roditis22mp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 γεια σας παιδια ειμαι καινουριος εδω καλος σας βρηκα..!!! ψαχνω καποια προγραμματα ελπιζω να με φωτησετε.. 1ο ενα converter που απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο τα μετατρεπει σε CD G (ειναι για μετατροπη σε καραοκε)2ο ενα προγραμμα που να διαβαζει ταμπλατουρες κ να μπορει να μου το κανει export σε οποιαδηποτε μορφη ηχουκαι 3ο ενα προγραμμα το οποιο να μπορω να αφαιρω την φωνη (Vocals) απο τραγουδια για να γινουν στο περιπου instrumental..ελπιζω να καταφερεται να με βοηθησετε..σας ευχαριστω προκαταβολικα..
JamesSP472 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 1. To nero express essentials αν δεν κάνω λάθος 3. Το virtual dj έχει ένα effect για τα vocals και γίνονται περίπου instrumental !!
roditis22mp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 για το nero θα το ψαξω.. οσο για το virtual Dj επειδη το δουλευω το δοκιμασα αλλα δν με οικανοποιησε καθολου..αν ακουσεις η βρεις φιλε μου ενημεροσε με..σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου..
JamesSP472 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το audacity έχει effect για off vocals αλλά για να κάνει export σε mp3 θέλει ειδικό add on που το κατεβάζεις Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
roditis22mp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 το προσπαθησα το audacity αλλα για να αφαιρεσεις τα vocal πρεπει να το κανεις μονοφωνικο,το ξανα εκανα παλι στερεο κ οταν το δοκοιμασα βουηζαν ασταματητα τα ηχεια κ το εκοψα..ψαχνω να βρω τροπους αλλα δυστηχως ο τροπος του μονοφωνικου δν ειναι μια απο αυτες τις λυσεις..
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 1. Αν και δεν έχω γνώση πάνω στο θέμα, βρήκα αυτό (http://www.powerkaraoke.com/?gclid=CNeO2O6AnrkCFWXKtAod2loAXA) με αναζήτηση στο google. 2. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Το κοντινότερο που ξέρω είναι τα midi sequencers προγράμματα αλλά αυτά δουλεύουν πάνω σε midi αρχεία. Οι ταμπλατούρες είναι ή σκαναρισμένες εικόνες ή αρχεία txt που περισσότερο μοιάζουν με ascii art παρά με αρχεία κειμένου. 3. Αν περιμένεις ένα πρόγραμμα να σου αφαιρέσει αυτόματα την φωή θα απογοητευτείς οικτρά. Θα πρέπει να παίξεις με το equalizer του audacity ή κάποιου προγράμματος επεξεργασίας ήχου και να κατεβάσεις τις συχνότητες γύρω από το 1KHz. Το πας με το αυτί και κατεβάζεις τις συχνότητες κατά το δοκούν.
thomasG4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 To καλύτερο "πρόγραμμα" (στην ουσία VST plugin) για αφαίρεση φωνητικών σε τραγούδια είναι το elevayta extra boy pro. Δεν είναι δωρεάν αλλά κάνει τη καλύτερη δουλειά σε αυτό το τομέα.
roditis22mp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 φιλε μου micos000 σε ευχαριστω πολυ..1ο θα το ψαξω κ θα σε ενημερωσω2ο απλα στην ουσια Π.χ θελω να του γραφεις τις νοτες κανονικα,να υπαρχει αναπαραγωγη κ αν γινετε export σε μορφη ηχου εστω κ midi για να το ψαξω τουλαχιστων μηπως καταφερω κατι..3ο δν με πειραζει να ακουγετε κ λιγο ο τραγουδιστης απο πισω,δν θελω το τελειο αποτελεσμα,απλα αν γινετε να την αφαιρει την φωνη προς το καλυτερο κ να ακουγετε περισοτερο το Instrumental.. φιλε μου thomasG4 εχω ακουσει για αυτο το προγραμμα οτι ειναι καλο αλλα δν ξερω,δν μπορω να το ρισκαρω να το αγορασω γτ μπορει να μην μου κανει..κ δυστηχως ουτε σπασμενο το εχω βρει πουθενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα