Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα ΗP1080ev notebook εδώ και 4 χρόνια. Γενικά το notebook δεν εβγλαλε προβληματα ιδιαίτερα μεχρι τωρα.

Εχει λιγο καιρό που ακούγεται αρκετά πιο δυνατά σε σχέση με το παρελθόν όπου ήταν σχεδόν αθόρυβο ακόμα και στις ''υψηλές επιδόσεις'',  είναι σαν να γρυλίζει κάτι αν μπορώ να σαν δώσω να καταλάβετε πως ακούγεται. Το δουλεύω μόνιμα με ανεμιστηράκι. Αυτό είναι το πρώτο, επιπλέον αρκετές φορές όταν ανοίγω το μηχάνημα μετά από λίγο όταν πχ επισκέπτομαι το news27 το laptop κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα δεν κινείται ούτε το ποντίκι και μετά επανέρχεται κανονικά.

Υπάρχει κάποιο διαγνωστικό η κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να βρω απο που προέρχονται και να τα λύσω???

Γιατί για καινούριο δεν είμαστε με ΤΙΠΟΤΑ

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το πρώτο σχεδόν σίγουρα είναι από θερμοκρασίες,όσο καλό ξεχωριστό ανεμιστήρα και να έχεις όταν αρχίζει και μπουκώνει από σκόνες ανεβάζει,αν θες έλεγξε το με κάποιο πρόγραμμα όπως το hwinfo και πες μας τι θερμοκρασίες έχει.

Το δεύτερο είναι πολύ φλου περιγραφή για να βγάλουμε άκρη,αλλά ξεκίνα με ένα defrag με το MyDefrag διάλεξε τον δίσκο σου και system disk monthly και άσε το να τρέξει.

Δημοσ.

Core 0 67°C

Core 1 65°C

WDC WD32  assembly 51°C

air flow     51°C

Quanta3603 TZ01 72°C

NVIDIA 9600 M GT 63°C

με ανεμηστηρακι και τρέχω 3 προγράμματα

Δημοσ.

Πες μας και μια ποιον επεξεργαστή έχεις για να μην ψαχνόμαστε,αν και τα 67°C είναι αρκετά υψηλά για σχεδόν οποιονδήποτε επεξεργαστή.

Δημοσ.

Centrino2 T9400 2.53

Αυτος ειναι

επιπλεόν εχω αλλαξει και τροφοδοτικο γιατι το γνησιο χαλασε, αν παίζει καποιο ρολο αυτό...

Δημοσ.

ναι παντα τον ιδίο, ειτε εινα ζεστό ειτε όχι...

θα φανει παραξενο αλλα οταν τον κουναω πχ στα ποδια μου ο ήχος αλλαζει

μηπως ειναι στα τελευταια τοθ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...