Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι στο pc της υπογραφης μου αλλα σε ενα που χρησιμοποιω ως htpc.

Προκειτε να αντικαταστησω τον Athlon 3800+ με εναν Opteron 180 που παραγγειλα.

Απο μονοπυρινο σε δυπυρινο δηλαδη. 

Θα χρειαστω format? Εχω windows 8 τωρα. Οχι εχω τιποτα το σοβαρο μεσα αλλα βαριεμε και ολη τη διαδικασια του φορματ, αν μπορουσα ν α την αποφυγω θα ηταν καλα!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Απο την στιγμή που θα αλλάξεις hardware θα χρειαστείς format κανονικά τουλάχιστον χρειαζόταν στα xp και στα 7 τωρα δεν ξερω αν αλλάζει κατι στα 8.

Edit : Εκτος και αν στους amd αλλάζει κατι , οποτε άλλαζα cpu (intel) η motherboard ήθελε format δεν δουλεύαν τα windows δηλαδή

Δημοσ.

Α μπορεί να ειναι για μητρική μονο γιατι παντα έκανα αλλαγή επεξεργαστή και μητρικής και ήθελα format

Δημοσ.

Με αλλαγη μονο επεξεργαστή δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση φορματ...

Με αλλαγή μητρικης σε 7αρια και 8αρια θεωρητικά δεν χρειαζεται αλλα για αποφυγή χαζων προβληματων καλο εινια να γινεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Και γω σκεφτομουν οτι δε θα χρειαστει . δε ξερω ομως αν επειδη αλλαζουν οι πυρινες εχουν κανα θεμα τα windows που εγκατασταθηκαν με μονοπυρινο. Αρα η αυτοψια θα δειξει Εγω για καλο και κακο θα κρατησω backup κατι πραγματακια και βλεπουμε.  Οταν ερθει ο επεξεργαστης θα επαναλθω να σας πω τι εγινε.

Ευχαριστω

Δημοσ.

δε χρειαζεται !

χρειαζεται ομως να μην την βαριεσαι αυτη την διαδικασια , ειναι παιχνιδακι  κ ειναι πολυτιμη πολλες φορες ..

• Like 1
Δημοσ.

To format  αυτο καθεαυτο δε το βαριεμε γιατι ειναι σχετικα γρηγορο στον 80αρι δισκο που εχω και σου δινει την αποζημειωση οτι ο υπολογιστης σου πεταει μετα!!!

Το σπαστικο ειναι η εγκασταση των τριγυρω προγραμματων (bs player,mtorrent κτλ) plugin's κωδικους στις σελιδες κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...