Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναντικατάστατος!

Ό,τι και να γίνει, ο Ballmer έχει προ πολλού περάσει στο Πάνθεον των Cult Προσωπικοτήτων της Πληροφορικής (ΠCΠΠ).

• Like 6
Δημοσ.

Όταν ένας άνθρωπος αλλάζει δραστικά τη στρατηγική κ τελικά τον προσανατολισμό μίας εταιρείας είναι τουλάχιστον περίεργο να μην του επιτραπεί να ολοκληρώσει το έργο του. Η υπόθεση μου θυμίζει κάτι από Carly Fiorina-HP. Από τον Balmer πολλοί θα θυμούνται μόνο το "developers, developers..." και θα ξεχάσουν όλα όσα έχουν γίνει υπό την καθοδήγησή του. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Microsoft είναι μία από τις απειροελάχιστες εταιρείες που μπορούν να καινοτομούν και όχι απαραίτητα μόνο εις βάρος του τελικού καταναλωτή. Δυστυχώς το μυαλό μου πάει στο μέλλον των wp τα οποία με την δικαιολογία της αναδιάρθρωσης της εταιρείας είναι πιθανό να αργήσουν να πλησιάσουν τα iosdroid (αργοπορημένα updates κ.ο.κ.)

Δημοσ.

να γιατί θα αγοράσω NOKIA το 2014

ναι γιατί θα είναι ANDROID

Αμα η Ms αρχισει να βγαζει τα δικα της τηλεφωνα χωρις την αναγκη τριτου ετσι θα γινει,βεβαια η Nokia θα σβησει αν βαλει android για πολλους και διαφορους λογους

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σε καθετι, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Το αδιαμφισβήτητο θετικό της υπόθεσης παραμένει το γεγονός ότι ο Balmer αναγνωρίζει την ανάγκη για νέο αίμα και φεύγει από τη μέση, σε αντίθεση με τους γνωστούς δεινόσαυρους που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, που μπρος στο να χάσουν τη θέση τους, καρφώνουν τον @@@@ στις καρέκλες τους & παρασέρνουν στο μαρασμό και στο γκρεμό προιόντα/υπηρεσίες/εταιρείες/χώρες και ζωές ολόκληρες...

Δημοσ.

Αυτή η αποχώρηση έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια ή πιο σωστά ο Ballmer δεν έπρεπε ποτέ να είχε αναλάβει την ηγεσία της εταιρίας.

Υ.Γ.

Όσον αφορά το μέγεθος της MS, τα χρηματικά της αποθέματα, την επιρροή της κλπ. ας δούμε που είναι σήμερα η NOKIA (ή πριν μερικές δεκαετίες η D.R., ύστερα η IBM [στα PC] ή η DEC ή η Novell κ.α.) για να γίνει αντιληπτό από όλους πόσο εύκολα "σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι" στην Πληροφορική ακόμα και αν έχεις μέγεθος Ελέφαντα! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η αποχώρηση έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια ή πιο σωστά ο Ballmer δεν έπρεπε ποτέ να είχε αναλάβει την ηγεσία της εταιρίας.

Υ.Γ.

Όσον αφορά το μέγεθος της MS, τα χρηματικά της αποθέματα, την επιρροή της κλπ. ας δούμε που είναι σήμερα η NOKIA (ή πριν μερικές δεκαετίες η D.R.) για να γίνει αντιληπτό από όλους πόσο εύκολα "σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι" στην Πληροφορική ακόμα και αν έχεις μέγεθος Ελέφαντα! ;)

Ναι συμφωνω αλλα ξεχνας μαλλον ποια ειναι η Ms και γιατι δεν προκειτε να συμβει ποτε κατι τετοιο

Δημοσ.

Ναι συμφωνω αλλα ξεχνας μαλλον ποια ειναι η Ms και γιατι δεν προκειτε να συμβει ποτε κατι τετοιο

..φίλε μου, στην μακροχρόνια ενασχόληση μου με την Πληροφορική έχω πάψει πλέον να χρησιμοποιώ την έκφραση "αυτό δεν θα συμβεί ποτέ".

Από εκεί και πέρα, ποίος ξέρει; Μπορεί να βρεθεί ένας ηγέτης αλά Steve Jobs (μιλώ για την επιστροφή του από το 1997+) και να αλλάξει τα πράγματα.

Ίδωμεν :)

Δημοσ.

..φίλε μου, στην μακροχρόνια ενασχόληση μου με την Πληροφορική έχω πάψει πλέον να χρησιμοποιώ την έκφραση "αυτό δεν θα συμβεί ποτέ".

Από εκεί και πέρα, ποίος ξέρει; Μπορεί να βρεθεί ένας ηγέτης αλά Steve Jobs και να αλλάξει τα πράγματα.

Ίδωμεν :)

Οπως ειπα συμφωνω μαζι σου αλλα μην αποκλειουμε και το ενδεχομενο να συμβει και αυτο απλα η συγκεκριμενη εταιρια ειναι πολυ βαθια ριζωμενη οποτε δεν παιζει τοσο ευκολα να χαθει...

Δημοσ.

Παραδοχή αποτυχίας, ο κύριος αυτός σε συνεργασία με τον elop κατάφεραν να αφήσουν την ms εκτός παιχνιδιού σε smartphones tables. Αρνήθηκαν να κατανοήσουν πώς άλλο το Desktop κι άλλο οι φορητές συσκευές. Ας ελπίσουμε ο επόμενος να το δει σωστά, γιατί καλό το Android αλλά ένα καλύτερο wp δεν θα με χάλαγε...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...