keepgoing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το οτι η μετοχή ανέβηκε 9% πιστεύω οτι τα λέει όλα. Είχε μεγάλες αποτυχίες (Vista, surface) αλλα και επιτυχίες (7), αλλά δεν κατάφερε να αντικαταστήσει επάξια το μεγάλο Μπίλ. Ελπίζω τουλάχιστον ο νεος CEO να αλλάξει την κατεύθυνση των windows. Δεν ξέρω ποιός θα τον αντικαταστήσει γιατί φρόντισε να τους διώξει όλους πριν φύγει ! Δύσκολα πάντως θα βρεθεί πιο χαβαλιεδιάρης CEO.
tritonas00 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Και να τον αντικαταστησει κανενας χειροτερος λεει...
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Και να τον αντικαταστησει κανενας χειροτερος λεει... Επίσης έχει ενδιαφέρον να σκεφτεί κανείς το τι άκουγε ο Gates όταν ήταν στο τιμόνι. Και τώρα κοντεύει να γίνει μύθος. Οπότε δεν αποκλείεται αυτό που λες, θα λέμε πού ναι ο Ballmer που βγαλε και τα 7άρια κι ήταν χαβαλές τύπος :Ρ Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από antonl 1
Nomedor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Και ποιος ειναι ο σωστος δρομος αν επιτρέπεται? Γιατι δε βρισκω κανενα λογισμικο καλυτερο απο τα windows 8 για tablets?Αν εσυ πιστεύεις οτι υπαρχει καλυτερο,πες μας ποιο και σε τι ειναι καλυτερο? Και επαναλαβανω,τα windows tablets ηταν και ειναι το οραμα του Bill Gates ΚΑΙ ΟΧΙ του Balmer!!!Γι'αυτο αν θες να τα χωσεις σε καποιο για τα windows tablets,ΣΤΟΝ GATES! Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος είναι ο σωστός δρόμος, άμα ήξερα θα έπρεπε να είχα την θέση του , η χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου στο metro ui κάνει εμφανές το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό. Την έλλειψη οράματος και σωστών επιλογών είναι δουλεία ενός ατόμου που έχει τη θέση του και το μισθό του. Το ότι "όλοι" πανηγυρίζουν την αποχώρησή τα λέει όλα.
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος είναι ο σωστός δρόμος, άμα ήξερα θα έπρεπε να είχα την θέση του , η χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου στο metro ui κάνει εμφανές το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο, κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό. Την έλλειψη οράματος και σωστών επιλογών είναι δουλεία ενός ατόμου που έχει τη θέση του και το μισθό του. Το ότι "όλοι" πανηγυρίζουν την αποχώρησή τα λέει όλα. Το modern ui ειναι κατι καινουριο με αρκετες ελλείψεις και χρειάζεται το χρονο του για να δείξει τι μπορει πραγματικα να προσφερει!Το γεγονος οτι έγινε τεράστια προσπαθεια να το θαψουν απο day one,μονο καχυποπτες μπορω να χαρακτηρισω ολες αυτες τις προσπάθειες!Ευτυχώς ομως που εχω δικη μου κρίση και ειμαι ενας ευχαριστημενος χρηστης των windows8 και του modern ui!Εξαλλου για την ms το κύριο ui που βασιζεται ακομη και στα tablets ειναι το desktop ui,γι'αυτο και στη RT,αν και ουσιαστικα ειναι διακοσμητικο προς το παρόν,υπάρχει σαν ui και δεν το αφερεσαν,οπως ειναι τα wp! Το modern ui αν εισαι διαθετιμενος να το χρησιμοποιησεις και οχι ετσι απλα να το απορριψεις,μπορει σε μερικες περιπτώσεις να σου κανει πολυ πιο ευκολη τη ζωη ακομη και σε μη touch χρηση,οπως η ευκολη προσβαση και αναγνωση των email,facebook,Twitter.Ακομη και apps οπως ειναι το people που εχεις αμεση προσβαση στους contacts σου,με ολο το προφιλ του καθε contact με συγκεντρωμενες ολες τις πληρωφοριες,φωτογραφιες,σχολια/συζητήσεις απο facebook,Twitter,skype...! Αυτα δεν ειναι σίγουρα το Α και το Ω,για ενα λογισμικο οπως ειναι τα windows,αλλα παλι σου δινει ενα ΕΞΤΡΑ εργαλείο για σου κανει τη ζωη πιο ευκολη κ ευχαριστη σε καποια απλα καθημερινα πράγματα! Και πρέπει καποτε να χωνεψουμε οτι αυτο το έρημο modern ui ειναι κατι επιπροσθετο για τους χρηστες των windows8!Με αλλα λογια οι χρηστες των win7 εχουν μονο τα win7,ενω οι χρηστες των win8 εχουν στην πραγματικοτητα τα βελτιωμενα win7,store και modern ui(fullscreen apps)! Τέλος ο καθενας επιλέγει οτι πιστευει οτι χρειάζεται και θέλει! Εγω θελω,ανεξάρτητα τι χρειαζομαι και τι οχι,αυτο που μου προσφερει τα πιο πολλα,δλδ τα windows8,αν καποιος θελει να εχει μονο το desktop ui για να μη μπερδεύεται,μενει στα windows 7! 3
nikchris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ποια Microsoft ρε; Ολες οι κινησεις που κανει τα τελευταια χρονια ειναι αποτυχια. Windows 8? Αν και μου αρεσουν προσωπικα, ειναι αποτυχια Windows Phone? Με τις πατατες τα Lumia; Αποτυχια; Tablets? Εκει και αν εχει αποτυχει. Το μεγα λαθος, ειδικα στις φορητες συσκευες, ειναι οτι ειναι ακριβα 'premium' προιοντα, διχως να φτανουν το επιπεδο αλλων. Το android εχει πιασει ολα τα βααλαντια και ολες τις συσκευες και ανεβαινει μερα με τη μερα. Τα Windows? Εχεις... 5 συσκευες να διαλεξεις και 3 tablet. Βγαλε αδερφε μου συσκευες να χορτασει το ματι μας και ολα θα ερθουν. Με τα τουβλα Lumia με τις μικρες μπαταριες δεν κανεις δουλεια.
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ποια Microsoft ρε; Ολες οι κινησεις που κανει τα τελευταια χρονια ειναι αποτυχια. Windows 8? Αν και μου αρεσουν προσωπικα, ειναι αποτυχια Windows Phone? Με τις πατατες τα Lumia; Αποτυχια; Tablets? Εκει και αν εχει αποτυχει. Το μεγα λαθος, ειδικα στις φορητες συσκευες, ειναι οτι ειναι ακριβα 'premium' προιοντα, διχως να φτανουν το επιπεδο αλλων. Το android εχει πιασει ολα τα βααλαντια και ολες τις συσκευες και ανεβαινει μερα με τη μερα. Τα Windows? Εχεις... 5 συσκευες να διαλεξεις και 3 tablet. Βγαλε αδερφε μου συσκευες να χορτασει το ματι μας και ολα θα ερθουν. Με τα τουβλα Lumia με τις μικρες μπαταριες δεν κανεις δουλεια. Αρχισαμε τις μ@κ@κιες παλι!Μονο 10 διαφορετικα windows tablets εχει η asus και αλλες οι touchscreen συσκευες,απο λαπτοπς μεχρι aio! Αυτο με τις τιμες,εξαρτονται πολλοι παραγοντες και οχι τοσο το λογισμικο,που το maximum η καθε αδεια για τους κατασκευαστες να κοστίζει 30-50€,που μεχρι την 500-700αρα που πωλουνται υπαρχει μια διαφορα στα 450-650€,που δεν οφείλετε στη ms! Αλλα άσχετα με που ειναι τωρα οι τιμες,ειναι θεμα χρονου να πεσουν,οποταν εχουμε χρονο να δουμε ποσο θα αντεξει το android με τις κινεζιες του σ'αυτη τη κατηγορία! Πάντως στα 400€ συσκευη με android,οσο ποιοτικη και να ειναι,ειναι πεταμενα λεφτα που τη στιγμη που μπορεις να παρεις windows8 tablet σ'αυτα τα λεφτα! 1
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μια χαρά είναι τα lumia και στην επόμενη γενιά θα είναι πιο λεπτά.
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δηλαδη μονο εγω γουσταρω windows 8 και ας μην τα εχω βαλει (δεν βρισκω λογο να μπω στη διαδικασια, τα 7 ειναι τουμπανα). Οσο για τα tablets , ειναι αποριας αξιο το γιατι δεν πουλανε. Ειναι το μονο λειτουργικο που το περνεις και εχεις κανονικο PC στην ταμπλετα σου. Ισως βεβαια το κοινο που θελει ταμπλετα να μην ψηνεται για κανονικο λειτουργικο αλλα για λιγο facebook και λοιπες αηδιες (Δεν το λεω αρνητικα). 2
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δηλαδη μονο εγω γουσταρω windows 8 και ας μην τα εχω βαλει (δεν βρισκω λογο να μπω στη διαδικασια, τα 7 ειναι τουμπανα). Οσο για τα tablets , ειναι αποριας αξιο το γιατι δεν πουλανε. Ειναι το μονο λειτουργικο που το περνεις και εχεις κανονικο PC στην ταμπλετα σου. Ισως βεβαια το κοινο που θελει ταμπλετα να μην ψηνεται για κανονικο λειτουργικο αλλα για λιγο facebook και λοιπες αηδιες (Δεν το λεω αρνητικα). Δε πουλανε οσο θα έπρεπε,γιατι σου δινουν τη συσκευη με atom στα 500-600€,τη στιγμη που περνεις λσπτοπ με i3 και i5 με 400€!Το σκέφτεσαι ή οχι να δωσεις τοσα λεφτα για αυτα τα specs???Τα android πουλάνε τα κινεζικα και αυτα που φτανουν maximum 300€,ενω τα ipad εχουν το πιστο κοινο συν το οτι εχουν κανει ονομα στα tablets και οι περισσοτεροι τα παιρνουν μονο και μονο γιατι ειναι ipad! Φυσικα τα πραγματα θα αλλαξουν το επομενο διαστημα.Ηδη και η ms και η intel εχουν δηλώσει οτι θα ριξουν τις τιμες στα προιοντα τους και θα πιεσουν και τους κατασκευαστες για πιο χαμηλές τιμες!Αν μπει με το καλο και η amd στο παιχνιδι των x86 tablets/υβριδικων θα εχουμε και χαμηλες τιμες και περισσοτερη ποικιλία στα specs!
anamenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αρχισαμε τις μ@κ@κιες παλι! Μονο 10 διαφορετικα windows tablets εχει η asus και αλλες οι touchscreen συσκευες,απο λαπτοπς μεχρι aio! Αυτο με τις τιμες,εξαρτονται πολλοι παραγοντες και οχι τοσο το λογισμικο,που το maximum η καθε αδεια για τους κατασκευαστες να κοστίζει 30-50€,που μεχρι την 500-700αρα που πωλουνται υπαρχει μια διαφορα στα 450-650€,που δεν οφείλετε στη ms! Αλλα άσχετα με που ειναι τωρα οι τιμες,ειναι θεμα χρονου να πεσουν,οποταν εχουμε χρονο να δουμε ποσο θα αντεξει το android με τις κινεζιες του σ'αυτη τη κατηγορία! Πάντως στα 400€ συσκευη με android,οσο ποιοτικη και να ειναι,ειναι πεταμενα λεφτα που τη στιγμη που μπορεις να παρεις windows8 tablet σ'αυτα τα λεφτα! η ακόμη καλύτερα, laptop με Ι3 επεξεργαστή , μπορεί και I5 edit: μετά πρόσεξα ότι αναφέρθηκες και εσύ. πιστέυω αν τα καταφέρει η Microsoft και η Intel και κυκλοφορήσουν tablets σε τιμή κάτω των 300 ευρώ τα οποία θα τρέχουν το Full λειτουργικό W8 + modern UI πιστεύω είναι εκεί που θα αρχίσει να κερδίζει ουσιαστικό marketshare, που είναι κάτι που ήδη γίνεται βέβαια, αλλά σε πολύ πιο έντονο ρυθμό ανάπτυξης. 1
disqualified Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δηλαδη μονο εγω γουσταρω windows 8 και ας μην τα εχω βαλει (δεν βρισκω λογο να μπω στη διαδικασια, τα 7 ειναι τουμπανα). Οσο για τα tablets , ειναι αποριας αξιο το γιατι δεν πουλανε. Ειναι το μονο λειτουργικο που το περνεις και εχεις κανονικο PC στην ταμπλετα σου. Ισως βεβαια το κοινο που θελει ταμπλετα να μην ψηνεται για κανονικο λειτουργικο αλλα για λιγο facebook και λοιπες αηδιες (Δεν το λεω αρνητικα). καλα εισαι, εδω εγω γουσταρω τα vista και δε βρηκα λογο να παω στα 7 1
gpgalanis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τα 8 ειναι ισως τα καλυτερα Windows. Το Metro ομως και η touch πλευρα των 8 είναι μια αποτυχια και το λεω μετα απο χρηση W8 tablet ως κυριο εργαλειο δουλειάς και διασκεδασης τους τελευταίους 8 μηνες. Και προφανώς δεν αναφερομαι στα πλακακια κτλ που ας πουμε ειναι και θεμα προσωπικης αισθητικης αλλα στην πληρη απουσια εφαρμογων ενω οσες υπαρχουν είναι κακογραμμενες. Στα WP8 ισως τα πραγματα είναι καλυτερα αλλα η touch πλευρα των 8 ειναι δραμα. Πχ δεν υπάρχουν βασικα πραγματα οπως ελληνικος διορθωγραφος, δεν μπορείς να βαλεις αλλο πληκτρολογιο, δεν υπαρχει εναλλακτικος browser που να είναι touch friendly οπως ο IE, λείπουν τα πιο δημοφιλη παιχνιδια και εφαρμογες και οσες υπάρχουν είναι της πλακας και κακογραμμενες. Για εμενα η χρηση της touch πλευρας είναι μονο για internet και για ολα τα υπολοιπα παω σε desktop mode και κανω τα παντα αλλα με ποντικι γιατι απο touch βραστα. Παρα τα προβληματα θα τα αλλαζα; Οχι γιατι ειναι και εργαλειο δουλειάς αλλα σαν touch friendly οικοσύστημα με εφαρμογές κτλ είναι χιλιόμετρα πισω απο Android και iOS.
ektor7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Τα 8 ειναι ισως τα καλυτερα Windows. Το Metro ομως και η touch πλευρα των 8 είναι μια αποτυχια και το λεω μετα απο χρηση W8 tablet ως κυριο εργαλειο δουλειάς και διασκεδασης τους τελευταίους 8 μηνες. Και προφανώς δεν αναφερομαι στα πλακακια κτλ που ας πουμε ειναι και θεμα προσωπικης αισθητικης αλλα στην πληρη απουσια εφαρμογων ενω οσες υπαρχουν είναι κακογραμμενες. Στα WP8 ισως τα πραγματα είναι καλυτερα αλλα η touch πλευρα των 8 ειναι δραμα. Πχ δεν υπάρχουν βασικα πραγματα οπως ελληνικος διορθωγραφος, δεν μπορείς να βαλεις αλλο πληκτρολογιο, δεν υπαρχει εναλλακτικος browser που να είναι touch friendly οπως ο IE, λείπουν τα πιο δημοφιλη παιχνιδια και εφαρμογες και οσες υπάρχουν είναι της πλακας και κακογραμμενες. Για εμενα η χρηση της touch πλευρας είναι μονο για internet και για ολα τα υπολοιπα παω σε desktop mode και κανω τα παντα αλλα με ποντικι γιατι απο touch βραστα. Παρα τα προβληματα θα τα αλλαζα; Οχι γιατι ειναι και εργαλειο δουλειάς αλλα σαν touch friendly οικοσύστημα με εφαρμογές κτλ είναι χιλιόμετρα πισω απο Android και iOS. Εισαι νεος στα windows tablets,γι'αυτο δυσκολευεσε να προσαρμοστεις!Το store ειναι ανωριμο ακομη,οπως και οι εφαρμογές του,που παρεπιπτωντος δεν ειναι ολες αθλιες!Υπαρχουν εφαρμογες πολυ ανώτερες απο ios και android! Και στα windows tablets οτι θες και δε το βρισκεις στο store, τα ψαχνεις σε .EXE δλδ desktop εφαρμογη,ειτε ειναι touch εφαρμογη ειτε οχι! Περισσοτερα virtual keyboards ειναι σε exe,desktop apps και δε θα τα βρεις στο store,που αντικαθιστουν πλήρως αυτο των windows με καλυτερους ορθογραφους και με περισσοτερες γλωσσες(και στα ελληνικα)! Υπαρχει ακομη virtual keyboard που το φτιαχνεις εσυ οπως το θες και δημιουργεις και διαφορα προφιλ για καθε χρηση,ακομη και για desktop gaming configuration!Τετοια keyboard δε πρόκειται να δεις συντομα ουτε στο android,ουτε στο ios! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από ektor7
mikelamar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Επιβράβευση για την επιτυχία των win 8 υποθέτω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα