Προς το περιεχόμενο

[Case] CoolerMaster Trooper 129€ (electroworld)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεο καθαρο αμεσο λινκ http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10117531

Από 161 στο skroutz

http://www.skroutz.gr/s/396077/CoolerMaster-Storm-Trooper.html?from=drop

Σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρείτε νομίζω καλύτερο full tower. Μόνο μείον ότι δεν έχει παράθυρο.

Εδώ όλο το Νewsletter

http://www.mailendo.com/show_campaign/ea3c8a84-5b58-400e-a7e3-f747fc29f44b/

Επεξ/σία από matrixxx
νεο λινκ
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Καθαρισα και το λινκ του newsletter. O πρωτος αλφαριθμητικος "σιδηροδρομος" ειναι το id του newsletter και ο δευτερος (που αφαιρεσα) ειναι το id του χρηστη-παραληπτη του mail.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω σχόλια απο εκεινους που γκρινιαζαν για το πρασινο χρωμα της προηγουμενης προσφορας του nvidia case :devil:

Τωρα τι φταιει?!

Ενταξει, ηταν καλυτερη προσφορα, (ακριβοτερο κουτι σε μικροτερη τιμη), τωρα μικρυναν την ψαλιδα, αλλα τοτε ειχαν σαλταρει οι insomniacs σχολιαζοντας απο ομαδες μεχρι λαχανα :-)

Παρεπιπτοντως, η coolermaster 'πεταει' στο support. Ο ενας ανεμιστηρας δεν δουλευει σωστα (ξεκιναει οποτε θελει και αν δεν ξεκινησει με ελαχιστο σπρωξιμο ξεκινα, αν εχετε καμια ιδεα για φτιαξιμο ριχτε την, πχ να ριξω καπου λαδι, μιας και ειναι πολυ ησυχος), τους εγραψα μια φορα την περιπτωση (μαζι με λεπτομερειες αγορας + σκαναρισμενο τιμολογιο που το ειχα ηδη προχειρο) κ οτι δεν γινεται να στελνω πισω ολοκληρο κουτι για εναν ανεμιστηρα κ στο καπακι μου απαντησαν, οτι δεν χρειαζεται να στειλω πουθενα ουτε κουτι, ουτε ανεμιστηρα, μου στελνουν καινουριο ανταλλακτικο απο το εξωτερικο!

Απο ποιοτητα τα κουτια της σκιζουν, δεν πιστευα/πιστευω ποσο αθορυβο ειναι με τοσους ανεμιστηρες πανω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ιδιι προβλημα ακριβώς είχα και εγώ με τον ανεμιστήρα το μεγάλο. Δυστυχώς εμένα δεν μου αλλαξαν μόνο ανεμιστήρα αλλα ηθελαν να στειλω ολο το κουτί. Βέβαια αυτό ήταν αδύνατο καθότι επρεπε να ξεστήσω τα πάντα και αποφάσισα να αγοράσω νέο ανεμιστήρα απο μόνος μου.

Δημοσ.

Εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ το συγκεκριμενο κουτι απλα με χαλαει λιγο που δεν ειναι η εκδοση με το παραθυρο γιαυτο θα περιμενω λιγες μερες σε περιπτωση που καποιο αλλο μαγαζι κανει καποια εκπτωση στο αναλογο κουτι οπως πχ ειχε γινει για λιγες μερες σε ssd δισκο και στο προηγουμενο κουτι απο Electroworld και Eshop.Αλλιως με βλεπω να πηγαινω κατευθειαν σε αυτο το κουτι :P

Γιαυτους παντως που ενδιαφερονται για το συγκεκριμενο κουτι να και ενα αναλυτικο video 

Δημοσ.

Το κουτι ειναι αψογο και χωρις το παραθυρο.Και εγω που το σκεφτομαι θα του βαλω μονος μου το plexi glass.Οποιος θελει κουτι να μην το σκεφτει ,το συγκεκριμενο τα σπαει και οπως ειπαν και οι φιλοι απο πανω το support ειναι "δυνατο"..

Δημοσ.

Το κουτι ειναι αψογο και χωρις το παραθυρο.Και εγω που το σκεφτομαι θα του βαλω μονος μου το plexi glass.Οποιος θελει κουτι να μην το σκεφτει ,το συγκεκριμενο τα σπαει και οπως ειπαν και οι φιλοι απο πανω το support ειναι "δυνατο"..

γνωριζεις μηπως ποσο κοστιζει στο περιπου η ιστορια με το plexiglass?

γιατι αν ειναι 'εφικτο' οικονομικα ισως με ενδιαφερει!

Δημοσ.

Το κουτί είναι τέλειο! 

Το έχω στο πάτωμα και με έχει βολέψει πάρα πολύ που το control panel είναι στο πάνω μέρος και όχι μπροστά.

H coolmaster έχει καλό support όπως αναφέρθηκε.

Όσοι θέλουν το παράθυρο υπάρχει και αυτή η επιλογή: http://www.cmstore.eu/cm-storm/trooper/trooper-windowed-sidepanel/

.

Δεν γνωρίζω όμως πόσο πάει το μαλλί συνολικά και αν συμφέρει

Ανταλλακτικά: http://www.cmstore.eu/trooper/

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλεπω σχόλια απο εκεινους που γκρινιαζαν για το πρασινο χρωμα της προηγουμενης προσφορας του nvidia case :devil:

Τωρα τι φταιει?!

Ενταξει, ηταν καλυτερη προσφορα, (ακριβοτερο κουτι σε μικροτερη τιμη), τωρα μικρυναν την ψαλιδα, αλλα τοτε ειχαν σαλταρει οι insomniacs σχολιαζοντας απο ομαδες μεχρι λαχανα :-)

...

"Φταινε" 2 πραγματα, το βασικοτερο ειναι οτι εκεινο ηταν πρασινο σε αντιθεση με το "συνηθες" χρωμα του. (μαυρο)

Εδω τωρα ειναι μαυρο, το κανονικο ας πουμε, οποτε; (δεν ξερω αν δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις.)

Το δευτερο (που συνδιαζεται με το πρωτο) ειναι οτι εκεινο ηταν τρομερη προσφορα. Περα απο την σχετικα μικρη διαφορα "αρχικης" τιμης που εχουν τα δυο κουτια, για μενα το hafx ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο: 2 hotswap bays, 2 αντι για 1 200mm πανω, 230mm μπροστα, παραθυρο, ειναι τα βασικοτερα "συν" του hafx. Οποτε εχοντας μια τοσο τρομερη τιμη-προσφορα τοτε, πολλοι κολλουσαν και με το δικιο τους στο χρωμα - οπως και να το κανεις σε πολλους χτυπαει ασχημα. Ηταν βεβαια μια "λεπτομερια" που δεν ηταν deal breaker για καποιους (ουτε για μενα θα ηταν αν δεν το ειχα ηδη το κουτι), ενω για καποιους αλλους που τους ενοχλουσε ιδιαιτερα ηταν deal breaker.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για κουτί όχι αστεία.

Έχω το sniper, παλιότερο μοντέλο αλλά ίδιος λογικής και όγκου.

Όποιος θέλει κουτί και μπορεί να διαθέσει 130€ να το πάρει με κλειστά μάτια τώρα!

Δημοσ.

Πολυ σωστα, απλα βρηκα ευκαιρια να τους πειραξω :-)

Kαι εγω ειχα επιφυλαξεις για το πρασινο, αλλα με κερδισε η σουπερ προσφορα, τελικα απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο και με το κουμπακι για on/off led πρασινο φωτισμο, δειχνει τελεια το βραδυ. Λεω να παραγγειλω και πρασινα φωσφοριζε sata3 cables).

Tα hot swap bays ολα τα λεφτα :-)
(και τα usb3 μπροστα αν και αυτα ειναι στανταρντ στα ακριβα κουτια)

Tο δικο σου κουτι εχει 2 fans πανω?!

Εμενα εχει, 1 μπροστα, 1 πισω, 1 πανω (+υποδοχη για 2ο προαιρετικο), 1 πλαινο και 1 στο vga duck που δεν μπηκε στο setup μου, δεν με βολευε λογω sata καλωδιων, μαλλον χρησιμο σε SLI setup γιατι στοχευει σε χαμηλοτερο slot.

Την θελω σε άσπρη :(

αρχισαμε... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...