poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 σιγά μωρε τι είναι τώρα τα 6 watt και κανένα εγκεφαλικό κύτταρο να κάψεις τι πειράζει, μονο παιδιά μην κανεις μετά γιατί θα βγούν με 2 κεφαλια κατά τα αλλα μια χαρά σωστος.εγω προτεινω να δωσουμε και στα παιδια κατι ενισχυτες 20+ watt που εχει η L-com.com http://www.l-com.com/wireless-booster-25-watt-24-ghz-wifi-amplifiers-with-active-power-control
free4you Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά το ξέρω σας έχω κουράσει και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε με το topic μου και για το χρόνο που έχετε δαπανήσει για να με βοηθήσετε (αν και τα τελευταία post σας είναι offtopic) Νομίζω ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ποιες είναι οι εναλλακτικές μου, διορθώστε με αν κάπου κάνω λάθος... 1η)Φέρνω το router που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή κοντά στο παράθυρο που βλέπει το απέναντι σπίτι και μετά πάω στο απέναντι σπίτι και τοποθετώ σε μια πρίζα που είναι κοντά σε παράθυρο ένα τέτοιο μηχανηματάκι http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/access-points-routers/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wi-fi-range-extender-leyko/prod4350290pp/ ώστε να έχουν οπτική επαφή και να επεκταθεί έτσι το σήμα. (Μειονέκτημα: κακή ποιότητα σήματος που αναμεταδίδεται) 2η)Σε μια θύρα ethernet του router μου τοποθετώ ένα 10μετρο καλώδιο και το πετάω μέχρι το απέναντι σπίτι όπου στην άκρη του τοποθετώ ένα από τα παλιά μου router και το κάνω να λειτουργεί ως AP, βέβαια χρειάζομαι και πρίζα καθώς το router δεν είναι POE. (Μειονέκτημα: Αν τα 2 σπίτια τα χωρίζει δημόσιος δρόμος δεν είναι και πολύ εύκολο αλλά ούτως η αλλιώς είναι αντιαισθητικό) 3η)Από το router μου τραβάω ένα ethernet και συνδέω ένα ΑΡ, παω στον υπολογιστή του απέναντι σπιτιού συνδέω ένα ΑΡ και τα setαρω... (Μειονέκτημα: Γνώσεις setαρισματος) Τα έχω καταλάβει καλά ή είμαι μίλια μακριά???
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 1.σωστα.δεν θα ειναι τοσο τραγικο αφου ειναι μονο 10 μετρα οποτε οκ.2.δεν θες πριζα .απλα κανεις μια τρυπα στον τοιχο και φερνεις το Utp μεσα στο σπιτι.εκτος αν εχεις ρευμα εξω οπτοε βαζεις το ρουτερ σε κανα στεγανο κουτι.3.απο το ρουτερ σου πχ στο δωματιο βαζεις ενα access point ειτε εξω απο το παραθυρο ειτε πισω απο το παραθυρο να κοιταει ενα δευτερο access point που einai εξω η μεσα απο το αλλο παραθυρο και εκεινο δινει με καλωδιο μεσα στα pc.γ.ακριβη λυση παραπανω σεταρισματα χωρις λογος για 10 μετρα.προτεινω η την 2 σαν την πιο καλη και σταθερη και ανεξοδη και μετα την ενα.στην λυση νουμερο ενα αν το ρουτερ σου δεν ειναι κοντα στο παραθυρο καιδεν μπορεις να το μετακινησεις μπορεις ενα απο τα παλια ρουτερ σου να το κανεις access point στο δικο σου χωρο και να βαλεις αυτο στο παραθυρο κοντα ωστε απο την αλλη πλευρα ο Repeater να το βλεπει.μια χαρα εισαι και ναι ειμασταν off topic αλλα δεν σε ξεχασαμε.
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 to 1 k 2 ειναι οκ στο 3α καπου χαθηκες το 2 μπορεί να δουλέψει με μια μικρή αλλαγή βάζεις ένα extra modem με ethernet στο modem του internet το πας μεχτί το μπαλκόνι με PΟΕ σύμφωνα με το GUIDE και το βάζεις σε ένα Στεγανό κουτί αλλάζοντας του και την κεραία σύμφωνα με το άλλο guide http://www.insomnia.gr/topic/488557-how-to-ethernet-cable-poe-hack/ http://www.insomnia.gr/topic/488554-how-to-thomson-soft-update-%E2%80%93-hardware-mod/?hl=%2Buniversal+%2Bsoldier&do=findComment&comment=52552184 Στην άλλη άκρη παίρνεις ένα repeater σαν αυτόν που έδειξες η καλύτερα την Alfa AWUS036H http://2.bp.blogspot.com/_9R8eVKOmQSg/S4QuDZuKQ5I/AAAAAAAAA88/pxv6d5c9xK0/s400/AWUS036H-1.gif
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 αν θελουν πολλα pc ιντερνετ απο την αλλη πλευρα τοτε καλυτερα repeater.
free4you Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας... Θα δοκιμάσω πρώτα την λύση Νο1 και αν η απόδοση της δεν με ικανοποιήσει θα πάω στις άλλες... Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο και vfm repeater στην αγορά ή όλα το ίδιο είναι πάνω κάτω??? Επίσης, να επιχειρήσω να αγοράσω κανένα από ebay λόγω χαμηλότερης τιμής ή θα πετάξω τα λεφτά μου?
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας... Θα δοκιμάσω πρώτα την λύση Νο1 και αν η απόδοση της δεν με ικανοποιήσει θα πάω στις άλλες... Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο και vfm repeater στην αγορά ή όλα το ίδιο είναι πάνω κάτω??? Επίσης, να επιχειρήσω να αγοράσω κανένα από ebay λόγω χαμηλότερης τιμής ή θα πετάξω τα λεφτά μου? δεν θα προτεινα να παρεις οτι κινεζια βρεις.το πιο φτηνο value for money θα ηταν κανα tp link 701nd 801nd 730 re 830re.τα 800 αρια ειναι n300 που ισως ειναι αχρηστο.απο εκει και περα δες τι modes παιζει το καθενα και τι σε καλυπτει.λογικα το 701 εχει περισσοτερα modes.ειναι οτι πιο φτηνο.απλα προτιμησε το v2 που ειναι πιο νεο.δεν νομιζω να βρεις πλεον v1.φαινεται απεξω αν ειναι V2 η v1.αν το googlareis θα δεις την διαφορα απο το v1 στο V2.εξωτερικα ειναι τελειως διαφορετικα.επισης οταν το παρεις κανε firmware update πρωτα.μετα σε ποιο καλο σε κανα dlink η σε κανα netgear αμα πας που ειναι λιγο πιο ακριβα.για 10 μετρα αποσταση θα σε καλυψει παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα