Προς το περιεχόμενο

[Case] CoolerMaster Trooper 129€ (electroworld)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζεις μηπως ποσο κοστιζει στο περιπου η ιστορια με το plexiglass?

γιατι αν ειναι 'εφικτο' οικονομικα ισως με ενδιαφερει!

δεν γνωριζω ακριβως το κοστος αλλα θελω να πιστευω πως πανω απο 15-20 ευρω δεν παει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
matrixxx, on 24 Aug 2013 - 1:24 PM, said:

"Φταινε" 2 πραγματα, το βασικοτερο ειναι οτι εκεινο ηταν πρασινο σε αντιθεση με το "συνηθες" χρωμα του# #μαυρο#

Εδω τωρα ειναι μαυρο, το κανονικο ας πουμε, οποτε; #δεν ξερω αν δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις##

Το δευτερο #που συνδιαζεται με το πρωτο# ειναι οτι εκεινο ηταν τρομερη προσφορα# Περα απο την σχετικα μικρη διαφορα "αρχικης" τιμης που εχουν τα δυο κουτια, για μενα το hafx ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο: 2 hotswap bays, 2 αντι για 1 200mm πανω, 230mm μπροστα, παραθυρο, ειναι τα βασικοτερα "συν" του hafx# Οποτε εχοντας μια τοσο τρομερη τιμη-προσφορα τοτε, πολλοι κολλουσαν και με το δικιο τους στο χρωμα - οπως και να το κανεις σε πολλους χτυπαει ασχημα# Ηταν βεβαια μια "λεπτομερια" που δεν ηταν deal breaker για καποιους #ουτε για μενα θα ηταν αν δεν το ειχα ηδη το κουτι#, ενω για καποιους αλλους που τους ενοχλουσε ιδιαιτερα ηταν deal breaker#

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η προσφορά αυτή είναι ισάξια αν όχι καλύτερη. Μιλάμε για ένα case νεότερης γενιάς από την σειρά HAF. Επίσης μην παρασύρεσαι που το nvidia edition έχει 216. Το κανονικό HAF-X έχει 168Ε άρα και πάλι για 30 ευρώ έκπτωση μιλάμε. Άσε που πιστεύω πώς ήταν ξεστοκάρισμα (μπας και φύγει το κουτί) γιατί λίγοι είναι αυτοί που θα ήθελαν το λαχανί. Είμαι σίγουρος (αν βγεί μια ψηφοφορία) οι περισσότεροι που το πήραν το έβαψαν. Τα μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει παράθυρο.

• Moderators
Δημοσ.

...

Tα hot swap bays ολα τα λεφτα :-)

Tο δικο σου κουτι εχει 2 fans πανω?!

Εμενα εχει, 1 μπροστα, 1 πισω, 1 πανω (+υποδοχη για 2ο προαιρετικο), 1 πλαινο και 1 στο vga duck που δεν μπηκε στο setup μου, δεν με βολευε λογω sata καλωδιων, μαλλον χρησιμο σε SLI setup γιατι στοχευει σε χαμηλοτερο slot.

Ναι, τα hot swap ειναι πραγματικο εργαλειο για πολλαπλους λογους! 

Δικη μου η παραλειψη, δυο θεσεις, ο ενας ειναι τοποθετημενος, απλα υπαρχει η θεση για να βαλεις δευτερο, κατι που δεν γινεται στο trooper.

Βασιλη, 100 ευρω ηταν εκεινη η προσφορα.  Το μαυρο hafx ειπα πως ειναι λιγο ακριβοτερο απο το trooper*. Δεν με "παρεσυρε" η τιμη του πρασινου.   :P Το οτι ηταν το πρασινο ηταν μειονεκτημα φυσικα και οχι πλεονεκτημα και ενας λογος οπως λες να το σκοτωσουν για να φυγει. ;) Κερδισμενοι και αυτοι που τα "εδιωξαν" και οσοι το πηραν ομως!

*add - για του λογου το αληθες (συγκρινουμε τιμες σε ΙΔΙΑ μαγαζια, οχι lowest)

121psv4.png

και USA ενα μαγαζι που εχω παντα ως σημειο αναφορας για να τσεκαρω τιμες.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119225   200$

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119245   150$

(οι "αρχικες" τους εχουν μικροτερη διαφορα, οι "τελικες" μεγαλυτερη)

Περα απο τις τιμες βεβαια, προσωπικα κοιταζω τον εξοπλισμο, στον οποιο οπως εξηγησα επισης υπερεχει το hafx, τουλαχιστον με τα δικα μου κριτηρια. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω σχόλια απο εκεινους που γκρινιαζαν για το πρασινο χρωμα της προηγουμενης προσφορας του nvidia case :devil:

Τωρα τι φταιει?!

Ενταξει, ηταν καλυτερη προσφορα, (ακριβοτερο κουτι σε μικροτερη τιμη), τωρα μικρυναν την ψαλιδα, αλλα τοτε ειχαν σαλταρει οι insomniacs σχολιαζοντας απο ομαδες μεχρι λαχανα :-)

εντάξει, άλλο το hafx που είναι από τα καλύτερα κουτιά και ποθητό από αρκετούς,  σε αυτό το απεχθές λαχανί 

λογικό είναι να σχολιαστεί 

κι εγώ θα το έπαιρνα αν ήταν το κανονικό και ας βαριέμαι όσο τίποτα να ξαναμοντάρω το pc μου 

όσο για το συγκεκριμένο του παρόν θέματος,  θα έλεγα ότι σε αυτή τη τιμή το βρίσκω ψιλο-νορμάλ.

στα 165-170 το θεωρώ απαράδεκτα ακριβό για κουτί αυτής της κατηγορίας και ακριβό γενικά για cm που θεωρώ ότι έχει καλές τιμές. στα 160+ αρχίζει τα corsair-ιριλίκια 

• Like 1
Δημοσ.
qsis, on 25 Aug 2013 - 01:00 AM, said:

όσο για το συγκεκριμένο του παρόν θέματος,  θα έλεγα ότι σε αυτή τη τιμή το βρίσκω ψιλο-νορμάλ.

στα 165-170 το θεωρώ απαράδεκτα ακριβό για κουτί αυτής της κατηγορίας και ακριβό γενικά για cm που θεωρώ ότι έχει καλές τιμές. στα 160+ αρχίζει τα corsair-ιριλίκια 

Αν είναι αυτό ακριβό (στα 160) τότε το Corsair 600T στα 173-178 τί είναι ? :unsure:

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η προσφορά αυτή είναι ισάξια αν όχι καλύτερη. Μιλάμε για ένα case νεότερης γενιάς από την σειρά HAF. Επίσης μην παρασύρεσαι που το nvidia edition έχει 216. Το κανονικό HAF-X έχει 168Ε άρα και πάλι για 30 ευρώ έκπτωση μιλάμε. Άσε που πιστεύω πώς ήταν ξεστοκάρισμα (μπας και φύγει το κουτί) γιατί λίγοι είναι αυτοί που θα ήθελαν το λαχανί. Είμαι σίγουρος (αν βγεί μια ψηφοφορία) οι περισσότεροι που το πήραν το έβαψαν. Τα μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει παράθυρο.

68 ευρω θα ηταν η διαφορα, ακομη και ετσι οπως τα λες, μιας και το HAF ηταν προσφορα στα 100.

Ασε που δεν ειναι 68, ειναι τουλαχιστον 79.

Αρα ηταν ξεκαθαρα πολυ καλυτερη προσφορα.

Οfftopic αλλα σημαντικη παρατηρηση μιας και το παραπανω φαινεται ανοιχτα και οχι σε σποιλερ. Και στα αλλα σημεια θα διαφωνησω αλλα δεν εχει νοημα στο παρον θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

Εβγαλα τωρα απο το σποιλερ την σχετικη χθεσινη απαντηση μου στον Vasilis 07 (#18) μιας και οπως σωστα λες φιλε nek4d, εκτος σποιλερ ηταν το παραπανω ποστ και εμοιαζε να μην εχει απαντηθει.

• Like 1
Δημοσ.

Ok! Γράψτε λάθος γιατί νόμιζα πώς και το HAF-X στα 129 βγήκε.

qsis, on 25 Aug 2013 - 01:48 AM, said:

Αυτό που λέω παραπάνω, corsair-ιρίλικι :P

Από το star- ιλίκι βγαίνει ? :-D

Θα δώ αν αξίζει το Corsair 750D.Διαφορετικά με βλέπω για το 600Τ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα.

Δεν μου ήρθε αυτό που δείχνει στις εικόνες, αλλά αυτό με το πλαϊνό παράθυρο.

:)

Με ότι έχουμε ακούσει τελευταία για το συγκεκριμένο κατάστημα πάλι καλά να λες!

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα.

Δεν μου ήρθε αυτό που δείχνει στις εικόνες, αλλά αυτό με το πλαϊνό παράθυρο.

:)

Καλή φάση για εσένα - Συμπεριφορά καφενείου από το κατάστημα γιατί είμαι σίγουρος πώς και άλλοι το προσπέρασαν επειδή ήταν η έκδοση χωρίς παράθυρο. Εκτός και αν εξαντλήθηκε η απλή έκδοση και έδωσαν το στοκ από το άλλο αντί να ακυρώσουν παραγγελίες όπου σε μια τέτοια περίπτωση ανακαλώ τον χαραχτηρισμό "καφενείο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...