατασταθηκε καλα με το efs.Oποτε συνεπεια αυτων,ειναι αυτο που εχεις τωρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Ο φιλος τυχερακιας σου δινει την τελευταια ROM ORIGINAL της 4,1,2 που κυκλοφορει.Για κανε εναν κοπο να την περασεις. Δες και λιγο εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363608 Μετα σε κατι τετοιο. http://forum.gsmhosting.com/vbb/f305/how-repair-change-samsung-galaxy-s3-imei-universalbox-1556376/ Τι παιζει με την εγγυηση;ΠΡΙΝ να κανεις οτιδηποτε,διαβασε καλα αυτα που σου παραθετω.Τα παιδια δινουν πληροφοριες. Αλλιως μετα στο service,με οτι συνεπαγεται αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1ltoid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 το δοκιμαζωω και ενημερωωνω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 το δοκιμαζωω και ενημερωωνω, ευχαριστω Το τελευταιο ΑΣΤΟ καλυτερα,διοτι δεν μου καθεται καλα!Δες οτι λενε τα παιδια στο Myphone.gr Εγω εχω την τελευταια XXEMG4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1ltoid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ναι και εμενα το ιδιο , κατεβαζω την 4.1.2 stock rom, ελπιζω να λειτουργησει γιατι ειναι εργαλειο δουλειας, Γνωριζεις αν χανεται η εγγυηση? επειδη τωρα εχω βαλει την stock 4.0.4 σε πειρπτωση που το πηγαινα στην αντιπροσωπεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ναι και εμενα το ιδιο , κατεβαζω την 4.1.2 stock rom, ελπιζω να λειτουργησει γιατι ειναι εργαλειο δουλειας, Γνωριζεις αν χανεται η εγγυηση? επειδη τωρα εχω βαλει την stock 4.0.4 σε πειρπτωση που το πηγαινα στην αντιπροσωπεια Αφου το πειραξες σωστα;δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα,οποτε να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζει. Δηλαδη ειχες την 4,2,2 και σου δημιουργησε προβλημα.Μετα εβαλες την 4,0,4;και;παλι τα ιδια εχεις; Απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε,δοκιμασε την 4,1,2,και βλεπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1ltoid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Nαι μετα δημιουργηθηκε το προβλημα, ναι εννοειται περιμενω να κατεβει φιλε μου το δοκιμασα αλλα δυστυχως τιποτα, περασε κομπλε αλλα παλι λεει 'μη εγγεγραμμενο σε δικτυο' και βγαζει αλλο ιμει απο το πραγματικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω το ιδιο προβλημα εχω...φιλε z1ltoid τελικα το επισκευασες ?? και αν ναι πως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα