wiimaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το ipad στο imac. Έχω ενεργοποιήσει icloud και στα δύο και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 οι επαφες είναι στην συσκευή σου ή στον λογαριασμο icloud; κατεβασε στο τηλ σου την εφαρμογη mcbackup ειναι δωρεαν, κανε ενα backup vcard και στειλε το με email στον εαυτο σου. πηγαινε μετα στο imac contacts app ή icloud.com και κανε import τις επαφες εκει. οταν συγχρονισουν παντου, στο τηλ σου επελεξε να εμφανίζονται μονο οι επαφες του icloud κι οχι της συσκευης, για να μην τις εχεις 2 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Θεωρητικά αν έχεις icloud πρέπει να περαστούν αμέσως με το που θα κάνεις login στο icloud στο μακ. Με τα δικά μου έτσι έγινε. Από κει και πέρα, απλά πήγαινε από το μακ στο www.icloud.com, κάνε login, πήγαινε στις επαφές και δες να σιγουρευτείς ότι είναι εκεί και μετά κάτω αριστερά έχει ένα γρανάζι που λέει export contacts σα μια από τις επιλογές. Βέβαια το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις μια νέα επαφή στο μακ, συνήθως αυτό βοηθάει και συγχρονίζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα