Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόκειται να αγοράσω τα παρακάτω:

Motherboard: ASUS P8Z77-V LX

Cpu: INTEL CORE I3-3240

Έχω το παρακάτω τροφοδοτικό: http://www.thermaltake.co.nz/product/Power/TR2power/w008990/w008990.html

Η καινούρια μητρική έχει υποδοχή για 8-pin ATX 12 Volt ενώ το τροφοδοτικό μου έχει μόνο μια 4-pin ATX 12 Volt έξοδο. Διαβάζω όμως οτι ανάλογα τον επεξεργαστή που θα βάλεις μπορεί να δουλέψει και με το 4-pin καλώδιο. 

Γνωρίζει κανείς να μου πει σίγουρα αν θα χρειαστώ καινούριο τροφοδοτικό; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρόβλημα δεν νομιζω να εχεις αλλα καλύτερα θα ηταν ενα 500 watt , αφου το εχεις αυτο ομως παρε και τα υπόλοιπα πράγματα να φτιάξεις το σύστημα και βλέπεις.

Απο τι θα αποτελείται το σύστημα γενικα ?

Δημοσ.

Βασικά αυτά σύν 4GB ram 1600mhz λογικά που ακόμα δεν έχω ασχοληθεί να ψάξω. Έχω και μια κάρτα γραφικών 8800gt αλλά μάλλον δεν θα τη βάλω πάνω. Μάλλον θα με καλύψει η ενσωματωμένη, δεν το θέλω για gaming.

Δημοσ.

Λέω να πάρω καλή μητρική για να σηκώνει και αναβάθμιση αργότερα. Λες να είναι καλύτερα με αυτόν τον επεξεργαστή μια τέτοια μητρική ή το λες για οικονομία μόνο;

Δημοσ.
tsomby, on 23 Aug 2013 - 8:26 PM, said:

Λέω να πάρω καλή μητρική για να σηκώνει και αναβάθμιση αργότερα. Λες να είναι καλύτερα με αυτόν τον επεξεργαστή μια τέτοια μητρική ή το λες για οικονομία μόνο;

Όταν λες καλύτερη μητρική για αναβάθμιση αργότερα ? Εξαρχής "πακέτο" πάει μητρική και CPU (ειδικά για intel socket ου οι τιμές είναι πιό αλμυρές)

Δημοσ.

Οτι ειπε ο walker παραπανω.Πλεον το νεο socket ειναι το 1150.Επισης ειναι κριμα να πας να αγορασεις i3 και να μην κοιταξεις και προς amd Μερια στα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Ωραία σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Από AMD δεν έχω ιδέα. Ποια προτείνεις δηλαδή σε αυτά τα χρήματα συνολικά; Γενικά ένα πακέτο έως 220 ευρώ που να αξίζει ψάχνω.

Δημοσ.

Εντάξει καλή περίπτωση την βλέπω. Απλά δεν έχω ξαναπάρει AMD. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα δω και κανένα συγκριτικό και θα αποφασίσω. 

Πάντως εδώ σίγουρα θα χρειαστώ και τροφοδοτικό! 125W! Ενώ ο i3 μόνο 55W.

Δημοσ.

Αν θες να πας σε Intel o πιο φτηνο i5(και κλειδωμενος εννοειται)ειναι ο https://www.skroutz.gr/s/3404706/Intel-Core-i5-4430-Box.html?from=catspan και με την διαφορα στην τιμη απο τον i5 μπορεις να βαλεις στον8320 και μια ψυκτρα.Βεβαια οι επιλογες ειναι καθαρα δικες σου για το τι θα διαλεξεις.Μητρικες για i5 h87 κανουν 88-100ευρο

Δημοσ.

Φιλε tsomby, καλημερα

Για τι ακριβως χρηση προοριζεται το pc που φτιαχνεις?

Επισης, με αυτα που ακουγονται για "κλεισιμο" της σειρας FX, αναρωτιεμαι ποσο νεκρο socket ειναι και το am3+..

Αναλογα την χρηση σου μπορεις να κοιταξεις την αλλη λυση της amd, σε socket fm2, τους 4πυρηνους με την πιο δυνατη ενσωματωμενη της αγορας. Με την προοπτικη της χαμηλης καταναλωσης αυτος εδω Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2487079/AMD-A10-5700-Box.html?keyphrase=a10+5700">a10 5700 ειναι κουτι. Τελος, το pfc τροφοδοτικο προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, παρολο που μπορει να δουλευει απροβληματιστα.

Δημοσ.

Καλημέρα! Το pc θα είναι για απλή χρήση καθώς έχω ένα macbook pro που χρησιμοποιώ για τις περισσότερες δουλειές. Απλά με την ευκαιρία που πούλησα την παλιά μητρική και επεξεργαστή από τον σταθερό είπα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση. Για παιχνίδια έχω ps3 οπότε δεν με ενδιαφέρει στο pc. Θέλω να είναι οικονομικό και να μην λαγκάρει πουθενά. Δεν με βλέπω να πηγαίνω προς AMD γιατί σίγουρα θα χρειαστώ και τροφοδοτικό και προς το παρών λέω να κρατήσω αυτό που έχω. Οπότε κοιτάζω για Ivy Bridge i3 ή το πολύ i5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...