s93060 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Έχω I phone 5 jailbreak 6.0.2 Δεν μου ανοίγει το YouTube μετά την τελευταία αναβάθμιση Ξέρει κανείς κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μήπως έχεις κάποιο youtube tweak από cydia?
s93060 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ναι έχω protube yourtube Sent from my iPhone using Insomnia
Λύση iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Λύση Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ναι έχω protube yourtube Sent from my iPhone using Insomnia Nαι έχει ένα θέμα με την καινούρια έκδοση. Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση το tweak και λογικά θα δουλέψει. Επίσης μπορείς αν θες και από το appstore να κατεβάσεις το ProTuber που κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά με τo ProTube
s93060 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ναι έχω protube yourtube Sent from my iPhone using Insomnia Nαι έχει ένα θέμα με την καινούρια έκδοση. Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση το tweak και λογικά θα δουλέψει. Επίσης μπορείς αν θες και από το appstore να κατεβάσεις το ProTuber που κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά με τo ProTubeΕυχαριστω αυτό ητανSent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω αυτό ητανSent from my iPhone using Insomnia Τίποτα! Γενικά να ξέρεις ότι όταν αναβαθμίζεις μια εφαρμογή για την οποία έχεις κάποιο tweak, πρέπει να κάνεις πρώτα απεγκατάσταση του tweak και μετά όταν αναβαθμίσεις την εφαρμογή να το ξαναπερνάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα