ioanna76 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕCONN-X ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ HUAWEI ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ LINKEYS WAG120N, ΟΜΩς ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΣ .ΒΑΖΩ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙς ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ,ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΟ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ
Universal Soldier Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Screenshots που βάζεις τα USERNAME - PASSWORD της internet σύνδεσης σου μπορεί απλός να τα βάζεις στο λάθος μέρος.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕCONN-X ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ HUAWEI ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ LINKEYS WAG120N, ΟΜΩς ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΣ .ΒΑΖΩ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙς ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ,ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΟ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ α.δεν γραφουμε με κεφαλαια. β.προληπτικα κανε ενα firmware update στο ρουτερ. γ.δοκιμασε να βαλεις username [email protected] και password otenet. αν το λαμπακι γινει πρασινο του ιντερνετ τοτε ολα καλως.αν γινει πρασινο τοτε ξαναδοκιμασε με τα δικα σου στοιχεια.αν δεν μπει η γραφεις κατι λαθος η για καποιο λογο το Password εχει καποιο παραξενο συμβολο που δεν δεχεται το ρουτερ. επισης σιγουρεψου οτι εισαι σε vpi 8 vci 35 και οχι στο auto και οτι εχεις το ρουτερ Pppoe/llc.αν δεν παιξει με Pppoe/llc ακομα και αν κανεις firmware update τοτε πηγανε σε Pppoa/vcmux.ολα θα γινουν μεσα απο το 192.168.1.1 και οχι απο το wizard.πριν κανεις οτιδηποτε ριξε και κανα hard reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα